Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle guzel hos sohbetler lazim ama nerde evde herkes hasta Rabbim sifa versin insallah.evet onun icin cok zor hayata tutunmak cok istiyo disardanda cok pozitif bir insan Rabbim cocuklarina bagislar insallah bu hastalik nasil bir illetse her gittigi doktor ayri diyo.bakin amacim cozum bulmak bundan oldugu gibi anlatiyorum annem olumden dondu bu sene ondanda biraz sikayet gibi anlatmis olabilirim..canim ama anlatyonki oyle bi sikayetci gbi. neyse.. ortami hepnzn neseletmesi lazm yani bnce hastlgni hatrlatck bi konu hic aclmasn guzel sohbetler fln hic fena olmaz.
Tehlikeli yerdeymis alirlarsa felc olurmus yada olurmus.Tümör 1 senedir duruyo mu neden alınmadı
Tehlikeli yerdeymis alirlarsa felc olurmus yada olurmus.
Tabiki cok zor yasamayan asla bilemez.inanin etrafindakiler icinde cok zor.ama yapilacak bisey olmali bu kadar caresizlik agir geliyo.Ya kadıncağız neler neler yaşamış, yaşıyor da... Kolay mı durumu? Bir düşünün, empati kurun. Yazık günah... Hiç bir problem çıkarmasanız bile kadıncağız üzüntüden zaten psikolojisini bozar yani. Bahsettiğiniz rahatsızlıklar hafife alınacak şeyler değil. En iyisi bir psikologa görünmesi... Elden başka birşey gelmez ki. Kadının hayatı resmen kaymış, ben o halde olsam çıldırırdım bile.
anladım aynen cnm ALLAH tum sevdklerine bagislasn annenede babanada gecms olsun zor bi durum. INSALLAH tedaviyle gecer hastalgi. tatil hic fena gelmez kendine ama evde herkes rahatsz kmse byere ckack durumda dgl. evde yaratn bu sohbetleri hastlk konusundan bi an olsun bahsedlmesn hic konu aclsa can acitici olur yengenz icinAynen oyle guzel hos sohbetler lazim ama nerde evde herkes hasta Rabbim sifa versin insallah.evet onun icin cok zor hayata tutunmak cok istiyo disardanda cok pozitif bir insan Rabbim cocuklarina bagislar insallah bu hastalik nasil bir illetse her gittigi doktor ayri diyo.bakin amacim cozum bulmak bundan oldugu gibi anlatiyorum annem olumden dondu bu sene ondanda biraz sikayet gibi anlatmis olabilirim..
valla cnm dua etmektn baska yapblck bsey yok ALLAHim sifa versin yengnz olmak uzere babanz ve annenize.Ben de sikayet etmek istemiyorum ve ben zaten yaninda degilim yaninda olanlara en azindan nediyeyim ben soyledim karakteri farkli oluyomus diye peki baska yapabilecegim bisey varmi?
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim...anladım aynen cnm ALLAH tum sevdklerine bagislasn annenede babanada gecms olsun zor bi durum. INSALLAH tedaviyle gecer hastalgi. tatil hic fena gelmez kendine ama evde herkes rahatsz kmse byere ckack durumda dgl. evde yaratn bu sohbetleri hastlk konusundan bi an olsun bahsedlmesn hic konu aclsa can acitici olur yengenz icin
AMIN canım ya inanin cok zor dediginz gbi hem abinz icin hem esi icin hatirlatmamaak en iyisi bencede hani ilerleyen zamanlarda gelisme olursa kendi haberdar eder zaten seninde annene sorman daha mantkli yengende sorlmasa belki daha iyi olacakBeni anladiginiz icin tesekkur ederim...
Ailesi hergun arayip hastalik hakkinda konusuyolarmis onlarda uzuluyo haliyle bende ayni sizin gibi ve abimde diyo hergun arayip hayirlatmayin diye ben ona hic sormam hep anneme sorarim gecen abimle cok agladiklarini diydum ve bende neyapanilirim diye cok dusundum abimi aradim once bana kizdi niye soruyosun diye neden kizdi biliyomusun kimseye bisey diyemiyo bana patladi ben gucenmedim bende dedim sen benim canimsin ben napabilirim nolur soyle canin sikildiginda beni ara anlat dedim, kizim benim elimdende bisey gelmiyo sen napican diyo yani caresizlik cok zor ezan okunuyo suan Rabbim sifa verir insallah..