ben bir gorumceyim

O da bunalıyodur hem sizlerle birlikte yaşıyo bi kocasıyla yanlız kalmıyo belki çocuklarını istediği gibi büyütemiyo ilgilenemiyo hemde hasta

canim ama anlatyonki oyle bi sikayetci gbi. neyse.. ortami hepnzn neseletmesi lazm yani bnce hastlgni hatrlatck bi konu hic aclmasn guzel sohbetler fln hic fena olmaz.
Aynen oyle guzel hos sohbetler lazim ama nerde evde herkes hasta Rabbim sifa versin insallah.evet onun icin cok zor hayata tutunmak cok istiyo disardanda cok pozitif bir insan Rabbim cocuklarina bagislar insallah bu hastalik nasil bir illetse her gittigi doktor ayri diyo.bakin amacim cozum bulmak bundan oldugu gibi anlatiyorum annem olumden dondu bu sene ondanda biraz sikayet gibi anlatmis olabilirim..

Ya kadıncağız neler neler yaşamış, yaşıyor da... Kolay mı durumu? Bir düşünün, empati kurun. Yazık günah... Hiç bir problem çıkarmasanız bile kadıncağız üzüntüden zaten psikolojisini bozar yani. Bahsettiğiniz rahatsızlıklar hafife alınacak şeyler değil. En iyisi bir psikologa görünmesi... Elden başka birşey gelmez ki. Kadının hayatı resmen kaymış, ben o halde olsam çıldırırdım bile.
Tabiki cok zor yasamayan asla bilemez.inanin etrafindakiler icinde cok zor.ama yapilacak bisey olmali bu kadar caresizlik agir geliyo.

Aynen oyle guzel hos sohbetler lazim ama nerde evde herkes hasta Rabbim sifa versin insallah.evet onun icin cok zor hayata tutunmak cok istiyo disardanda cok pozitif bir insan Rabbim cocuklarina bagislar insallah bu hastalik nasil bir illetse her gittigi doktor ayri diyo.bakin amacim cozum bulmak bundan oldugu gibi anlatiyorum annem olumden dondu bu sene ondanda biraz sikayet gibi anlatmis olabilirim..
anladım aynen cnm ALLAH tum sevdklerine bagislasn annenede babanada gecms olsun zor bi durum. INSALLAH tedaviyle gecer hastalgi. tatil hic fena gelmez kendine ama evde herkes rahatsz kmse byere ckack durumda dgl. evde yaratn bu sohbetleri hastlk konusundan bi an olsun bahsedlmesn hic konu aclsa can acitici olur yengenz icin

Ben de sikayet etmek istemiyorum ve ben zaten yaninda degilim yaninda olanlara en azindan nediyeyim ben soyledim karakteri farkli oluyomus diye peki baska yapabilecegim bisey varmi?

Ben de sikayet etmek istemiyorum ve ben zaten yaninda degilim yaninda olanlara en azindan nediyeyim ben soyledim karakteri farkli oluyomus diye peki baska yapabilecegim bisey varmi?
valla cnm dua etmektn baska yapblck bsey yok ALLAHim sifa versin yengnz olmak uzere babanz ve annenize.

anladım aynen cnm ALLAH tum sevdklerine bagislasn annenede babanada gecms olsun zor bi durum. INSALLAH tedaviyle gecer hastalgi. tatil hic fena gelmez kendine ama evde herkes rahatsz kmse byere ckack durumda dgl. evde yaratn bu sohbetleri hastlk konusundan bi an olsun bahsedlmesn hic konu aclsa can acitici olur yengenz icin
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim...
Ailesi hergun arayip hastalik hakkinda konusuyolarmis onlarda uzuluyo haliyle bende ayni sizin gibi ve abimde diyo hergun arayip hayirlatmayin diye ben ona hic sormam hep anneme sorarim gecen abimle cok agladiklarini diydum ve bende neyapanilirim diye cok dusundum abimi aradim once bana kizdi niye soruyosun diye neden kizdi biliyomusun kimseye bisey diyemiyo bana patladi ben gucenmedim bende dedim sen benim canimsin ben napabilirim nolur soyle canin sikildiginda beni ara anlat dedim, kizim benim elimdende bisey gelmiyo sen napican diyo yani caresizlik cok zor ezan okunuyo suan Rabbim sifa verir insallah..

Beni anladiginiz icin tesekkur ederim...
Ailesi hergun arayip hastalik hakkinda konusuyolarmis onlarda uzuluyo haliyle bende ayni sizin gibi ve abimde diyo hergun arayip hayirlatmayin diye ben ona hic sormam hep anneme sorarim gecen abimle cok agladiklarini diydum ve bende neyapanilirim diye cok dusundum abimi aradim once bana kizdi niye soruyosun diye neden kizdi biliyomusun kimseye bisey diyemiyo bana patladi ben gucenmedim bende dedim sen benim canimsin ben napabilirim nolur soyle canin sikildiginda beni ara anlat dedim, kizim benim elimdende bisey gelmiyo sen napican diyo yani caresizlik cok zor ezan okunuyo suan Rabbim sifa verir insallah..
AMIN canım ya inanin cok zor dediginz gbi hem abinz icin hem esi icin hatirlatmamaak en iyisi bencede hani ilerleyen zamanlarda gelisme olursa kendi haberdar eder zaten seninde annene sorman daha mantkli yengende sorlmasa belki daha iyi olacak

canım benim,ya yengenizle konuşun ,yada o evden gidin biraz tek kalsın neymiş görsün belki aklı başına gelir ,allah şifa versin ama iyileşse bile aynı olur 12 yıldır böyle diyosun iyileşince birden melek olacağını düşünmüyorum,
sizde ona alıştıysanız yaptığı hareketler yanlış gelse bile eleştirmeyin,
birde sen bekarsın sanırım kısmetin olursa değerlendir.
sakın annem hasta yengem hasta diye erteleme
halamda senin gibi ailesinin derdiyle büyüdü evde kaldı ,anne baba vefat etti,herkes kendi hayatını yaşıyor,şimdi gözü hep yaşlı ,arada harcanan hayat olma.
yaşanmışlık tavsiyesi

Gerçekten yengenizin yaşadığı ağır bir şey. iyi huylu da olsa tümör yine de bie hastalıktır. icinde yasadigi duygulari kimse bilemez. allah şifa versin onada tüm hastalara da..yengenize daha iyi davranın ve diger aile üyelerinin de daha iyi davranması için yardimci olun. şükür sağlığınız yerindey mis.siz orta yolu bulun idare edin etmelerini sağlayın.

kim ne derse desin her şeyin gayet farkında yengeniz çünkü böyle hastalar genelde isteklerinin olması için herşeyi yapıyorlar diz ne kadar iyi davranirsaniz danranin yaranamssiniz ...o yüzden çok uzmeyin kendinizi yapılabilecek çok bir şey yok ...

Ne güzel yazmışsın "ben bir insanım" ama unutmaki oda bir insan üstelik hasta ve ANNE. Kader zaten ona kötü oynamış ondandır hırçınlığı. Biliyorum çok zor ama anlayışlı olmaya çalış

Ustune basa basa soyluyorum ben zaten anlayisliyim ve ailedeki herkeste anlayisli. 12senedir
Surekli olay cikartmaya huzursuzluk vermeye calisan kendisi ve herkes suyuna gidiyor kimse bizim neler yasadigimizi bilemez.bakin annemle yeni konustum bu insanlar 60 yasinda ve cocuk buyutup ayni zamanda onunla ilgileniyolar ve bunu sorun etmiyolar sadece onlarin sorunu huzursuzluk babam bussuru borc yapip memlekete rahat etmek huzurlu olmak icin ev yaptirdi ama simdi intihari dusunuyomus cok bunalmis artik, annem evdeki huzursuzluk yuzunden busene canindan oluyodu,bu insanlarin cani can degilmi onlara bisey olsa kim sorumlu olucak, o mutlu olsun diye herkes ölsün yada hastalamsinmi bunlarinki can degilmi kolay bisey degil canlari kanlari evlatlari biseyde diyemiyorlar sabredicez diyolar ama artik gucleri kalmamis .ben zaten uzaktayim benim bir faydam yada zararim yok.kendi evine gecsin istiyo herkes ama bakamiyo cocuklara gucu yok ama kavga etmeye var bende anlamiyorum gercekten zor sadece iyilesmesini okadar cok istiyoruzki.napalim hic bilmiyoruz.herkes yiprandi inanin herkes.uzaktan konusmasi herkes icin kolay yasamayan bilemiyor hic bir seyi..

Bakin sadece evdekilere karsi boyle disardakilere cok iyi hadi biz kotuyuz cocuklardami kotu cocuklarimizda bisey yapsa yada alsa sorun oluyo.baska cocuklara yada buyuklere cok iyi onun yaninda ona yardimci destekcide sadece esinin ailesi.kendi ailesi en ufak bisey yapsa onlari tepelere vikarir gunlerce anlatir ki bu sene eyni yerde olmalarina ragmen ona ve cocuklarina hicbiri bakmadi...

Buraya yazdikca dolmaya basladim amacim cozum bulup dertlesmekti yok ama olmadi neyse.ben ne anlatirsam anlatim karsidaki kendi anlamak istedigi gibi anlicak nasilsa...

beyninde tümor olan birinin psikolojisi dışarıya melek eşinin ailesine şeytan olacak kadar düzgün ama.

yaranmaya falan çalışmayın ne hali varsa görsün, nankör demek.

X