ben azmadimmmmmmm

Senin eski konularını da hatırlıyorum hatta yorum yapmıştım. Kaç kurtar kendini derim, affedersin ama baban kafayı azgınlıkla ve seksle bozmuş. Her şeyini azgınlık olarak yorumluyor yani pes doğrusu. İnsan sabır taşı olsa çatlar şu sözler yüzünden

Ay yuh onu da mı demiş..konu sahibi düzgün yazamadığı için anlamamıştım.
Yuuuuh artık yaa. Baba değil p...nk sanki ay sinir oldum.

Keske her cocuk yapan anne baba olsaydi ama olamıyor işte

Bazı şeylere yapacaksan babandan gizli yapsan daha iyi olur, tatil mesela. Daha az iletişim kur onunla, aynı evdeyseniz farklı odalarda takıl. Söylediklerine de pek kulak asmamaya çalış.

Canım ne diyeyim şimdi aile işte. He deyip geçiceksin madem durum bu bir bahane yaratıp tatillerde falan daha az gelip gidersin olmadı. Yani iyi ki başka şehire gitmene müsade etmişler boşver. Nasılsa her şeyi "azmana" yoruyorlar sende evde otur başınağrımaz bari.
( Kız iki kere konu açmışsın, diğer konuya yazmıştım aynısını)

babanı sıkayet edesım geldı sözlu sekılde kızını tacız edıyor dıye

Küçük çocuklar çok yaramazlık yapınca ay azdı iyice bu filan derler ya azıtma anlamında, öyle kullanıyor olabilir mi?

Babanın aklı fikri orda sanırım başka açıklaması yok. Çok ayıp gerçekten ya. Anladığım kadarıyla şehir dışında çalışıyorsun. Kal orda gitme eve niye gidiyorsun. Tatilini yap, gez dolaş. Çekilmez böyle.

aynı tarz konudan bir kaç tane mi var yoksa ben mi öyle görüyorum?

Ne olursa olsun o senin Babandır haklıdır (ironiyi anlayanlar parmak kaldırsın)
işte bu yüzden ben bu yok babandır anandır laflarını kabul etmiyorum al sana bi vaka daha bu adam baba olsa ne olur

o babana benı ornek göster benım gıbı azgınını duyunca senınle ugrasmaktan vazgecer

Keşke babalıktan red etme gibi birşey olsaydı.

Baba lafını bile yakıştıramadım o adama, annemin kocası de bi dahakine...

o nasıl babadır ya,hala niye o eve gittiğini sorabilir miyim?
Mutlu aile fotoğrafı sadece ... biz bu hakaretler yüzünden mutlu olmayı beceremedim. Evimiz sağlığımuz paramız var ama saygı sevgi huzur yok...annem ne hakaretlere uğradı o kadar çok asagladi ki..babam annemi yollarda azarlaya azarlaya yürütür. ...annemin gidecek kapısı yok.....bir de elalem ne der ..

Küçük çocuklar çok yaramazlık yapınca ay azdı iyice bu filan derler ya azıtma anlamında, öyle kullanıyor olabilir mi?
Yok onlara göre koca isteminden kizismaktan böyle oluyormuş. ...bizim ailecek akıl sağlığı yok varmus gibi yapıyoruz zaten nasıl davranacsgimi bilemedim.

elinde mesleğin varsa annenide al iyi kötü hayat kur ne var bunda? benim annem zamanında 2 çocukla kaldı bir başına çok şükür ne millet ayıplıyor diye birşeyimiz eksildi,ne de açlıktan öldük.çok şükür ikimizide okuttu annem.bu sanada bağlı.sen boyun eğersen annen ne yapsın onca yıldan sonra millet ne der tabi düşünür

A
Çok zor bunlar babam kendine bakamaz ki kalp hastası zaten.... oğlunu gelinin bırakmaz. Annem alistim diyor. Ama ben tek başıma bir hayatım var ayakta durmak zorundayım öğrencilerim var ama ÖZGÜVENİm o kadar düşük ki...insanlarla konuşmaya korkuyorum. Beni severler mi sevdiler mi diye düşünüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…