ben böyle birini sevdim işte :-(

Belki çoğunuz bana kızacaktır gururumu herşeyimi nasıl ayaklar altına aldım.
öyle pişmanımki...
birini sevdim herzaman gerçekleri bildiğim gördüğüm halde sevmeye devam ettim.bazen soğudum ondan vazgeçtim o yine kendine bağlamayı başardı.
ne derse ne isterse yaptım.seninle evlenemeyiz olmaz dedi ama benimle birlikte olmak istedi kabul ettim.herşeyi yalanmış bir kerecik olsun bana değer verip en ufak bir süpriz bile yapmadı bense ona neler neler yaptım bayan olduğum halde.küfür etti sustum aşağıladı sustum.çağırdı yanına ayağına kadar gittim ama şuraya gidelim dediğimde kötü oldum.a den zye aklınıza ne geliyorsa yaptım onun için.
bugün beraberdik kardeşiyle whatsap konuşmamızı gördü kardeşine şunları yazmıştım biz barıştık abinle benden özür diledi hatası için oda çok sevindim yazmıştı.sırf bunun için küstü bana trip yaptı nezaman kardeşiyle konuşsam hep bunu yapıyor bana.
Bende gözünün önünde hattımı çıkardım kırdım durdurmadı bile beni kalktım yanından gidiyorum dedim yine durdurmadı.ayrıldım bitti.
ben böyle aşağılık bir adamı seviyorum işte suç bende biliyorum.ona bukadar katlandığım için herşeyine göz yumduğum için ne isterse yaptığım için
yine barisacan dmi:KK51:

Ama ben herşeyimi verdim herşeyimi.o ise hala beni suçluyor tutup kolumdan oturtacağı yerde ki o çağırdı bn onun ayağına gittim bıraktı beni gitme bile demedi.

Yani belli ki sevmiyor.

Adam degil ustelik, ayrildigi kadina borclu adam ben adam demem, karaktersiz ve serefsiz oldugu burdan belli zaten.

Ayrildiginizda parayi geri getirmesi gerekirdi.

Kizacaksiniz ama bu adam gelip bi tatli soz soylese hemen yelkenleri suya indireceginiz izlenimini edindim. Ayrilik konusunda kararli durabileceginize inanmak zor. Anlattiklarinizdan anladigim o kisi sizi sevmiyor.

Sen daha dönersin buna, kendini kullandırmaya,aşağılanmaya devam edersin.
Allah akıl fikir versin ne diyelim?

Kizacaksiniz ama bu adam gelip bi tatli soz soylese hemen yelkenleri suya indireceginiz izlenimini edindim. Ayrilik konusunda kararli durabileceginize inanmak zor. Anlattiklarinizdan anladigim o kisi sizi sevmiyor.
Yok dönmem çünkü çok büyük yemin ettim ve aşkımdan ölsemde dönmem

Yani belli ki sevmiyor.

Adam degil ustelik, ayrildigi kadina borclu adam ben adam demem, karaktersiz ve serefsiz oldugu burdan belli zaten.

Ayrildiginizda parayi geri getirmesi gerekirdi.
2-3 saat önce ayrıldık hesap numaramı yolladımona bir hafta içinde istiyorum sen hiç birşeyi haketmiyorsum dedim.
bilmiyorum ödermi ödemezmi.oanda borcunu vermeyi bırakın gitme bile demedi nasıl gidicem burdan eve dedim sorarsın bulursun dedi

burda oturup sizi suçlamak kolay. ama anlıyorum sizi. aşkın gözü kör kulağı sağır beyni yok sağduyusu sıfır olabiliyor bazen. nolursa olsun insan burnunun dibindeki gerçeği ısrarla görmek istemiyor, başka tarafa bakıyor olurda es kaza görürüm diye. kaybetme korkusu o kadar ağır basıyorki kişilikten eser kalmıyor. ben bu durumu taaa lisede bir çocukla yaşamıştım. o zamanki duygularımı hatırlıyorum. her şey insanlar için. şimdi çok zor ama geri dönememek tek çözüm. eğer ben o gün geri dönmüş olsaydım lise mezunu mutsuz 3 çocuklu bir ev kadını olarak sevmediğim bir adamdan ayrılma planları yapıyor olurdum. inanın bir sonraki karşınıza çıkacak insan normalde kötü bir insan bile olsa diyeceksinizki bu ondan daha iyiymiş oh iyiki ayrılmışım. kaçın kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın arkanıza değil önünüze bakın.

öyle pişmanımki...
birini sevdim herzaman gerçekleri bildiğim gördüğüm halde sevmeye devam ettim.bazen soğudum ondan vazgeçtim o yine kendine bağlamayı başardı.
ne derse ne isterse yaptım.seninle evlenemeyiz olmaz dedi ama benimle birlikte olmak istedi kabul ettim.herşeyi yalanmış bir kerecik olsun bana değer verip en ufak bir süpriz bile yapmadı bense ona neler neler yaptım bayan olduğum halde.küfür etti sustum aşağıladı sustum.çağırdı yanına ayağına kadar gittim ama şuraya gidelim dediğimde kötü oldum.a den zye aklınıza ne geliyorsa yaptım onun için.
bugün beraberdik kardeşiyle whatsap konuşmamızı gördü kardeşine şunları yazmıştım biz barıştık abinle benden özür diledi hatası için oda çok sevindim yazmıştı.sırf bunun için küstü bana trip yaptı nezaman kardeşiyle konuşsam hep bunu yapıyor bana.
Bende gözünün önünde hattımı çıkardım kırdım durdurmadı bile beni kalktım yanından gidiyorum dedim yine durdurmadı.ayrıldım bitti.
ben böyle aşağılık bir adamı seviyorum işte suç bende biliyorum.ona bukadar katlandığım için herşeyine göz yumduğum için ne isterse yaptığım için
Ayrılıp kurtulmussunuz , şükredin

'Gerçekleri gördüğüm halde sevmeye devam ettim' cümlenizi yazdıktan sonra, bize bir şey demek düşmüyor.
En azından adamcık dürüstmüş, size gelecek vaadi verip kandırmamış.
Kardeşiyle konuşmanızı da, evlenmeyi düşünmediği bir kızın ailesiyle içli dışlı olma çabası olarak değerlendirmiş olabilir.
Umarım barışmazsınız ve ne kadar değerli bir insan olduğunuzu anlarsınız.

Keske herkes bu cocuk kadar seffaf olsa...

Sizinle evlenmeyecegini acikca soylemis.

Kardesiyle muhatap olursaniz is ciddiye biner de bel baglarsiniz diye her seferinde ariza cikarmis.

Evlenmeyecegini soyleyerek sevmedigini ilan ettigi gibi kufrederek saymadigini da vurgulamis.

Butun bunlar olmadan yalan vaatlerle kandirilan kizlara uzuluyor...

Sizin sadece akil tutulmanizin gecmesini diliyorum. :KK14:

öyle pişmanımki...

Barışma hatasına düşme de... boşu boşuna kendini sinir etmişsin, hattını kırmışsın vs. bi yerde iyi olmuş. kendine, onun ulaşamayacağı bir hat al. uzak dur ondan. kendini yıpratmaktan başka bişey olmamış bu ilişki...

'Gerçekleri gördüğüm halde sevmeye devam ettim' cümlenizi yazdıktan sonra, bize bir şey demek düşmüyor.
En azından adamcık dürüstmüş, size gelecek vaadi verip kandırmamış.
Kardeşiyle konuşmanızı da, evlenmeyi düşünmediği bir kızın ailesiyle içli dışlı olma çabası olarak değerlendirmiş olabilir.
Umarım barışmazsınız ve ne kadar değerli bir insan olduğunuzu anlarsınız.
Artık aşkımdan ölsemde aramam dönmem barışmam

Keske herkes bu cocuk kadar seffaf olsa...

Sizinle evlenmeyecegini acikca soylemis.

Kardesiyle muhatap olursaniz is ciddiye biner de bel baglarsiniz diye her seferinde ariza cikarmis.

Evlenmeyecegini soyleyerek sevmedigini ilan ettigi gibi kufrederek saymadigini da vurgulamis.

Butun bunlar olmadan yalan vaatlerle kandirilan kizlara uzuluyor...

Sizin sadece akil tutulmanizin gecmesini diliyorum. :KK14:
şeffafmı ben en başından terkettim ama o hep beni bırakmadı biz ölene kadar beraberiz sen benimsin başkasının olursan elimi kana bularım bunlar şeffaflıkmı
seninlede evlenmem sende kimsetle evlenemezsin ama ben ailemi sallıyorum sıkıştığım yerde evlenirim şeffaflıkmıdır

Barışma hatasına düşme de... boşu boşuna kendini sinir etmişsin, hattını kırmışsın vs. bi yerde iyi olmuş. kendine, onun ulaşamayacağı bir hat al. uzak dur ondan. kendini yıpratmaktan başka bişey olmamış bu ilişki...
Hemde nasıl yıprattım kendimi

Önce sen kendi değerini bil, ondan sonra gerisi kolay. Hakettiğinden az değer verdiğini gördüğün insanı hayatından çıkartmak kolay olur ama bizim hatunlara bakıyorum büyük çoğunluk değer verme işini başkalarının ellerine bırakıyor.

Sonra ezilme, aşağılanma, hakaretler dayak gırla... Bir gram altının fiyatını bildikten sonra ne sana düşük fiyat teklif edene satarsın, ne senden yüksek fiyat isteyenden alırsın. Bu kadar basit işte. Değerinizi bilin, özgüveninizi geliştirin, ayaklarınız yere sağlam bassın, bir daha kimsenin size böyle davranmasına izin vermeyin.

Geri adım atma, daha iyisine layıksın.

şeffafmı ben en başından terkettim ama o hep beni bırakmadı biz ölene kadar beraberiz sen benimsin başkasının olursan elimi kana bularım bunlar şeffaflıkmı
seninlede evlenmem sende kimsetle evlenemezsin ama ben ailemi sallıyorum sıkıştığım yerde evlenirim şeffaflıkmıdır

Son kismi ilk mesajinizda yazmadiniz, sonradan eklediniz

Ama fikrim degismedi hatta daha da keskinlesti.

Baslarda siz onu terk etmissiniz...

Sonra onun karakteri, sevgisizligi, saygisizligi meydana cikinca da ondan kopamamissiniz.

Oysa tam tersi olmaliydi.

Cocuk 'mal bu demis' ne mal oldugunu en acik sekilde ifade etmis, bu seffafliktir.

'Sen benimsin baskasinin olursan elimi kana bularim' diyen ama sizinle evlenmeyecegini de ekleyen kafa yapisina sahip birinde israriniz icin...

Onceki mesajimdaki akil tutulmasinin gecme dilegini bu kez daha icten yineliyorum.

X