• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlamıyorum çok istediğim için mi pozitif görüyorum acaba kızlar 😢

nirun2259

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
87
29
3
39
En üstte testler hayalet çizgi gibi ben yakından görüyorum en alttaki daha belirgin gibi ama bat günüme daha var sizce kızlar

Eklentiler

• 3EDA9DC4-676B-48DC-9F1E-F1BBF3B80340.webp
    3EDA9DC4-676B-48DC-9F1E-F1BBF3B80340.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 337
En üstte testler hayalet çizgi gibi ben yakından görüyorum en alttaki daha belirgin gibi ama bat günüme daha var sizce kızlar
Testi tekrarladinizmi sonuç ne cikti acaba. Benim 4 gunum var bata cok silik bi çizgi cikti ama zar zor görünüyor yuklemeyi beceremedim telefondan nasil oluyor ki bu resim atma

Testi tekrarladinizmi sonuç ne cikti acaba. Benim 4 gunum var bata cok silik bi çizgi cikti ama zar zor görünüyor yuklemeyi beceremedim telefondan nasil oluyor ki bu resim atma
Dosya ekle bölümü var hemen konu açarken sol altta bu arada bata çok vardı doktor yumurtlama olduğu için hormonal yükselme pozitif çıkmıştır dedi ama yine kan verdim negatif çıktı bugün yine yaptım pozitif

Eklentiler

• 1369634F-E5BE-4DE8-BCB1-5262F4B61A12.webp
    1369634F-E5BE-4DE8-BCB1-5262F4B61A12.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 187
Dosya ekle bölümü var hemen konu açarken sol altta bu arada bata çok vardı doktor yumurtlama olduğu için hormonal yükselme pozitif çıkmıştır dedi ama yine kan verdim negatif çıktı bugün yine yaptım pozitif
Kanda negatif idrarda pozitif çıkması ilginç kan testini ne zaman yaptınız acaba

Merhaba şöyle diyeyim bugün yine 3 test yaptım 2 si yine pozitif çıktı bata 6 gün kaldı bekliyorum bakalım

Back