tebrik ederim canim...
dilerim bundan sonrada hayatinda hep basarili olursun...
istedigin bölümü kazarnirsin ünide...
bu arada balonda cok sIk olmussun...
cnm hayrlı uğurlu olsn .. seni çk ii anlıorm sende benim gibi stresli birisin anlasılan :) lise yıllarımda bende (meslek çıkışlıyım bu aradaa bende) cok bunalmıstım ama senin gibi emeqimin karsılıqını alarak ayrıldım okulumdan.. wy be ne günlerdi turkbayragi a.s
tebrik ederim canim...
dilerim bundan sonrada hayatinda hep basarili olursun...
istedigin bölümü kazarnirsin ünide...
bu arada balonda cok sIk olmussun...
cnm hayrlı uğurlu olsn .. seni çk ii anlıorm sende benim gibi stresli birisin anlasılan :) lise yıllarımda bende (meslek çıkışlıyım bu aradaa bende) cok bunalmıstım ama senin gibi emeqimin karsılıqını alarak ayrıldım okulumdan.. wy be ne günlerdi turkbayragi a.s
ewt cnm yaa ne stresti ne kastım ya kendmıı...ooof oof...beni ıyı anlarsn snde meslek lısesıysen...kaydirigubbakcemile3 opuyorm canm cok sagol opuyorumnanaktan
cnm tebrik ederm bndan sonraki hayatnda umarm çook çok başarılı olursn =))) darısı benim başıma inşallah hayırlısıyla ben de bitirsem :Saruboceq: bi de bnmki 5 sene hazırlık fln okudum ama geçmiyo işte çok stres sıkıntı yapıyo bnde derslerimde ağır yabancı dil görüorz hepsini aaah ah meslek lisesine gitmek wardı =)))) darısı gerçekten de üniversiteye.. yolun açık olsun inşallahh yerimseniben