• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aldırma hakkında

bitanepapatya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
15
11
18
Burada cilt estetigi bölümünde konu açtım fakat cevap alamadım. Bu konuda operasyon yaptırmak isteyen arkadaşları bilgilendirmek istedim . Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde plastik cerrahi ye Dr. Ömer Faruk beye sıra aldım ve bugün gittim . Daha önce gittigim cildiye doktorunun boynumdaki kahverengi benin alınması gerektigini yüzümdeki krengi benleride dilersem aldırabileceğimi söyledigini söyledim boynundakini alalım dedi yüzündekileri önerirmisiniz dedim iz kalır dedi peki dedim boynumun durumuna göre bakalım dedim 4 tüp kan verdim çıktım 24 mayısta işlem gerçekleşecek o güne randevu verdiler işlem gercekleştikten sonra da sizleri bilgilendirecegim sağlıklı güzel günler kızlar

Operasyonum yapıldı bugün merak ettiklerinizi sorarsanız yanıtlayabilirim
Merhaba geçmiş olsun. Benimde birkaç tane rahatsız olduğum benim var.
Ama benimki böyle küçük ahududu gibi , dut gibi. Üzeri minik minik pürüzlü ensemde. Diğerleri çıkıntısız ve leke şeklinde. Bunların hepsini birarada aldırabilirmiyiz acaba? Birde şunu sorma istiyorum , önce cildiyeyemi gittiniz ykksa direk plastik cerrah bölümüne mi?

merhaba teşekkür ederim önce evet cildiye doktoruna gittim kendisi beni plastik cerraha yönlendirdi bende keçiören eğitim ve araştırmaya gittim plastik cerrahiye muayeneyi yapan doktor ömer faruk beydi bana iz kalabilir yüzünde o yüzden önce bi boynundakini alalım dedi onun iyileşmesine bağlı olarak tek tek yüzümdekileride aldıracagım benimki de çok hafif çıkıntılı kahverengi bendi ama ufaktı. Ameliyata başka bir doktor girdi faruk tekin galiba yanlış hatırlamıyorsam ameliyat önlügümü falan giydirdiler uyuştururken hafif bir yanma hissettim sadece daha sonra geçti kesip dikti hiç bişey hissetmedim 3 dikiş atmış açıkçası hiç beklediğim gibi kan gövdeyi götürmedi bir göz merhemi yazmış yapıştırdığı bantların üzerinden bunu uygula dedi ne için verdiğini bilmiyorum birde ağrı kesici ilaç yazmış o kadar şu an evdeyim ve çok hafif bir sızı var bana kalırsa bir tane aldır üzerinden zaman geçince bakarsın iz kalma oranına göre digerlerinide aldırırsın

merhaba teşekkür ederim önce evet cildiye doktoruna gittim kendisi beni plastik cerraha yönlendirdi bende keçiören eğitim ve araştırmaya gittim plastik cerrahiye muayeneyi yapan doktor ömer faruk beydi bana iz kalabilir yüzünde o yüzden önce bi boynundakini alalım dedi onun iyileşmesine bağlı olarak tek tek yüzümdekileride aldıracagım benimki de çok hafif çıkıntılı kahverengi bendi ama ufaktı. Ameliyata başka bir doktor girdi faruk tekin galiba yanlış hatırlamıyorsam ameliyat önlügümü falan giydirdiler uyuştururken hafif bir yanma hissettim sadece daha sonra geçti kesip dikti hiç bişey hissetmedim 3 dikiş atmış açıkçası hiç beklediğim gibi kan gövdeyi götürmedi bir göz merhemi yazmış yapıştırdığı bantların üzerinden bunu uygula dedi ne için verdiğini bilmiyorum birde ağrı kesici ilaç yazmış o kadar şu an evdeyim ve çok hafif bir sızı var bana kalırsa bir tane aldır üzerinden zaman geçince bakarsın iz kalma oranına göre digerlerinide aldırırsın
Benimkiler iz kalsa da rahatsız edecek yerlerde değil o yüzden , küçük oğlum var biranda hepsini aldırmak istiyorum. Tşk ederimmm... Sizede çok geçmiş olsun :KK54:

Back