ben aldırma merkezleri

meneksemenekse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
37
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar anlaşılacağı gibi bende bu dertten muzdaripppiim :P eskişehirde yaşıyorum va sayılı sayıda uzaman var. hiç dermatoloji merkezi yok.. sizn eskişehir yada ankara civarında önerdiğiniz yerler varmı. yada öğrenmek istediğiniz.. yardımcı olalım birbirimize de kutulalım şunlardan....:34::27::26:

slm cnm forumda yeniyim ilk mesajım sana kısmetmiş :) ben de ankarada Melih Koruyucuya gitmiştim fraksiyonel lazer ile kaz ayakları için o arada iki tane de ben aldırı verdim şipşak lazerle aldı hiçbir şey histemedim fiyatıda uygun tavsiye ederim.

kızlar lazerle alınan ben lerde iz kalıyomu..küçük bi benim var benimde çıkıntıllı diil kahverengi..yönetem uygun olur mu acaba maliyeti nedir?:26:

merhaba arkadaşlar anlaşılacağı gibi bende bu dertten muzdaripppiim :P eskişehirde yaşıyorum va sayılı sayıda uzaman var. hiç dermatoloji merkezi yok.. sizn eskişehir yada ankara civarında önerdiğiniz yerler varmı. yada öğrenmek istediğiniz.. yardımcı olalım birbirimize de kutulalım şunlardan....:34::27::26:

NORMAL BİR HASTANEDE BU BÖLÜMLERDEN BİRİSİ İLLAHİ OLUYO TATLIM.

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR

Back
X