kıyafet konusunda anneme güveniyorum .. bu arada sol tarafa yatma konusundada beni bozdusenin bildiklerinin hepsi doğruyas-bil1
bence doğrularla büyütmelisin bebeğini
anne olur olmaz her seyi bilen biri oluveriyorsun
muhtemelen ince-kalın kıyafet ve corap konusunda da fikirleriniz uymuyordur
şimdi kendimi düşünüyorum da yarın bir gun kızım bana doğru açıklamalarda bulunsa neden onu dinlemeyim ki, aferin kızım derim daha cok sevinirim doğruyu biliyor diye
sen duruma gore davran, anneni de kırma ama doğrularından da vazgeçme
ne dedi ki? belgelerle çık o zaman karsısınakıyafet konusunda anneme güveniyorum .. bu arada sol tarafa yatma konusundada beni bozdu
konu başlığı bulmada zorlandım baştan söyliyim ... moralimi bozan şey annemle aramızda geçen konuşmalar olduğu için hamilelerden soru ve sorunlar bölümüne konumu açmadım..
ilk çocuğum olucak ve yanımda 4 tane çocuk büyütmüş tecrübeli bir kadın olan annem var .. onun bana bu tecrübesiz ve çok ihtiyacım olacak dönemde yardımcı olacağı için çok şanslıyım. ama bazı konularda anlaşamıyoruz.. çok üzülüyorum beni terslemesine . saygı duyuyorum aslında bildiklerine kırmamaya çalışıyorum .. mesela geçendeki diyaloğumuz aynen şuydu:
sabah kahvaltıda ben sütle pekmezi bir arada tüketmiyorum ( süt . pekmezdeki demir emilimini azalttığı için )
ben : anne sütü sonra içerim pekmez yiyorum şuan..
annem : ee nolucak daha iyi işte
ben : ikisi bi arada olmaz anne yararı azalıyor
annem : niye zehirlermi ? off şu internetten biraz uzak dur
başka bi gün dedimki anne ben ıslak mendille değil .. pamuklu suyla bebeğimin altını değiştirmek istiyorum. of 10 saat onlamı uğraşacaksın direk reddediyor..
ikici bi diyaloğumuz
ben : anne bebeği göbek bağı düşmeden mi yıkamalıyız düştükten sonra mı ?
annem: hastaneden gelir gelmez yıkıcaz
ben: bari ilk gün yıkamayalım bebeğin üzerindeki sıvı önemli cildinin emmesi lazım ilk 24 saat yıkamayalım 2. gün yıkarız o zaman anne dedim
annem : yine aynı şekilde bilgisayardan biraz uzak kal.. galiba senle bu bebek yüzünden çok kavga edicez gibi geliyor. bana diklenme sakın dedi. cevap vermedim ama üzüldüm..
dediğim gibi annemden daha iyi biliyorum gibi bi ukalalık asla yapmadım yapmamda .. ama her konudada böyle davranması beni üzüyor. napıcam bilmiyorum ..
ben sol tarafa yatmaya özen gösterdikçe .. o sırtüstü yat bebeği eziyorsun diyor.ne dedi ki? belgelerle çık o zaman karsısına
canım ya çok tatlıymısben sol tarafa yatmaya özen gösterdikçe .. o sırtüstü yat bebeği eziyorsun diyor.
dediğim gibi şuana kadar 4 tane sayabildim . . belki zorlasam 1-2 tane daha çıkar.. onun dışında herşey yolunda :)canım ya çok tatlıymıs
fikrimce kendin bakmalısın ya da sen bebeğinle ilgilen annen ev işlerinde yardımcı olsun
ama tabi bu benim karakterim, bile bile yanlış davranmam
sen anneni kırmamak adına onun istediği gibi de davranmayı secebilirsin
keşke seni dinlese