Suçlu huzursuzluk çıkaran hep ben oldun tepki koyunca...anamın canım kocası ..aman ağzımızin tadı bozulmasın. ...işte cevap verince yanlış terbiyesizlik saygısızlık ediyormuşum. Sonra bu yüzden toplumda konuşamıyorum korkuyorum hakkımı aramam gereken yerde arayamiyorum Her durumda suçluluk duygusu.... arkadaşıma bir şey desem çok ince düşünürüm üzüldüm mu kırıldı mı diyebatıl inanç onlar. baban ömrü boyunca mı ölüm eşiğindemiydi de sapıklık gibi bi yan etki yapıyo. ve sana çok kızdım. eğitimcisin sen kendine nasıl olur da güvenmezsin. nasıl olurda eciş bücüş kalabilirsin bu lafların yanında. aynı durumu yaşayan biçok kız var ama paralarını kazanamadıkları için resti çekemiyolar. ayaklarının üzerinde duran bi kadın nasıl olur da böyle sindirilebilir. baban yüzünden annenin sağlığı yokolucak. hiç dürteklemiyo musun kadını kendine gel elalem senden daha mı kıymetli, ben sana bakarım yanında ben varım demedin mi hiç
Evet bir adım attım en azından 9.5 ay bu evde değilim karşıdan iyi ... babam annemi abimi ve beni hep aşağılar abim o kadar yakışıklı ama çok güvensiz kendine o da eşini erkek doktora yanastirmiyor babadan oğula miras galiba ....bu durumda Son çare kendi ailemi kurmaktan başka şey gelmiyor aklıma. ...uzak bir şehirde yaşıyorum ama tatilde babamın soyadini taşıdığım sürece tatile gudemezmisim.bu bu konuyla ilgili açtığın 50.başlık falan herhalde.
merak ediyorum, burada verilen tavsiyelerden en az 1 ini hiç uyguladın mı?
Küçük çocuklar çok yaramazlık yapınca ay azdı iyice bu filan derler ya azıtma anlamında, öyle kullanıyor olabilir mi?
ne terbiyesiz bir babaymış bu...yüzüne azdın mı diyen adam içinden neler düşünüyordur acaba..Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım
Bence git o babayı sildir öle babamı olur ya ..Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım