ben azmadimmmmmmm

konu sahibi bence senin azma muhabbetiyle bir derdin var..3 tür böyle konu açıyosun ya baban sapık ya da sen burda kafa buluyorsun artık eminim..eğer birincisi ise aklı fikri altında olan biri sana alenen ağır konuşan biri seni eliyle de taciz ediyordur ki bunun örnekleri var bu hayatta ..ama bence ikincisi.

Son düzenleme:
Bir baba kızına nasıl s..tirt der aklım almıyor.
Evlendiğim hafta babamdan köşe bucak kaçtım ben :KK70: suratıma bakıp yanlış düşünecek diye..
Babanıza helal olsun ne geniş adam.

konu sahibi bence senin azma muhabbetiyle bir derdin var..3 tür böyle konu açıyosun ya baban sapık ya da sen burda kafa buluyorsun artık eminim..eğer birincisi ise haklı fikri altında olan biri sana alenen ağır konuşan biri seni eliyle de taciz ediyordur ki bunun örnekleri var bu hayatta ..ama bence ikincisi.

bingo!

2 aydıt tatıldeymısın bacım ne genclıgını yasayamaması

Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım

O ne biçim bir konuşma ya azgınlık ne ya ?? bir baba bunu derse PESS kelimelerin bittiği yer YAZIK..yapacağınız tek şey geldiğiniz gibi görev yaptığınız yere dönmek.

Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım
Ben 9 yıldır babamla gorusmuyorum. Evlendim düğünüme bile cagirmadim. 4 yaşında bi kızım var. Şimdi ikinciye hamileyim kısmet olursa bi oğlum olacak inş. Ama babam görmedi. Sürekli küfür ve dayaklarla geçirdim çocukluğumu. İlk başlarda çok takıntı yaptım babasız lik koyuyodu. Bi de ben tek cocugum bi kardeşim de yoktu yanımda olan. Beni 12 yaşında öyle bi dövdü ki saatlerce kafamı duvara vurdu. Beyin kanaması geçirdim ankara da tedavi oldum. Çok şükür iyiyim şimdi yuvam da mutluyum. Babamın yokluğunu hiç ama hiç aramiyorum. 5 ay önce barışmak için araya insanlar soktu ama ne ben ne de annem kabul etmedik. Böyle baba olacağına olmaz olsun. Canim hiç üzülme hep dua et rabbim karşına hayırlı bi es çıkarsın bu daha önemli inan ki. Bu arada babam yurtdışında yaşıyo biz antalya dayız. Bi gece aramisti bizi bana dedi ki bana bi telefon geldi sen orspu sun antalya ya gelince ilk isim senin üstünden geçmek olacak dedi. Bende cevap olarak evet baba haklısın ben öyleyim millete parayla veriyorum ama sen ne de olsa babamsin yabancı değilsin gel sana beleş verecem dedim ve telefonu suratına kapattim bu bizim 9 sene önce son konuşmamız oldu bende sildim onu annemde. Bunların söylediğini üvey babalar zor söyler. Allahin bulsun böyleleri

Son düzenleme:

bu nasıl başlık ya hiç yakışmamış, o sözleri sadece konunun içine yazsan daha ıyı olurdu
demek ki çoook geri kafalı bır ailen var
burdan ne gıbı yorum almayı beklıyorsun ki
sevgilim olmadı bile demen de çok saçma
meslek sahibi olmuşsun artık şimdiden sonra olur
sen de aileni görünce onların nabzına göre şerbet veriver nasıl olsa hayatını kurtarmışsın yani

senin daha önce de böyle bir konun vardı, baban öz mü emin misin? o nasıl kelime ya ayıp denen bişi var, sende kaç yaşında kadınsın orda cevabını vereceğine bize azmadığını anlatıyosun. Ailecek bi acaipsiniz konu sahibi, ayrıca baban da ciddi derecede ahlaksız biriymiş kusura bakm denizde söndürmek falan taciz etti desen şaşırmam yarın öbür gün.

Off bu nasil bir konusma tarzi. Ustelik kiz cocuguna!!!

Birdaha benimle bu sekilde konusursan bu evden giderim de.

Ve konusursa,isin guvun de varmis gercekten git!

Bu nedir be!

senin daha önce de böyle bir konun vardı, baban öz mü emin misin? o nasıl kelime ya ayıp denen bişi var, sende kaç yaşında kadınsın orda cevabını vereceğine bize azmadığını anlatıyosun. Ailecek bi acaipsiniz konu sahibi, ayrıca baban da ciddi derecede ahlaksız biriymiş kusura bakm denizde söndürmek falan taciz etti desen şaşırmam yarın öbür gün.
Evet canım maalesef böyle babalar var benimki de öz. Yani olabiliyo ben yaşadigim için biliyorum ama başlık hiç olmamış. Bende çok söz küfür hakaret duydum ama hep cevabını verdim. BabamSa babam ama bi yere kadar sildim gitti artık isim olmaz. Zaten babamı ailesi de sildi babaannem ler amcamlar halam annem ve benimle hala görüşüyoruz ama babamı hepsi sildi böyle serefsiz olduğu için. Zaten bi bana degil bacisi na da anası da küfür ediyo du. Şuan bile amcamin evindeyim. Ziyaretlerine geldim. Yani benim zerre kadar kabahat im yok o yüzden içim rahat.

Evet canım maalesef böyle babalar var benimki de öz. Yani olabiliyo ben yaşadigim için biliyorum ama başlık hiç olmamış. Bende çok söz küfür hakaret duydum ama hep cevabını verdim. BabamSa babam ama bi yere kadar sildim gitti artık isim olmaz. Zaten babamı ailesi de sildi babaannem ler amcamlar halam annem ve benimle hala görüşüyoruz ama babamı hepsi sildi böyle serefsiz olduğu için. Zaten bi bana degil bacisi na da anası da küfür ediyo du. Şuan bile amcamin evindeyim. Ziyaretlerine geldim. Yani benim zerre kadar kabahat im yok o yüzden içim rahat.

az önceki mesajını okudum arkadaşım sen görüşmemekle en doğrusunu yapıyorsun tamam babadır ama bi yere kadar sen evladının namusuna dil uzatacak kadar mı adisin derler adama. Bir de kız evlat babaya daha düşkün olur ama nerde bunlarda o haysiyet. Oturduğum yerde sinirlendim Allah ıslah etsin böylelerini, Allah eşini başından yavrularını yanından eksik etmesin :)

Allah sabır versin ne diyeyim ya ne babalar varmış. Mümkün olduğunca uzak dur, muhattap olmamaya çalış yoksa daha çok yüz göz olacaksınız.

az önceki mesajını okudum arkadaşım sen görüşmemekle en doğrusunu yapıyorsun tamam babadır ama bi yere kadar sen evladının namusuna dil uzatacak kadar mı adisin derler adama. Bir de kız evlat babaya daha düşkün olur ama nerde bunlarda o haysiyet. Oturduğum yerde sinirlendim Allah ıslah etsin böylelerini, Allah eşini başından yavrularını yanından eksik etmesin :)
Amin canım çok sağol allahim herkesi yuvasında huzurlu mutlu eylesin inş. Evet ailecek sildik babamı. Kendisi almanya da yüzünü de görmüyoruz çok mutluyuz. Zaten babaannem ler hep bizim yanimizda o adam olsa evine namusuna sahip çıkardı bi de utanmadan namus bekçiligi yapıyo diye kiziyo lar. Yani olabiliyo böyle şeyler ama ev içi taciz ve tecavüz ler bile varken sırf babam diye soylediklerine susamam

Amin canım çok sağol allahim herkesi yuvasında huzurlu mutlu eylesin inş. Evet ailecek sildik babamı. Kendisi almanya da yüzünü de görmüyoruz çok mutluyuz. Zaten babaannem ler hep bizim yanimizda o adam olsa evine namusuna sahip çıkardı bi de utanmadan namus bekçiligi yapıyo diye kiziyo lar. Yani olabiliyo böyle şeyler ama ev içi taciz ve tecavüz ler bile varken sırf babam diye soylediklerine susamam

uzaktaymış zaten oh mis kafalar rahat :)
Susmamakla iyi etmişsin öyle uzaktan kumanda babalık olmuyor maalesef

uzaktaymış zaten oh mis kafalar rahat :)
Susmamakla iyi etmişsin öyle uzaktan kumanda babalık olmuyor maalesef
Aynen canım aynen hem almAnya da yaşıyo hem beş kuruş para yollamiyo annem calisiyo. Hemde neymiş beni antalya da arkadaşları takip ediyormuş da ben ii ayak değilmis im. O zaman otur oturduğun yerde namusuna kendin bak. Antalya da geçen yaz oz baba engelli kizina tecavuz edip hamile bırakmıştı ve doğan cocugu bahçeye gömerken komşular görüp ihbar etmişlerdi. Allah böyle insanları helak etsin ins

aile de bir yere kadar, gerekiyorsa sileceksin...

Aynen canım aynen hem almAnya da yaşıyo hem beş kuruş para yollamiyo annem calisiyo. Hemde neymiş beni antalya da arkadaşları takip ediyormuş da ben ii ayak değilmis im. O zaman otur oturduğun yerde namusuna kendin bak. Antalya da geçen yaz oz baba engelli kizina tecavuz edip hamile bırakmıştı ve doğan cocugu bahçeye gömerken komşular görüp ihbar etmişlerdi. Allah böyle insanları helak etsin ins
ay allah kahretsin ya evlada nasıl o gözle bakar bi insan aklım almıyor, böyle şeyler duydukça içim yanıyo of :KK43:

Hayretlıkler ıcerısınde okudum su yazdıklarınızı ınan.. Kusura bakmayın ama affınıza sığınarak o nasıl bı baba dıyesım Geldı... :KK43:Hıc yakısıyormu bı babaya boyle laflar, ustelık her tatıle gıden her gezemeye gıden ona göre azmısmı? Ne kadar Saçma Düşünceler sanırım Babanızın problemlerı var ..

X