- 27 Mart 2018
- 15
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi meltemce99
Bende arastrma içerisindeyim.. ankaradaym..çok sayıda ben var vücudumda ve yüzümde.bikac doktorla gorustum Franksiyonel lazerle yapilacagini söylediler fakat kararsizimArkadaşlar lütfen yardım edin. Yüzümde çok sayıda ben var ancak 5 tanesi beni çok rahatsız eden aldırmak istediğim siyah mercimek büyüklüğünde burnumun üzerinde ve yanağımdaki ikisi çok kabarık diğer üçü hafif kabarık benler var. Psikolojim bozuldu artık istemesem de çok kafaya takıyorum kat kat fondöten sürüyorum her gün. Daha önce devlet hastanesinde 2 sene boyunca ara ara kriyoterapi denen yakma gibi bir tedavi uyguladı doktorum, hiçbir faydası olmadı tamamen zaman kaybıydı. Şimdi iki seçeneği düşünüyorum biri üniversite hastanesinde(gazi üniversitesi) plastik cerrahide aldırmak, diğeri özel bir klinikte ( internette pekçok kisinin aldırdığını yazdığı 'ideaklinik' diye bir yer) radyofrekans yöntemi ile yaktırmak. Yüzüm olduğu için iz kalmasında çok korkuyorum. Ankara'da yaşıyorum. Daha önce ben aldıran veya yaktıran varsa deneyimlerini, nerde yaptırdığını, iz kalıp kalmadığını, tavsiyelerini paylaşırsa veya özelden mesaj atarsa çok çok sevinirim.
Ben gazi üniversitesi hastanesinde plastik cerrahiden randevu aldım. Bakmadigim site izlemedigim video kalmadi tum forum sitelerine yazdim canima tak etti artik bu sekilde aldirmayi dusunuyorum. En garanti ve kesin cozum eger benler buyuk ise cerrahi yontem. Randevum yarin sabah son bir kez birileri birsey yazmis mi diye bakmak icin girmistim yorumunuzu gordum. Islem gerceklestikten sonra buraya yazarim belki sizin icin de faydali olur. :)Bende arastrma içerisindeyim.. ankaradaym..çok sayıda ben var vücudumda ve yüzümde.bikac doktorla gorustum Franksiyonel lazerle yapilacagini söylediler fakat kararsizim
Çok geçmiş olsun ve yeni halini hayırlı olsun. Yanağınızdan da ben aldirdiginizi yazmistiniz sizin için sakıncası yoksa o bölgenin son durumunun fotoğrafını atabilir misiniz.Benlerimi aldırdıktan sonraki 13. günüm. Contractubex i aldım ve 2 gündür kullanıyorum. Çok çok çoook fazla aşırı kaşındırıyor. Prospektüsünden "yaygın olarak görülen kaşıntı, cildin iyileşme süreci nedeniyledir ve genellikle tedavinin kesilmesini gerektirmez." yazdığı için bu kaşıntıyı önemsememeye çalışıyorum şu an. Bu ilacı 100 tl ye aldım. Sgk ödemiyor ve almak icin reçete gerekmiyor. Contractubexin gözle görülür şekilde anında etkisini gördüm. Sürdükten sonra donuyor ve bir jelatin gibi derinin üzerinde kalıyor öyle emilen kremsi bir ürün degil. Çukur şeklindeki kesik izlerine baya baya iyi geldi ve yükseltti sanki kullanım talimatında da yaralar kapandıktan hemen sonra kullanılırsa iz kalma ihtimalini minimuma indirecegi yazıyor. Daha taze oldukları icin iyi bir etki vereceğini umuyorum. Aşırı derecede kaşındırdığı icin 4-5 saatte bi yüzümü yıkayıp sadece sarı kantaron yağı sürerek dinlendiriyorum.Burnumun üzerindeki baya iyi durumda, yanagımdakiler ise hâlâ yara ve cok belirgin ama günden güne iyilesiyorlar. 1 ay içerisinde baya toparlayacağını düşünüyorum. Merak edenler icin burnumun üzerindekinin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.
Çok teşekkür ederim. Sarı kantoron yağını n11.com dan almıştım markası balen ve %100 saf yağ ama ben onun pek işe yaradığını düşünmüyorum. Kullanmayı bıraktım da zaten. Şu an contractubex i kullanıyorum düzenli olarak, günde 2-3 defa sürülmeli ben sadece gece yatmadan sürüyorum ama yine de yaraların baya iyileştigini gozlemledim. Bilemiyorum belki de zamanla cilt kendini bu şekilde toparlıyordur fakat yine de çöküntüler konusunda ilacin baya işe yaradigi kanısındayım. Kızarıklıklara bir etki etmedi bende. Zaten deri kalınlaştikca o kizarikliklar azaliyor. Önceki yazilarimda aşırı kaşinti yapiyor demistim gozunuz kormasin cilt uyum sagliyor ve artik hic kasinti yapmiyor. Biliyorum fiyati biraz pahali ama miktari cok fazla ve mercimek kadari bile butun yaralara yetiyor su bazli jelatin gibi bir yapisi var. Aşagiya biraktigim fotografta da contractubexi surdugum icin yaranin ustunde jelatinimsi bir tabaka var. Umarım yardimci olabilir yorumlarim sizeÇok geçmiş olsun ve yeni halini hayırlı olsun. Yanağınızdan da ben aldirdiginizi yazmistiniz sizin için sakıncası yoksa o bölgenin son durumunun fotoğrafını atabilir misiniz.
Sarı kantoron yağını nereden aldınız acaba ismini bizimle paylaşabilir misiniz. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.
Meltem hanım merhaba, benim aldırdığım benin yara izin de buna benzer. 4.ay geçti bir gelişme yok. Sizinkinin son durumu nasıl acaba?Çok teşekkür ederim. Sarı kantoron yağını n11.com dan almıştım markası balen ve %100 saf yağ ama ben onun pek işe yaradığını düşünmüyorum. Kullanmayı bıraktım da zaten. Şu an contractubex i kullanıyorum düzenli olarak, günde 2-3 defa sürülmeli ben sadece gece yatmadan sürüyorum ama yine de yaraların baya iyileştigini gozlemledim. Bilemiyorum belki de zamanla cilt kendini bu şekilde toparlıyordur fakat yine de çöküntüler konusunda ilacin baya işe yaradigi kanısındayım. Kızarıklıklara bir etki etmedi bende. Zaten deri kalınlaştikca o kizarikliklar azaliyor. Önceki yazilarimda aşırı kaşinti yapiyor demistim gozunuz kormasin cilt uyum sagliyor ve artik hic kasinti yapmiyor. Biliyorum fiyati biraz pahali ama miktari cok fazla ve mercimek kadari bile butun yaralara yetiyor su bazli jelatin gibi bir yapisi var. Aşagiya biraktigim fotografta da contractubexi surdugum icin yaranin ustunde jelatinimsi bir tabaka var. Umarım yardimci olabilir yorumlarim size