• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ben anlayamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysegul677677

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
72
22
3
IMG_20170423_133903.jpg

Kizlar 3gundur boyle ne koyulasma ne azalma var ben mi cok takiyorum anlayamadim bu ovulasyon isini bir kac kisi boyle hafif pembelik gorup ertesi gunu koyu renk gormus ama bende ilerleme yok hep pembe hadi hamilelik testinde 2. Cizgiyi göremiyorum bunda niye koyuyu goremiorum programima göre 18 nisan yumurtlama kafamda deli sorular

Eki Görüntüle 1986146
Kizlar 3gundur boyle ne koyulasma ne azalma var ben mi cok takiyorum anlayamadim bu ovulasyon isini bir kac kisi boyle hafif pembelik gorup ertesi gunu koyu renk gormus ama bende ilerleme yok hep pembe hadi hamilelik testinde 2. Cizgiyi göremiyorum bunda niye koyuyu goremiorum programima göre 18 nisan yumurtlama kafamda deli sorular
Canim bi bende kullandim bu ay adetimin 10 Gunu basladim ilk yaptim cok az cizgi cikti ikinci gun neredeyse yoktu ucuncu gun kouylasdi dorduncu gun daha da koyulasti ama dun oyle bi oldu ki t daha koyu oldu bnde senn gibiydim dedm acaba bnde sorun mu vr neden yumurtlmiyorum fln die ama hergn ayni saatde yap grckdn oluyir yani dun ben bhna sagit oldm

Canim bi bende kullandim bu ay adetimin 10 Gunu basladim ilk yaptim cok az cizgi cikti ikinci gun neredeyse yoktu ucuncu gun kouylasdi dorduncu gun daha da koyulasti ama dun oyle bi oldu ki t daha koyu oldu bnde senn gibiydim dedm acaba bnde sorun mu vr neden yumurtlmiyorum fln die ama hergn ayni saatde yap grckdn oluyir yani dun ben bhna sagit oldm
Ayni saatte yapiorum canim bende okudukca korktum acaba bende skntı mı var die insallah yoktur normal yumurtlama gunumde gecti yani 14. Gun olmadi o yuzden demek ki gec yumurtluyorum ben tesekkur ederim

Galiba nasip hersey bakalm doktor kontrollerinde birsey cikmamisti bakalm allah kucagimizi bos birakmasin

Ama halen yumurta catlamadi nasil olucak bilemiyorum cnm takibine devm et sen bakalim hayirli haberleei bozede vf

Back