Azdım de. Her geçen gün azgınlığım artıyor de. Ben goca isterem de. Annen babanı susturamıyorsa sen sustur.
A
Çok zor bunlar babam kendine bakamaz ki kalp hastası zaten.... oğlunu gelinin bırakmaz. Annem alistim diyor. Ama ben tek başıma bir hayatım var ayakta durmak zorundayım öğrencilerim var ama ÖZGÜVENİm o kadar düşük ki...insanlarla konuşmaya korkuyorum. Beni severler mi sevdiler mi diye düşünüyorum hep
Ağlarken sinir krizi geçirirken yazdım kusura bakmayın. Telefon kendi değiştiriyor. Ayrı bir yaşamım var 2 ay tatil için geldim. Bugün sabrım taştı bitmiyor. Niye diyorum ailem böyle. . Sevgi dolmuyorum huzurlu değilim. ...hep aşağılamak. ...özgüvenimi nasıl toparlayımYazın çok anlaşılmıyor ama anladıgıma bile sinir oldum, bide tam anlasam sinir krizi geçiririm heraldebu nasıl bi baba ya, kendine ayrı bi yaşam kuramazmısın, çalışıyorsun Anladığım kadarıyla
Kaç yaşında babanız yaşı fazlaca büyükse belki ondan saçmalıyordur hani bazı yaşlılar böyle küfürlü konuşur ya.Ağlarken sinir krizi geçirirken yazdım kusura bakmayın. Telefon kendi değiştiriyor. Ayrı bir yaşamım var 2 ay tatil için geldim. Bugün sabrım taştı bitmiyor. Niye diyorum ailem böyle. . Sevgi dolmuyorum huzurlu değilim. ...hep aşağılamak. ...özgüvenimi nasıl toparlayım
Tatlım bosversene tatildede orda kaldım deyip gitseydin bi tatil köyüne Kafanı dinleseydin. Kimseden bi beklentin Olmasın, ailemizi seçemiyoruz malesef, onlar böyleyse sende fazla muhattap olma en azından ÜzülmezsinAğlarken sinir krizi geçirirken yazdım kusura bakmayın. Telefon kendi değiştiriyor. Ayrı bir yaşamım var 2 ay tatil için geldim. Bugün sabrım taştı bitmiyor. Niye diyorum ailem böyle. . Sevgi dolmuyorum huzurlu değilim. ...hep aşağılamak. ...özgüvenimi nasıl toparlayım
Olabilir yaşça büyük 62 yaşında ölümden döndü zaten....annem ölecek insan böyle asabi sınırlı davranır diyorKaç yaşında babanız yaşı fazlaca büyükse belki ondan saçmalıyordur hani bazı yaşlılar böyle küfürlü konuşur ya.
Annemizi babamızı seçebilseydik keşke... Sizin için seviniyorum çünkü anladığım kadarıyla öğretmensiniz, mesleğiniz elinizde ve ailenizle sürekli bir arada olmak zorunda değilsiniz. Babanızla daha az görüşmeye çalışın. Ayrıca bu tip sözler babanız da söylese tacize ve psikolojik şiddete girer. Babanıza bunun taciz olduğunu ve bu davranışta ısrar ederse rezil olmak pahasına da olsa gidip kendisi hakkında şikayette bulunacağınızı söyleyin. Tacizin büyüğü küçüğü azı çoğu yoktur. Ve belli ki sizi psikolojik olarak yıpratıyor. Ve kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım
Seni bilmem ama baban bayaaa azmis. Akli hep ordaYeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım
Ol
Olabilir yaşça büyük 62 yaşında ölümden döndü zaten....annem ölecek insan böyle asabi sınırlı davranır diyor
batıl inanç onlar. baban ömrü boyunca mı ölüm eşiğindemiydi de sapıklık gibi bi yan etki yapıyo. ve sana çok kızdım. eğitimcisin sen kendine nasıl olur da güvenmezsin. nasıl olurda eciş bücüş kalabilirsin bu lafların yanında. aynı durumu yaşayan biçok kız var ama paralarını kazanamadıkları için resti çekemiyolar. ayaklarının üzerinde duran bi kadın nasıl olur da böyle sindirilebilir. baban yüzünden annenin sağlığı yokolucak. hiç dürteklemiyo musun kadını kendine gel elalem senden daha mı kıymetli, ben sana bakarım yanında ben varım demedin mi hiçOl
Olabilir yaşça büyük 62 yaşında ölümden döndü zaten....annem ölecek insan böyle asabi sınırlı davranır diyor