• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlayamadım kızlar yardımcı olurmusunuz tecrübelerinize dayanarak...

hlyatpl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
11
0
16
Bursa
Öncelikle merhabalar arkadslar,siteye daha bugun kayıt oldum.benim sorum su; adet günüm 10 gün gecti ilk 5gün sonra idrar testi yaptım negatif cıktı.bundan iki üç gün öncede adet sancılarım oldu ama hastalanmadım.bugun en sonunda dayanamayıp doktora gittim.ultrasonda baktı rahim duvarında kalınlasma olusmaya baslamıs ama kese yok cok yeni olabilr ama suanda hamile görünmüosun dedi.ama yinede bi kan testi yapalım dedi,kan testi yaptı ama oda negatf cıktı.sonucu gidip alamadım telde ögrendim o yüzdende doktorla konusma sansım olmadı.ben sölenene göre hamile değilim sanırım ama adette görmedim henüz neden olabilir...(normalde adetlerim düzenlidir)şimdiden tesekkürler...

rahim duvarında kalınlaşma benimde olmuştu ama değerlerim azda olsa çıkmıştı kimyasal gebelik geçirdiğimde bi muayene ol istersen.yada dr la görüş biz ne desek olmaz

Merhaba bencede doktora gitmen daha dogrru olur hamile olsaydin bu kimyadal gebelik dedikleri sey bile olsa kanda cikardi canim am rahim kalinlasmasindan dolayi adetin gecikmis olabilir en kisa zamanda kadin dogum uzmaniyla gorus derim gecmis olsun

merhaba.. Mesim dönüşlerinden dolayıda adetin gecikmiş olabilir ama bende derim ki tekrar doktora git. belki testi tekrarlar.. yada başka birşeyse ona göre önlemini baştan almiş ollursunuz..

yorumlarınıza tek tek tesekkür ederim arkadaslar,sonunda hastalandım snırım mevsim değiişikliğinde böle oldu.korktum ve cok gerildim ama şimdi rahatladım.görüşmek üzere....:)

Back