xsxisumi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2007 14 0 86 Hatay 19 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxisumi #1 İSTİKLAL MARŞI Ben Bir TÜRKÜM !... Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdiran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Egdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, DüsmanIna DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Sahlari, Sultanlari Kul Edinen, Altinlari, Elmaslari Pul Edinen, Incili Kaftanlari Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasini Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Ugratip, Ümitleri Solduran, Müzelerde Bas köseleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarinda Asil Kanin Aktigi Irkim, Benden Bahseder Destanim, Agitim, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa Iliklerime Kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm !.. Ya Siz Kimsiniz ?
İSTİKLAL MARŞI Ben Bir TÜRKÜM !... Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdiran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Egdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, DüsmanIna DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Sahlari, Sultanlari Kul Edinen, Altinlari, Elmaslari Pul Edinen, Incili Kaftanlari Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasini Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Ugratip, Ümitleri Solduran, Müzelerde Bas köseleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarinda Asil Kanin Aktigi Irkim, Benden Bahseder Destanim, Agitim, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa Iliklerime Kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm !.. Ya Siz Kimsiniz ?
misty Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2006 1.544 29 318 54 20 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxisumi #2 şisumi .!.: İSTİKLAL MARŞI Ben Bir TÜRKÜM !... Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdiran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Egdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, DüsmanIna DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Sahlari, Sultanlari Kul Edinen, Altinlari, Elmaslari Pul Edinen, Incili Kaftanlari Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasini Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Ugratip, Ümitleri Solduran, Müzelerde Bas köseleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarinda Asil Kanin Aktigi Irkim, Benden Bahseder Destanim, Agitim, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa Iliklerime Kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm !.. Ya Siz Kimsiniz ? Genişletmek için tıkla... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
şisumi .!.: İSTİKLAL MARŞI Ben Bir TÜRKÜM !... Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdiran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Egdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, DüsmanIna DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Sahlari, Sultanlari Kul Edinen, Altinlari, Elmaslari Pul Edinen, Incili Kaftanlari Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasini Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Ugratip, Ümitleri Solduran, Müzelerde Bas köseleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarinda Asil Kanin Aktigi Irkim, Benden Bahseder Destanim, Agitim, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa Iliklerime Kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm !.. Ya Siz Kimsiniz ? Genişletmek için tıkla... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sitarem Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2007 171 1 96 İstanbul 20 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxisumi #3 Tek kelime ile mükemmel olmuş arkadaşım...böyle güzel bir yazıyı paylaştığın için teşekkür ederim.. son ve daimi olarak diyorum ki... ATAM İZİNDEYİZZZ...
Tek kelime ile mükemmel olmuş arkadaşım...böyle güzel bir yazıyı paylaştığın için teşekkür ederim.. son ve daimi olarak diyorum ki... ATAM İZİNDEYİZZZ...
Aysecik Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2006 1.128 4 116 Fransa 10 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxisumi #4 NE MUTLU TURKUM DIYENE Muhtesem paylasimin icin tesekkurler canim
nuro Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2007 135 1 96 48 İstanbul 20 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxisumi #5 Emeğine sağlık canım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE TÜRK olmaktan gurur duyuyorum.......a.s.
seher yeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2007 776 0 96 Eskişehir 20 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxisumi #6 Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatlarıyla, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!”
Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatlarıyla, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!”