• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artk mezunum

unutulmıyacak yılları geride bıraktın seni şimdi bambaşka güzel yıllar ve arkadaşlar bekliyor....inşallah hep böyle başarılı olursun ve her istediğin hayırlısıyla olur tatlım..........

unutulmıyacak yılları geride bıraktın seni şimdi bambaşka güzel yıllar ve arkadaşlar bekliyor....inşallah hep böyle başarılı olursun ve her istediğin hayırlısıyla olur tatlım..........

oy canım bunlar ne güzel dilekler böyle..çok teşekkür ederim tatlım benimopuyorumnanaktan

çok sağol canım benim...inşallah sende bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın..allah sana bağışlasın şimdiden güzel yavrunu..opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım benim ALLAH razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederim a.s.

bebeğim yok malesef senağlama ama rütbede yazdığım gibi yeni bir gün yeni bir umut diyip bekliyorum inşallah rabbim benim ve benim gibi isteyenlerin tez zamanda evlerini şenlendirir
rabbim herkesin gönlündeki muradı neyse onu hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:

rabbim seninde yolunu hep açık etsin şansın hep yanında olsun mutlulukların en güzeli seninle olur inşallah (amin)

canım benim ALLAH razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederim a.s.

bebeğim yok malesef senağlama ama rütbede yazdığım gibi yeni bir gün yeni bir umut diyip bekliyorum inşallah rabbim benim ve benim gibi isteyenlerin tez zamanda evlerini şenlendirir
rabbim herkesin gönlündeki muradı neyse onu hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:

rabbim seninde yolunu hep açık etsin şansın hep yanında olsun mutlulukların en güzeli seninle olur inşallah (amin)

rabbim öyle büyükki bitanem senin gibi güzel yürekli bi insanın ben eminim dilediğini verir...

tebrik ederim canım..
inşallah bu başarın bir ömür boyu devam eder..
sevgilerimle...

tebrikler canım...alkisalkisalkisınşallah üniversiteyi bitirmeni de buradan duyurursun...Başarılar...:Saruboceq:

zemuszemustebrikler tatlım, yolun açık olsun.....................turkbayragi

tebrik ederim canım..
inşallah bu başarın bir ömür boyu devam eder..
sevgilerimle...

tebrikler canım...alkisalkisalkisınşallah üniversiteyi bitirmeni de buradan duyurursun...Başarılar...:Saruboceq:

edenizzz'mm.... ocean'mmm..... desibel'mmm.... hepinize teşekkür ederim,mutluluğumu paylaştığınız için.... opuyorumnanaktan

Back