Ben aldırmak

serapakel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
205
4
46
İzmir
Arkadaşlar benim alnımda ve çenemde iki adet ben var. Dün devlet hastanesine gittim bana aralık ayında alabiliriz dediler. Ben de o kadar sabretmek istemiyorum. Özel bir hastane ile görüştüm ben başına 50 tlye alıyorlar, yarın ya da cuma günü gideceğim aldırmak için. Daha önceden 2 kere cilt doktoruna gittim 3 hafta içinde ve ikisi de benlerimin zararsız oldugunu söyledi bu yüzden yeniden cildiyeye gitmeme gerek var mı sizce o hastanede. Ve ben cildiyeye gitmezsem direk cerrahiye mi gideceğim? Sormayı unutmuştum . Benim için iz o kadar önemli değil benlerim et beni makyajla kapatılmıyor dolayısıyla ama az da olsa iz kalırsa onun çözümü vardır makyajla kapatıveririm hemen. Yani bu görüntüden çok daha iyi duracaktır diye umuyorum. Bundan bir an önce kurtulmak istiyorum :/ benlerim ufacık ama rahatsız oluyorum iz hiç umrumda değil yani.

bende yarın gidicem yeni öğrendim devlet hastanelerinde de alındığını bakalım ne dicek. dermatoloğa gidicem gereksiz falan derse diğerine giderim 5 tane doktor var 3-4 tane et ben var yüzümde bi o kadar da normal. bakalım ne dicek olmadı diğer devlet hastanelerine giderim kendimi bildim bileli taktım bunlara, yanlız bazen çukur gibi oluyomuş aldıkdan sonra ona dikkat etmek lazım.

ben pazartesi aldırdım.Direk tıp fakültesi hastanesinden randevu aldım.Gider gitmez de alındı.Hatta doktor tehlikeliye benzemiyor sen bilirsin dedi.Yani zaruri de değildi.Ama hiç ücret ödemeden aldırdım.Plastik cerraha gitmiştim.Üç dikiş atıldı.Hala bandajlı ne durumda olduğunu göremiyorum.
Şimdi benimim çapının iki katı uzunluğunda bir dikiş izi olacağa benziyor.Ama emin değilim ve çok merak ediyorum.Daha önce aldıran arkadaşlar dikiş izi uzunluğu sonradan değişiyor mu acaba,bilgi verirlerse sevinirim.

kizlar benim yuzumde cok ben var maleseff. en kotusu birtane kocaman ben vardi onu aldirdim hollandada keske burda aldirmasaydim diyorum cunku
cok buyuk bir iz kaldi yuzumde maleseff. ben makyajla kapatamiyorum olmuyor gozukuyor yine. Turkiyeye gidince yuzumde butun benleri aldirmak istiyorum ama iz kalmasindan korkuyorummm

ne ben basina 50 tlmi yuh diyecegim ya kusura bakma. benim yuzumde 15 yakin ben var maleseff ama kucuk kucuk bende sinir oluyorum ama okadar para
veremem :S

özelde aldırmayı düşünüyorum.2012 itibariyle fiyatlar ne bilmiyorum.yanağımın tam ortasında duruyor kendileri :) tavsiye ettiğiniz doktor var mı istanbulda.(keserek aldırmayı düşünüyorum)

önce cildiyeye gitMİyorsunuz. 2 doktora gittim ben biri plastik cerrahtı diğeri genel. 2si de baktı ve alınabilecek türden olduğunu söyledi. zaten ben alındıktan sonra patolojiye götürüyorlar ve allah korusun kanser olup olmadığına bakıyorlar.

özelde aldırmayı düşünüyorum.2012 itibariyle fiyatlar ne bilmiyorum.yanağımın tam ortasında duruyor kendileri :) tavsiye ettiğiniz doktor var mı istanbulda.(keserek aldırmayı düşünüyorum)

Merhaba , bana gönderdiğim mesajındaki iyi dileklerin için teşekkür ederim:) Umarım sen de en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :) fakat ben mesaj gönderemiyormuşum fakat bana mail adresi verebilirsen sana fotoğraflarımı gönderirim , ya da ameliyatı olduğum doktor hakkında bilgi verebilirim,

arkadalar beim de dudağımın üstünde bir et beni var yıllardır benimle ama aldıramıyorum korkudan. keserek aldırmak istiyorum çünkü patalojiye de gitsin incelensin diye ama müthiş bir iğne korkum var. orda kesicek dikiş atıcak falan. düşündükçe kötü oluyorum valla. deneyimlerinizi paylaşabilir misiniiz acaba. nasıl oluyor ne kadar sürüyor acıyor mu??:18::18::18:

alnımın bir köşesinde iki tane et benim var renksiz sayılırlar görüntülerinden hoşnut değilim diye aldırmak için üni. hst. gittim.Doktor bana her benden ortalama 1 santim iz kalabileceğini bunun benim cilt yapıma bağlı olduğunu söyledi.Estetik değil mi diye sordum estetik ama kişiye göre cildin tepkisi farklı olabiliyor iz kalmaz garantisi veremem dedi.bende iki benim de birbirine yakın iki kesik izi birleşebilir alnımda kocamam bir iz olabilir korkusu ile vaz geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…