-
- Konu Sahibi kutsaltiramisu
1 haftadır zorla yemek yiyorum midem bulanıyor kuşumu öldürdüm onun kafesini görmeye dayanamıyorum her gün ağlıyorum rüyalarıma giriyor canım kuşum.. Can'dı adı hep oynardı benimle diğer kuşlardan farklıydı ... çok acı çekiyorum ben bir katilim hapishaneye girmem lazım cezamı çekmem lazım benimle oynamaya gelen bir kuştan kaçıp kapıyı çarptım ve yere düşüp öldü ben de sinir krizi geçirdim ev çok boş geliyor şimdi kafesini görmek istemiyorum
Yemin ederim bunları yazarken bile çok ağlıyorum demek bu hayatta katil olup bir cana kıymak da varmış ben katilim söyleyin bana hangi ceza hafifletir bunu kuşum geri gelmeyecek çok severdi beni ..beni seven birini öldürdüm ben. Hayatım boyunca bu leke geçmeyecek söyleyin ben şimdi bu lekeyi nasıl temizleyeyim? Intihar mı edeyim? Kuşumu çok özlüyorum inanın bana insanlardan daha yakındı o
Ben bir hayvan değil bir insan öldürdüm yanlışlıkla ama yine de katilim ben katil atlatamıyorum bu şoku. Küçücük minicik bir canlının -üstelik beni herkesten fazla seven - zararsiz bir canlının yanlışlıkla da olsa yaşama hakkını elinden aldım .. dışarıdaki kuşlar onu hatirlatiyor diye çıkmak istemiyorum sanırım hayatım boyunca bu travmayı atlatamayacağım .. Lütfen dalga geçmeyin.
Gerçekten güldünüz mü istemsiz de olsa? O bir can ve en az insanlar kadar değerli hatta belki biz mahlukatlardan daha fazla.
Lütfen biraz daha hassasiyet...
Kazen baba bu ne demek?Lanet olsun şu doktorlara ...
Kazen baba bu ne demek?
Kafatasina sekil veriyolar,sira beyne de gelir elbet :)Çünkü hala beyin naklini yapamadılar ....
kazen sorabilir miyim? milletle dalga geçen 2-3-4 üyelik alan insanları deşifre etmemenizin sebebi nedir?Lanet olsun şu doktorlara ...
:)) tutamadım kendimi kusura bakmayın...
diğer kuşlara bakın bence.. onlarla biraz oynayın. sevmeye çalışmayın
unutursunuz...
Kazen bey niye engellediniz konu sahibini?Lanet olsun şu doktorlara ...
Ha bu arada aramızda bir erkeğin dolaşması da pek bi karizmatik oluyo : )Lanet olsun şu doktorlara ...
yeterince güldüyseniz eğer, şimdi sevdiği bir canın gitmesine sebep olduğu için üzülen konu sahibiyle empati yapmaya çalışın.
size daha çok güldüm şimdi :))
ne mutlu bize, yüzünüzü güldürebildik.