• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bilemedim bilen yazsin bacolar

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.923
63
Kizlar selam en son 1 mart da adet oldum 8 gun surdu bitti sonra yumurta takibi yaptirdim 21. Gun yunurtam catladi suan 34. Gun yani eger gebeysem 13 günlük falan olmasi lazim sanirim ama isin garip yani kanda 1.20 cikti adet de olmuyorum tam sancim geliyor gidiyorum tuvalette bise ykk anam bana noluyor yahuu bilen boye olan varsa nolur ablalar kardesler yardimmmm !!!!

Geç döllenme olmussa şayet bekleme.n lazım ama bu ay çoğu bayanda gecikme oluyor mevsimsel yani ☺️☺️

Kizlar selam en son 1 mart da adet oldum 8 gun surdu bitti sonra yumurta takibi yaptirdim 21. Gun yunurtam catladi suan 34. Gun yani eger gebeysem 13 günlük falan olmasi lazim sanirim ama isin garip yani kanda 1.20 cikti adet de olmuyorum tam sancim geliyor gidiyorum tuvalette bise ykk anam bana noluyor yahuu bilen boye olan varsa nolur ablalar kardesler yardimmmm !!!!
Aynı gün adet olmuşuz ben bu ay klomen ve ovitrelle kullanmıştım ayın 15 inde kullandım 2-3 günde çatlamıştır yumurtam 32. Gün tahlil yaptırdım 163.5 çıktı doktor bana 2-3 günlük daha dedi

İğne yaptırdıktan 14 gün sonra testte silik çıktı 17. Gün kan testi yaptırdım

İğne yaptırdıktan 14 gün sonra testte silik çıktı 17. Gün kan testi yaptırdım
Iste benim 21..gun yumurtlamam kafami karistirdi suan yani ben klomen ovitrelle kullanmadim gerek yok dedi israrla dr 21. Gun ancak oldu o yuzden de bekliyim mi bilemedim ki umudumu keseyim mi

Aynı gün adet olmuşuz ben bu ay klomen ve ovitrelle kullanmıştım ayın 15 inde kullandım 2-3 günde çatlamıştır yumurtam 32. Gün tahlil yaptırdım 163.5 çıktı doktor bana 2-3 günlük daha dedi
Iste sizin 18. Gun catlamis dollenmis oluyor ama benm 21. Gun yeni çatlamıştı

Iste sizin 18. Gun catlamis dollenmis oluyor ama benm 21. Gun yeni çatlamıştı
Bekle bence benim 17. Gün bile 2-3 günlük dediğine göre döllenmeyi hesaba kadarsa daha var kanda idrar da çıkmasına

Kizlar asiri adet sancim var gidiyorum wc ye ama kan yok hani boyle o pihti gider rahatlarsnz ya bende yok kanama

Back