- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
sen daha once de konu açmıstın dı mı babanın bu sapıkça soylemı yuzunden ayy yeter yaaa adamın ustune kaynar su dokesım geldı ne pislik adam yaa ınsan kızına denızde mı sondureceksın der mı senın yerınde olsam bıda gıtmem o eve ya bosver öğretmensen yazın semıner oldu surda burda bılmem ne de gıtme oraya annen var mı bısey demıo mu yaa
Mutlu aile fotoğrafı sadece ... biz bu hakaretler yüzünden mutlu olmayı beceremedim. Evimiz sağlığımuz paramız var ama saygı sevgi huzur yok...annem ne hakaretlere uğradı o kadar çok asagladi ki..babam annemi yollarda azarlaya azarlaya yürütür. ...annemin gidecek kapısı yok.....bir de elalem ne der ..o nasıl babadır ya,hala niye o eve gittiğini sorabilir miyim?
Yok onlara göre koca isteminden kizismaktan böyle oluyormuş. ...bizim ailecek akıl sağlığı yok varmus gibi yapıyoruz zaten nasıl davranacsgimi bilemedim.Küçük çocuklar çok yaramazlık yapınca ay azdı iyice bu filan derler ya azıtma anlamında, öyle kullanıyor olabilir mi?
Mutlu aile fotoğrafı sadece ... biz bu hakaretler yüzünden mutlu olmayı beceremedim. Evimiz sağlığımuz paramız var ama saygı sevgi huzur yok...annem ne hakaretlere uğradı o kadar çok asagladi ki..babam annemi yollarda azarlaya azarlaya yürütür. ...annemin gidecek kapısı yok.....bir de elalem ne der ..
Çok zor bunlar babam kendine bakamaz ki kalp hastası zaten.... oğlunu gelinin bırakmaz. Annem alistim diyor. Ama ben tek başıma bir hayatım var ayakta durmak zorundayım öğrencilerim var ama ÖZGÜVENİm o kadar düşük ki...insanlarla konuşmaya korkuyorum. Beni severler mi sevdiler mi diye düşünüyorum hepelinde mesleğin varsa annenide al iyi kötü hayat kur ne var bunda? benim annem zamanında 2 çocukla kaldı bir başına çok şükür ne millet ayıplıyor diye birşeyimiz eksildi,ne de açlıktan öldük.çok şükür ikimizide okuttu annem.bu sanada bağlı.sen boyun eğersen annen ne yapsın onca yıldan sonra millet ne der tabi düşünür