ben azmadimmmmmmm

kendi evime giderdim annemi de alırdım yanıma kalsın evde tek başına ve kendi kendine konuşsun dursun.kadıncağız huzur bulsun ya.ne güzel bir mesleğiniz var hem çok şanslısınız.ben o evde duramazdım bu durumda ve annemi de öyle bir babayla bırakmazdım,ezdirmezdim annemi

babanın ciddi sorunları olduğunu hatta gizli tacizci olduğunu düşünüyorum aklı hep orda, inşallah bu sağlıksız düşünceler düşünce olarak kalmıştır da başka kadınlara bu kesin azmış diye taviz/tecavüze yeltenmemiştir ya da yeltenmez

Babanin suratina bakıp "bir baba olarak bu şekilde konuşmaktan nasıl utanmiyorsun? babasin sen,böylemi saygı görmeyi bekliyorsun? sana normal gelebilir ama bana birdaha bu kelimeyi kullanirsan yüzümü göremezsin,ben de seni baba olarak görmem" diyemiyor musun?Çünki arada saygi edep bırakmamışlar bari sen bi duruş sergilemiş olursun.. Ayrica işin de varmış çalıştığın yerde kal iki ay yanlarinda kalip sibir hastasi olmana değmez,bi hafta nelerine yetmiyor? Ne kadar uzak okadar iyi bence öyle yap bu adadeğişmez sen uzaklaş..

Baban aklını seninle bozmuş gibine olur babana dikkat et onunla tek kalma derim çünkü zihniyeti çok garip

bu bu konuyla ilgili açtığın 50.başlık falan herhalde.
merak ediyorum, burada verilen tavsiyelerden en az 1 ini hiç uyguladın mı?

Suçlu huzursuzluk çıkaran hep ben oldun tepki koyunca...anamın canım kocası ..aman ağzımızin tadı bozulmasın. ...işte cevap verince yanlış terbiyesizlik saygısızlık ediyormuşum. Sonra bu yüzden toplumda konuşamıyorum korkuyorum hakkımı aramam gereken yerde arayamiyorum Her durumda suçluluk duygusu.... arkadaşıma bir şey desem çok ince düşünürüm üzüldüm mu kırıldı mı diye

bu bu konuyla ilgili açtığın 50.başlık falan herhalde.
merak ediyorum, burada verilen tavsiyelerden en az 1 ini hiç uyguladın mı?
Evet bir adım attım en azından 9.5 ay bu evde değilim karşıdan iyi ... babam annemi abimi ve beni hep aşağılar abim o kadar yakışıklı ama çok güvensiz kendine o da eşini erkek doktora yanastirmiyor babadan oğula miras galiba ....bu durumda Son çare kendi ailemi kurmaktan başka şey gelmiyor aklıma. ...uzak bir şehirde yaşıyorum ama tatilde babamın soyadini taşıdığım sürece tatile gudemezmisim.

Baban azmis. Sana saldirma konusunda. Allah sabir versin ya da babanin da dedigi gibi geldigin yere don orda daha mutlusundur eminim.

Küçük çocuklar çok yaramazlık yapınca ay azdı iyice bu filan derler ya azıtma anlamında, öyle kullanıyor olabilir mi?

Benim aklimada o geldi.
Belkide yoreden yoreye fark vardir " azdin" kelimesinde.

Ama plajdami sonduruceksin lafida geri cok pis supelendirdi. Bence bizim bildigimiz manayi kullaniyor bu baba musvettesi.

Sıcaklar babanın beyninde bir arıza yapmış herhalde. Ben olsam öyle bir insana saygı duyamam pılımı pırtımı toplar giderim. Of ya yazık sana canım. Allah yardımcın olsun

Diğer konularının hepsine baktım baban sürekli azdığını söylüyormuş4

10 konundan 8 i istinasız böyle

hiç normal değil hiç bir baba öz kızına nasıl bu lafları edebilir

Bu babadan ben bıktım, siz bıkmadınız.
Artık alın karşınıza da laflarına dikkat etmelisin tarzında uyarın.

Azdım de gitsin. Vallahi bak.
Benim de bir arkadaşım bi ara bana sürekli bu lafı söylerdi. Her lafı azdın mı?ya bağlardı. Bir keresinde "azdın mı? Adam karşında olsa üstüne atlarsın resmen" dedi ve dayanamadım "evet azdım, evet atlarım. Hatta öyle bi atlarım ki mahalle inler. Hızımı alamazsam sana da atlarım" dedim şakayla karışık ve bir daha o lafı etmedi. Tabi ben libidosu yüksek bir insanım ama benimki arkadaştı yani, seninki baba. Bilmiyorum babanın bunu söylemesi ne kadar normal.

Babanız çok fenaaa çokkkk ama asıl takıldığım anneniz neden ses etmiyor valla ben izin vermem eşim çoçuklarıma böyle birşey dese bencede hazır mesleğinizi falan almışsınz onada ihtiyaçınız yok gitmeyin yanına annende özlerse o gelsin yanına terbiyesiz adam yaaaa

Benim de babam seninkinden hemen hemen 10 kat beterdi. Sonuc? Subattan beri gorusmuyoruz

ne terbiyesiz bir babaymış bu...yüzüne azdın mı diyen adam içinden neler düşünüyordur acaba..

Bence git o babayı sildir öle babamı olur ya ..

Yaw bu baba sizin öz babanızmı eminmisiniz ? Benim babam geçmişde alkol bağımlısı pisliğin tekiydi(artık kurtuldu çok şükür)asla böyle şeyler duymadım aksine beni çok severdi koca adam benden utanırdı.anneniz nasıl durabiliyor bu durumda anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…