- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
seviyorum :-(Daha seviyo musunuz pes valla. Iyi bari ayrılmışsınız
Kendime hiç değer veremiyorumki çünkü hep hata yaptım onunla birlikte oldumHayatta en değerli seysensin bunu asla unutma yol ver gitsin
:-(Kendinin ne kadar değerli ve sevgiyi hak eden biri olduğunu görmediğin için , en önemlisi kula kulluk ettiğin için evet suç senin ..
Ama ben herşeyimi verdim herşeyimi.o ise hala beni suçluyor tutup kolumdan oturtacağı yerde ki o çağırdı bn onun ayağına gittim bıraktı beni gitme bile demedi.Insanin asik olunca beyni tatile cikabiliyor ne yazik ki.
Kendinize cokca zarar vermissiniz, ama yapilan her sey ask adina yapilmis, daha farkli yapamazdiniz. Ask bu, insan cikmadik canda umut vardir diyip elinden geleni yapiyor.
Sonuna kadar gidip, verebileceginizin hepsini verip bir karsilik alamayinca akliniz basiniza gelmis. Elinizden geleni yapmissiniz, yapmasaydiniz kafanizda hep bir acaba kalacakti. Boylesi en iyisi olmus, simdi 5 para etmediginden, bu isten size bir yol olmayacagindan %100 eminsiniz, gonul rahatligiyla donup gidebilirsiniz.
Elestirilecek bir durum yok, sonu olmasa da ask icin savasmissiniz, ben de cok salakliklar yaptim..........neyse.
Utanmafan hala onu takip ediyorum ben çok aptalımDuygulariniza yenik dusup geri donmeyin sakin bu adama.
Kendime hiç değer veremiyorumki çünkü hep hata yaptım onunla birlikte oldum
seni tanıştırmazdım diyor öyle düşünseydim sen çok fesatsın diyor bana kimseyi tanıştırmadım ailemden kimseyle diyor tek tanışan sensin diyorSevme arkadaşım sevme...
Dünyada erkek mi yok?
Resmen kardeşiyle bağlantı kurmanı istemiyor iş ciddiye binmesin diye.
Ya kendinizi şu kadar küçültmeyin.
Beş para etmez erkeklerin ayağına paspas olmayın.
Senle sevişir, seni kullanır, kandırır, bi gün bi bakmışsın yüzüğü başkasına takmış.
Her dediğine evet dedim mesela bugün o çağırdı bn gittim ondan hiçbirşey beklemedim istemedim maddi manevi hiçbirşey yapmadı sadece beni sömürdühata derken aklına sadece birlikte olmak geliyorsa sen çok yanlış gelmişsin üzülmen gereken sevişmen değil gururunu onurunu ezdirmen o da bekaretle ölçülmez her dediğine evet deyip kişiliğinden taviz vermekle olur ama sevinmelisin de bir şekilde farketmişsin artık daha iyi bir hayat seni bekliyor.
Her dediğine evet dedim mesela bugün o çağırdı bn gittim ondan hiçbirşey beklemedim istemedim maddi manevi hiçbirşey yapmadı sadece beni sömürdü
İşte sen bu çocukla barışırsan daha çok üzülürsün, onu demek istiyorum.seni tanıştırmazdım diyor öyle düşünseydim sen çok fesatsın diyor bana kimseyi tanıştırmadım ailemden kimseyle diyor tek tanışan sensin diyor