Sevgili arkadaslar amac hata aramaksa herkes herkeste hata bulabilir.
Ben bir cozum yolu bulamam belki bir baskasi bunu baska sekilde cozmustur bana fikir aileme bir yol olabilir.ailenizde herkes hasta ve huzursuzsa siz mutlu olurmusunuz?
Bu sabah yasadiklari ufak birseyi anlatim size cocuklar biri 9,biri 6yasinda birbirlerini kiskanmasinlar diye ekmek almaya bir gun biri ,gidiyo birgun digeri, buyugunun sirasi geldiginde, kucuk kardesi almak istemis, bugunde buyugu almis ,diger amcaninkini sen al demisler 6 yasindakine oda razi olmamis benim siram ben alicam diye, tartismislar kahvaltida, hasta olan yengem 6yasindaki yegenime ,kendi oglu icin onu oldurelimmi ,gomelimmi falan demis ,6yasindakide hepsi icin evet demis ve sofradan kaldirmis cocugu ,diger yengem dahil olmus burda 6 yasindaki oglunu almis ona kizmis sen niye boyle yapiyosun diye. sonra masaya gecin hepiniz yoksa bende yemem demis ve artik oraya gitmicem is bitsin gelicem birdahada gitmem diyo.
Bunlar hep oluyo ve kendinede cocuklarada zulm ediyolar ben hepsine uzuluyorum ne bilim bir psikolog destegimi alsa ben soylesem yanlismi anlar offf napsam care ariyorum..