• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben başaramayacağım galiba :(

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Malum Çin deyim ...Bir heves 28 yaşından sonra özgür kız timsali yollara düştüm :KK76:Ege nin efeleri gibi sen yaparsın ulen ne var neleri başardın diye kendimi gazladım ..İyi halt ettim :KK62:İki hafta oldu geleli ama bir yıl olmuş gibi canımdan bezdim..Ne olacak ooooğluuumm yaparsın sen ,bulursun bir yolunu dediğim her yol küçük ,çekik gözlü insanlarla dolu :mad::mad:Yemek yiyemiyorum çünkü gerçekten kötü kokuyor ..Koku hassasiyetim bile varmış burda öğrendim ayy ben de titiz hanımlar kervanına girebilirim yüce rabbim neler gösteriyor:KK23:Çinliler ingilizceyi berbat konuşuyor ,derslerde adamın ingilizcesini anlamak için beynim depar atıyor bööööyle bakıyorum :KK57::KK57: Her sabah istisnasız .ok varmış gibi saat 05:00 suları uyanıyorum :cry:Uyanır uyanmaz küçük ceylan misali gözlerim doluyor eşimi özlüyorum,adam gibi kahvaltı etmek istiyorum,kokusuz yepyeni sabahlar olsun istiyorum ama yok ..Bakıyorum yine çin çan çon ,leş bir koku sarmış yine dört bir yanımı ...Burada ki Türkleri de anlamıyorum atomu parçalamış havaları ,heyyy dostum bak artık Çin deyiz tripleri ,yüzyıllardır Çin de yaşamış gibi kendinden emin haller .Ben hep mahsun kırmızıgül :KK34:Ezik ezik nerden su alabilirim ,nerde kokusuz yemek bulabilirim derdinde..Çince karakterleri öğrenmek yerine keşke bir çocuk doğursaydım ama ağzımdan çıkarsaydımı tercih eder hale geldim :KK43::KK43: Ayyyy seni gerzek ne işin vardı diye günde en az 500 kere soruyorum kendime ..Kendime güvenim nerde bilmiyorum ,sanırım kokulara dayanamayıp gece ben uyurken kaçtı ...Geri dönemem ,hahahahaha başarama dı ya la diye dedittirmem kendime ama nasıl nefes alıcam ,bu gözümdeki akmayan ama akmaya hazır yaşı nasıl durdurucam ..Burda yaşamayı nasıl kanıksıycam bir bileniniz var mı ? :KK17::KK17: Bugün vizem çıkmış 6 aylık çıkmasın diye o kadar da dua etmiştim ..Ben Çin de olmak istemiyor muşum başaramıcam galiba :KK42: YARDIM EDİN ..

Canım yaaa. Bir iki hafta daha sabret baktın olmuyor, dön gel. Elalemin ne derlere takılacak kız değilsin anladığım kadarıyla sen.

yok elalem ne der diye değil de başaramadı ,yapamadı heeheheheh diye dedittirmek istemiyorum .Yerim kendimi sonra ..ama çok zormuş ya :(

Bence elalemi bosver esin yaninda olsa eminim dayanirdin ama zaten evini ulkeni ozluyorsun bide isin icine es giriyor onuda ozluyorsun cok daha zor ben kopar gelirdim valla sirf esim icin ^^ iyi sabretmissin

Alisirsiniz aslinda. Bunu askerlik gibi dusunun. Vallah Çinlililerin tek ingilizcesi degil fransizcalari da garip.Anlasilmiyor konustuklarinda. Yapabilirsiniz. Zaman cok cabuk geciyor.Olur da daha kotu olursa ozleminiz birakiverirsiniz. Sizden kiymetli degil sonucta

İyi de cesaret etmişsin. Avrupa falan olsa neyse de Çin pek uzak kalıyor.

Bence elalemi bosver esin yaninda olsa eminim dayanirdin ama zaten evini ulkeni ozluyorsun bide isin icine es giriyor onuda ozluyorsun cok daha zor ben kopar gelirdim valla sirf esim icin ^^ iyi sabretmissin

Belki dayanırdım evet o olsaydı ben bile bu kadar alıştığımı düşünmüyordum ama sudan çıkmış balığa döndüm resmen ..Daha iyi sabrettim sayılmaz ama çok fazla para harcadım gelebilmek için yol parası,okul parası şimdi kreşe başlamış kız çocuğu gibi dönemem ...Burada nasıl yaşarım onun derdindeyim ..

sevdiğin keskin bir koku yok mu? viks gibi mesela, filmlerde otopsi için azıcık sürerler ya burnun altına :) elinde bir de selpakla gez ne kokuyor diye bakınan olursaya karşı :) ki nane ruhu falan da olur o da çin menşeili değil miydi? 9gag veya komik yerlerden engirish örnekleri oku gül, bizim ne kadar ingiliz çayı içsek de çatlata çatlata "the" diyemiyoruz, onların da r harfi basmıyor ne yapsınlar yani, çinliler böl parçala yönet taktiğini uyguladı sen de dene. bir gün bir filmlerini izle, bir gün önemli bir tarihi olaylarına bak, fax makinesini meşhur edenler onlar lehçe farklılıklarından dolayı bol bol müzik dinle, ne kadar dolu gelirsen kardır dayanamayacak noktada zaten basıp gelicen şimdiden gardını düşürme :KK66:

Bekle alisicaksin biraz zaman ver kendine. Esim de biz nisanliyken gitmisti. Ve 8 ay kalmisti. Inan sonra gelmek istemedi. Zamanla kokulara da alisicaksin. Yemeklerine kucuk insanlarin cekik gozlerine. Tadini cikar ozgur kiz olmanin.bu firsatlar indanin eline kolay gecmiyor .

başka bir ülkeye gitmişin
başka kültür başka insanlar , hangi babayiğit ilk bir hafta içinde alışabilir ortama ayak uydurabilir ki
herşeyin bir bedeli var , burda iş bulmak vs için de çok ter dökecektin , ordada çok ter döküyorsun böyle düşün
dünyanın hiç bir yerinden kolaydan para kazanılmaz veya kolay yoldan eğitim görülmez böyle düşün

Adama Çektirdin kredileri ettirdin masraf Kal orda Çöpe mi gidicek emekleriniz? Tutturursan Çin Diye Dinlersin çan çin çonları :) Biraz dirayetli ol Ne kadar kalıcaksın?

Bir yıl :( sanırım 28 yaşında gelip 56 yaşında geri döneceğim o kadar bezdim burdan ben yaaa ..Kalcam tabii eşşek gibi nereye döncem :KK59: ama nasıl kalcam orası belli değil ...

Bir yıl :KK43: sanırım 28 yaşında gelip 56 yaşında geri döneceğim o kadar bezdim burdan ben yaaa ..Kalcam tabii eşşek gibi nereye döncem :KK59: ama nasıl kalcam orası belli değil ...
1 Yıl Çokmuş be :) .Sen kaşındın güzelim... 3-4 ay kal alışırsın belkim... Ben Gitsem Ağlar dönerdim.herhalde Eşimle 2 ay ayrı kaldım paZarda Annesini kaymetmiş çocuk gibi oldum... Allah Yardımcın olsun canım.

Malum Çin deyim ...Bir heves 28 yaşından sonra özgür kız timsali yollara düştüm :KK76:Ege nin efeleri gibi sen yaparsın ulen ne var neleri başardın diye kendimi gazladım ..İyi halt ettim :KK62:İki hafta oldu geleli ama bir yıl olmuş gibi canımdan bezdim..Ne olacak ooooğluuumm yaparsın sen ,bulursun bir yolunu dediğim her yol küçük ,çekik gözlü insanlarla dolu :mad::mad:Yemek yiyemiyorum çünkü gerçekten kötü kokuyor ..Koku hassasiyetim bile varmış burda öğrendim ayy ben de titiz hanımlar kervanına girebilirim yüce rabbim neler gösteriyor:KK23:Çinliler ingilizceyi berbat konuşuyor ,derslerde adamın ingilizcesini anlamak için beynim depar atıyor bööööyle bakıyorum :KK57::KK57: Her sabah istisnasız .ok varmış gibi saat 05:00 suları uyanıyorum :cry:Uyanır uyanmaz küçük ceylan misali gözlerim doluyor eşimi özlüyorum,adam gibi kahvaltı etmek istiyorum,kokusuz yepyeni sabahlar olsun istiyorum ama yok ..Bakıyorum yine çin çan çon ,leş bir koku sarmış yine dört bir yanımı ...Burada ki Türkleri de anlamıyorum atomu parçalamış havaları ,heyyy dostum bak artık Çin deyiz tripleri ,yüzyıllardır Çin de yaşamış gibi kendinden emin haller .Ben hep mahsun kırmızıgül :KK34:Ezik ezik nerden su alabilirim ,nerde kokusuz yemek bulabilirim derdinde..Çince karakterleri öğrenmek yerine keşke bir çocuk doğursaydım ama ağzımdan çıkarsaydımı tercih eder hale geldim :KK43::KK43: Ayyyy seni gerzek ne işin vardı diye günde en az 500 kere soruyorum kendime ..Kendime güvenim nerde bilmiyorum ,sanırım kokulara dayanamayıp gece ben uyurken kaçtı ...Geri dönemem ,hahahahaha başarama dı ya la diye dedittirmem kendime ama nasıl nefes alıcam ,bu gözümdeki akmayan ama akmaya hazır yaşı nasıl durdurucam ..Burda yaşamayı nasıl kanıksıycam bir bileniniz var mı ? :KK17::KK17: Bugün vizem çıkmış 6 aylık çıkmasın diye o kadar da dua etmiştim ..Ben Çin de olmak istemiyor muşum başaramıcam galiba :KK42: YARDIM EDİN ..
Kore ya da Japonya olsaydı ben de çok isterdim.
Çin deyince, insan duyduklarından dolayı tereddüt ediyor.
Başka bir ülke seçme şansınız yok muydu?

Aslında o çekik ve minik insanların arasında Alice in Wonderland gibi hissetmen lazım. :KK53:Geri döndüğünde hissedeceklerini düşün, artık gittin, bitti. Herkes senin gibi cesur olup oralara gidemez.

Birazcık daha sabret, alışacaksın.

Düşünsene ülke içinde başka bri şehire bile 2 haftada alışamıyoruz.

Japonya'da, Güney Kore'de Burger King, Mc.Donalds gibi zincir restoranların olduğunu biliyorum ancak, Çin'de var mı yok mu emin değilim. Varsa yemek,su kola işlerini oradan halledersin olmadı. Çevreye alışınca 6 ay su gibi gecer gider.

Oradaki türklerin hareketlerini az çok tahmin ediyorum, work & travel ile 3 ay amerika'da kalıp, dönünce
"Heey, wazzzup? Gimme five kanka"diye dolaşan barzolar gördü bu gözler.
"Ay siz nasıl diyorsunuz, heh sarımsaklı yogurt" diyenleri duydu bu kulaklar.

sevdiğin keskin bir koku yok mu? viks gibi mesela, filmlerde otopsi için azıcık sürerler ya burnun altına :) elinde bir de selpakla gez ne kokuyor diye bakınan olursaya karşı :) ki nane ruhu falan da olur o da çin menşeili değil miydi? 9gag veya komik yerlerden engirish örnekleri oku gül, bizim ne kadar ingiliz çayı içsek de çatlata çatlata "the" diyemiyoruz, onların da r harfi basmıyor ne yapsınlar yani, çinliler böl parçala yönet taktiğini uyguladı sen de dene. bir gün bir filmlerini izle, bir gün önemli bir tarihi olaylarına bak, fax makinesini meşhur edenler onlar lehçe farklılıklarından dolayı bol bol müzik dinle, ne kadar dolu gelirsen kardır dayanamayacak noktada zaten basıp gelicen şimdiden gardını düşürme :KK66:

Parfümümü sıkıp hırkamı burnuma sokuyorum nerdeyse öyle geziyorum sanki ben anormalmişim gibi bana bakıyolar bir de :) faks makinesini bilmiyorum ama keşke önce taze fasulyeyi falan yapmayı öğrenselermiş :KK53: en azından aç kalmazdım ..Kettle da çorba pişiriyorum ,o hallerdeyim,sürünüyoruuuummm:oops: dayanamayacağım diye bir şey yok galiba bir yıl çok uzun değil ama doluyorum böyle arada işte...

Aslında o çekik ve minik insanların arasında Alice in Wonderland gibi hissetmen lazım. :KK53:Geri döndüğünde hissedeceklerini düşün, artık gittin, bitti. Herkes senin gibi cesur olup oralara gidemez.

evet 44 bedenim ve 175 im .. allice yimdir belki diye onlar bana öyle bakıyor :110::110: Geri döndüğümde ne hissederim ki acaba ilk önce bir yerlerde bir kalıp peynir yicem kesin ..Cesurluk mu yoksa deli cesareti mi ileriki günlerde anlayacağım.teşekkürler ;)

Birazcık daha sabret, alışacaksın.

Düşünsene ülke içinde başka bri şehire bile 2 haftada alışamıyoruz.

Japonya'da, Güney Kore'de Burger King, Mc.Donalds gibi zincir restoranların olduğunu biliyorum ancak, Çin'de var mı yok mu emin değilim. Varsa yemek,su kola işlerini oradan halledersin olmadı. Çevreye alışınca 6 ay su gibi gecer gider.

Oradaki türklerin hareketlerini az çok tahmin ediyorum, work & travel ile 3 ay amerika'da kalıp, dönünce
"Heey, wazzzup? Gimme five kanka"diye dolaşan barzolar gördü bu gözler.
"Ay siz nasıl diyorsunuz, heh sarımsaklı yogurt" diyenleri duydu bu kulaklar.

ahahahaha çok güldüm ..Yaa bişi soruyorum adam sanki Türkçe bilmiyo ..:KK14::KK14:Bilmiyorum yeeeaaaaaaaaa gibi bir ses çıkıyo yuvarlak yuvarlak :KK53::KK53: Burger falan var tatlım çoook uzakta bir de burası şehrin dışında bir yerde metroyla on iki durak falan gidiyorsun şehre ulaşabilmek için ..shangai demiyim amazonlarda mıyım hala çözemedim ...:KK61:

Bekle alisicaksin biraz zaman ver kendine. Esim de biz nisanliyken gitmisti. Ve 8 ay kalmisti. Inan sonra gelmek istemedi. Zamanla kokulara da alisicaksin. Yemeklerine kucuk insanlarin cekik gozlerine. Tadini cikar ozgur kiz olmanin.bu firsatlar indanin eline kolay gecmiyor .

gelmek mi istemedi vuuuuu eşinize selamlar iyi dayanmış tebrikler edip ayakta alkıslarım :) Fırsatımı başka biriyle değiştirmek ister duruma geldim inan çok mutsuzum :(

Back