- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 44
Abim sessiz biri onada kotu davraniyo hatta en cok ona kotu davraniyo.o iyilessin diye ugrasiyo.bu benim sinavim diyo cekicem diyo...Abin ne diyor bi duruma
Amin tesekkur tesekkur ederim..Hem epilepsi hastasi hemde iyi huylanda olsa tumor var beyninde. Karakter degisikligi yasamasi cok normal..
Kendide isteyerek boyle davrandigini dusunmuyorum. Allah hepinizine sabir versin.
Bakin sadece evdekilere karsi boyle disardakilere cok iyi hadi biz kotuyuz cocuklardami kotu cocuklarimizda bisey yapsa yada alsa sorun oluyo.baska cocuklara yada buyuklere cok iyi onun yaninda ona yardimci destekcide sadece esinin ailesi.kendi ailesi en ufak bisey yapsa onlari tepelere vikarir gunlerce anlatir ki bu sene eyni yerde olmalarina ragmen ona ve cocuklarina hicbiri bakmadi...
Annemler onun yanina yerlesmediler o onlarin yanina yerlesti ev aldilar evi kirada borc oduyolar evini tadilat yapip yeni esya alip oyle gitmek istiyo.buda seneye anca olur.herkes kaynanasindan gorumcesinden cekmistir belki bende cektim neyin ne oldugunu biliyorum.2tane yengem var sadece 2sininden 5 yegenim var benimkileri saymiyorum.annem,2cocugunuda buyuttu hala ilgileniyo ve diger abimin 3cocugu hep geri planda kalmali bisey yapsalar onlar icin hemen kiskanir benimde2kizim var 20 gun kaldim cocugum surekli dislandi kusumsenildi yegenime bisey desem annesi uzuluyo diye sabrettim ama diger yengem sabredermi sabretsede yazik degilmi dunya sadece onlarin etrafinda donmuyoki niye sadece kendisiyle ilgilenilmesini istiyo ve basariyoda ilgileniyo ama yinede yaranilmiyo hala gerginlik huzursuzluk insanin varliginin bile istenmedigini dusundurtturuyoki insana hem ben hem diger yengemde keyfimizden gitmedim onlara bakmak onlara yardimci olmak icin gittik.ve biz gidip geri donuyoruz .fakat annem babamin yanlarindalar onlar napicaklar ki babam sabredicek bir yapida insan degil annem dizginliyo cogunlukla ama simdi oda hasta anlatabilmisimdir umarim..Belki yalniz kalmak istiyordur, cok mu bunalttiniz , kendi mi istedi gelin kalin yardim edin diye tam anlamadim. Ama kayinvalide anne gibi olmuyor, gorumce dr kardes gibi. Herkesin yeri farkli. Ben lohusaligimda kayinvalidemi istemedim mesela, ama kendisi zorla geldi, bi sey diyemedim tabi, cunku sana.yardim edeyim falan diye geliyor, ama ben daha cok bunaldim, laf soylesrn olmuyir yardima gelmis, soylemesen de olmuyor, bi ara sutum azaldi, annrmi cok aradim, evimin alti ustune geldi, oyle birakti bi de, bir de ustune kaynanalik yapti, ama baksan iyi niyetli yardima geliyor. Hasta psikolojisi baska bir sey, belki kendi.kendine yetmek istiyordur.