• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir efsaneyim

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
363
38
52.jpg

Ben Bir Efsaneyim
Türü: Aksiyon
Yılı: 2007
Yönetmen: Francis Lawrence
Oyuncular: Will Smith, Salli Richardson, Paradox Pollack, Alice Braga

Neville, kontrol altına alınamayan bir virüse bağışıklık gösteren bir bilim adamıdır ve New York’ta hayatta kalmış tek insandır. Üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir, salgının mutanta dönüştürdüğü kurbanlar pusuya yatmış bir hata yapmasını beklemektedirler. Neville’i ayakta tutan tek şey bir tedavi bulmaktır.

ben de daha izleyemedim ama Will Smith tüm filmleri hoşuma gittiği için eminim bu da güzeldir.....

harika bir flim smithin diğer flimleri gibi buda süper sürükleyici tavsiye ederim

valla süper bir film biz eşimle daha yeni çıktığında gittik resmen bayıldım sadece sonu bana saçma geldi bütün film boyunca baş rol oyuncu her şeyi yapıyor fakat filmin sonunda ölüyor sanki filmin devamı gelicekmiş gibi geldi bana yani çok kopuk bitti ama hakikaten süperdi kesinlikle tabsiye ediyorum

ben kötü bir şey mi yazdım da mesajımı sildiniz? sadece filmin sonunu söyleyen arkadaşa teşekkür etmek suretiyle yanlış yaptığını hatırlattım, sonra onun mesajını sildiğinizi görerek ben de mesajımı değiştirdim. Bir de tatsız şeyler yaşandığını söyleyen bir arkadaşa hayırdır ne oldu diye sordum. sonra bir de baktım, herşey silinmiş.
öte yandan bütün bunlar sanki hiç yaşanmamış gibi gözüken bu sayfada yastev adlı arkadaş yine filmin sonunu yazmış. bence onları silmek yerine bırakmalıydınız ki, yastev de hatırlasın yazmaması gerektiğini. hadi bu film için bizler öğrendik sonunu diyelim, ya ilk defa bu konuyu açanlar ne olacak, veya ya yastev burdan çıkıp başka konulara da yazmışsa ne olacak? sonuçta mesajlar hakaret içermiyor, küfür içermiyor, niçin siliniyor? haksız mıyım sormakta...
(sonunda bir gün ben de polemiğe girdim, hiç sevmediğim halde bu kadar basit konularda tartışmayı, dayanamadım...)

valla süper bir film biz eşimle daha yeni çıktığında gittik resmen bayıldım sadece sonu bana saçma geldi bütün film boyunca baş rol oyuncu her şeyi yapıyor fakat filmin sonunda ölüyor sanki filmin devamı gelicekmiş gibi geldi bana yani çok kopuk bitti ama hakikaten süperdi kesinlikle tabsiye ediyorum

Sana aynen katılıyorum canım.a.s.
Bizde öyle eşimle daha vizyona girdiği hafta izlemiştik
Yani bende filmi izlerken Will smith kesin kurtulur diye düşünmüştüm fakat oda ne o kadar badire atlatan adam filmin sonunda öldü sanki.:1no2:
Ama senin dediğin gibi ölmemişte olabilir,devam filmide gelebilir.CADIARZU
Bende tavsiye ediyorum mutlaka izleyin kızlar....

Walla tek kişil film resmen. Tek oyuncu var. Will Smith. Ve her zamanki gibi amerikalılar dünyayı kurtarıyor. Olmasalar ne yaparız bilmiyorum(!)

izledim evet güzel bir film alışmışız filmlerin iyi sonla bitmesine sanırım sonunda bu yüzden hüsranla bitmesine üzüldük =(

Hem bu filmi hem de "28 days later" filmini izleyenler var mı? Kısa aralıklarla seyrettiğim için aralarındaki benzerlik beni şaşırtmıştı.

Teknik olarak 28 days later, çok daha başarılı.. (hele soundtrack bir harika)
I'm Legend ise, kurgu anlamında daha başarılı. Ayakları biraz daha yere basıyor yani..

İkisi de bu türü sevenler için keyifli filmler..

bir efsaneyimi ve 28 days later izledim

bence ikiside çok güzel filmleridi

filmin fragmanını görünce tamamdır film budur kesin sinemaya gidiyorum demiştim ama iyikide bişey olmuşta sinamaya gitmemişim kesinlikle sinemalık değildi
film öyle aşırı güzelde değildi normal bir filmdi ama Will Smith in muhteşem oyunculuğuyla normalin biraz üstüne çıkabilir ama ancak o kadar

Çok süper bir film. Will Smith yine döktürmüş!Bravo ona. O tarz filmleri pek sevmem ama çok ilginç geldi.Ve tabii Will Smith.

Back