Ben Bir Katilim

Ona gorekmli bir anit mezar yaptir,cesmede olabilir , can kus hayratina.

Gerçekten güldünüz mü istemsiz de olsa? O bir can ve en az insanlar kadar değerli hatta belki biz mahlukatlardan daha fazla.
Lütfen biraz daha hassasiyet...

Arkadaşım evet güldüm .. anlatım tarzına , yazdığına güldüm..
Rica ediyorum, oldukça hassas birisiyim ama arkadaş üzüntüsünü öyle dile getirince gerçekten güldüm

benimde kusum olmustu. hastaliktan. bende cok aglamistim. seni anliyorum. benim kinin adi boncuktu. hep omzuma konardi. ama uzulme kader. bence sen katil falan degilsin. onun omru o kadar mis

Kendini cem garibogluymus gibi suçlama.evet zor bi psikolojik süreç gecireksin ama bitecek. Yada evinde bebeğini bırakıp tatile çıkan ogretmenmis gibi de suçlama. Bunlar gibileri canidir katildir. Kendine ve o katillere haksızlık etme.psikokolg la gorussen iyi olur bence.daha çabuk atlatirsin. Ben de çok üzüldüm ama bilerek yapmamissin. Şöyle düşün pencereden kaçıp bir yerde olseydi ve sen gormeseydin daha azmi uzululecektin, Gormedigin için. O zaman kusuna değil kendi duyguna ağlıyorsun derdim.dusun biraz.

Bu ne abartı, bu ne ajitasyon böyle. Bir hayvansever olarak bana bile fazla geldi bu kadarı. Dostlarımız öldüğünde hepimiz üzülüyoruz ama bu nedir ya. Onlarca evcil hayvanım oldu, bir çoğu kuştu. Hepsi bir şekilde aramızdan ayrıldı, kimine istemeden ben zarar verdim. Tabi ki üzüldüm ama bu kadar abartacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Biraz saçma geldi bana bu tavır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…