- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Malum Çin deyim ...Bir heves 28 yaşından sonra özgür kız timsali yollara düştüm Ege nin efeleri gibi sen yaparsın ulen ne var neleri başardın diye kendimi gazladım ..İyi halt ettim İki hafta oldu geleli ama bir yıl olmuş gibi canımdan bezdim..Ne olacak ooooğluuumm yaparsın sen ,bulursun bir yolunu dediğim her yol küçük ,çekik gözlü insanlarla dolu Yemek yiyemiyorum çünkü gerçekten kötü kokuyor ..Koku hassasiyetim bile varmış burda öğrendim ayy ben de titiz hanımlar kervanına girebilirim yüce rabbim neler gösteriyorÇinliler ingilizceyi berbat konuşuyor ,derslerde adamın ingilizcesini anlamak için beynim depar atıyor bööööyle bakıyorum Her sabah istisnasız .ok varmış gibi saat 05:00 suları uyanıyorum Uyanır uyanmaz küçük ceylan misali gözlerim doluyor eşimi özlüyorum,adam gibi kahvaltı etmek istiyorum,kokusuz yepyeni sabahlar olsun istiyorum ama yok ..Bakıyorum yine çin çan çon ,leş bir koku sarmış yine dört bir yanımı ...Burada ki Türkleri de anlamıyorum atomu parçalamış havaları ,heyyy dostum bak artık Çin deyiz tripleri ,yüzyıllardır Çin de yaşamış gibi kendinden emin haller .Ben hep mahsun kırmızıgül Ezik ezik nerden su alabilirim ,nerde kokusuz yemek bulabilirim derdinde..Çince karakterleri öğrenmek yerine keşke bir çocuk doğursaydım ama ağzımdan çıkarsaydımı tercih eder hale geldim Ayyyy seni gerzek ne işin vardı diye günde en az 500 kere soruyorum kendime ..Kendime güvenim nerde bilmiyorum ,sanırım kokulara dayanamayıp gece ben uyurken kaçtı ...Geri dönemem ,hahahahaha başarama dı ya la diye dedittirmem kendime ama nasıl nefes alıcam ,bu gözümdeki akmayan ama akmaya hazır yaşı nasıl durdurucam ..Burda yaşamayı nasıl kanıksıycam bir bileniniz var mı ? Bugün vizem çıkmış 6 aylık çıkmasın diye o kadar da dua etmiştim ..Ben Çin de olmak istemiyor muşum başaramıcam galiba YARDIM EDİN ..