ben aldırma acil yardım!!! lütfen :(

selin_selin7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
27
7
34
kızlar merhaba.forumda bir çok ben aldırma başlığı ve yazılan bütün yorumları okudum.ve bir hafta önce üsküdar devlet hastanesinde yüzümde bulunan 2 tane beni aldırdım.doktor dikişleri attıktan sonra bir bayan görevli bandajla üzerlerini kapattı ve bu bantları sakın çıkarmaya çalışma.yarından itibaren su değdirebilirsin, zaten bantlar su geçirmiyor, birşey olmaz dedi.ama bir kaç güne çıkabilirsin falan demedi.birinin bandı kendiliğinden çıktı havayla temas etmeye başladı 4. günden sonra.diğeri hep kapalı kaldı.1 hafta sonra doktor dikişleri aldırmaya gidince bunların üzerini neden kapattın ki dedi.bende burada yapıştırdılar dedim.birşey demedi.neyse hava alanda iz çok az, yani geçecek gibi geldi bana.fakat kapalı kalanda iz çok derin. kesi izleri kıpkırmızı şekilde duruyor.annem, aslında yaranın üzeri kapalı kalmaz ama görevi açma deyince bende bişey demedim dedi.ne kadar havasız kalırsa o kadar iz derinleşirmiş.keşke açsaydım onuda.şimdi çok büyük ve net bir iz var orada diğeri gibi değil.bir de doktor krem vermedi. ben bephantol süreyimmi diye sorunca 1-2 gün sürebilirsin dedi. E vitamini sürüyorum arada.başka ne yapabilirim.birde bu izler ne zaman belirginliğini kaybetmeye başlar.1 aya kadar toparlar mı acaba.lütfen yardım edin.kesi ve dikiş izleri hep kalacak mı merak ediyorum.

bu arada forumda contractubex kremi duydum araştırdım.bazıları çok iyi sonuç alırken bazıları işe yaramadığını söylemiş farklı forumlarda.fiyatı çok yüksek olduğu için hemen almadım.kullanıp iyi bir sonuç alan ve öneren varsa yazabilir mi buradan.çünkü şu an krem sürmüyorum.sadece bol bol 50 faktörlü güneş kremi kullan dedi iz kalmasın diye. ama ben bu izlerinden de kurtulmak istiyorum.birde fito kullanmış annem elindeki dikiş için.iz neredeyse sıfır.fito kullanıp sonuç alan var mı?

bence üzülmeyin benimde burnumun yanında mercimek kadar siyah ben vardı cerrahi operasyonla aldırdım uzun yıllar olduğu için sizin söylediğiniz aşamaları hatırlamıyorum ama tek bildiğim vucudumuz kendini yeniler , biraz zamana ihtiyacınız var hadi diyelim iz kaldı çözümsüz değil üzülmeyin

contractubex kullanın ,ama düzenli güne iki kere ince bir tabaka halinde sürün. normal ameliyat izlerini bile alır,düzenli uygulamada. biraz sabredeceksiniz ama.

çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi 1 hafta bile olmadan izlerde büyük bir iyileşme var.bu kadar iz bile kapatıcı ile fark edilmiyor.zaten 6 ay gibi bir süre gerekiyormuş tamamen iyileşmesi için bakalım ne olacak :)

contractubex kullanın ,ama düzenli güne iki kere ince bir tabaka halinde sürün. normal ameliyat izlerini bile alır,düzenli uygulamada. biraz sabredeceksiniz ama.

çok teşekkürler.evet bir arkadaşımda kısa süre kullanıp bırakmış o yüzden etki etmemiş.şu an fito ve bephantol sürüyorum birde e vitamini.arkadaşım kremi yakın zamanda bana getirecek.o zaman başlayacağım.umarım işe yarar :)

merhaba,ben de 1,5 ay önce yüzümden 3 tane ben aldırdım ancak bir tanesi tekrar çıkmış, bugün farkettim. bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?

sevindim ,banada aynısı söylediler sanırım güneşten yada bilemediğimiz başka seylerden oluyor

sevindim ,banada aynısı söylediler sanırım güneşten yada bilemediğimiz başka seylerden oluyor
vücuttaki her ben zaten kanser hücresiymiş.tabi güneştende kaynaklı olarak.fakat kötü huylu olmayabiliyorlar.bu yüzden sağlık açısından bir problem yaratmıyor.özellikle büyüymüyor ve şekli değişmiyorsa.ama daha sonra kötü huyluya çevirme ihtimalleri olabilir.geçmiş olsun

her benin kanser hücresi olduğunu bilmiyorum çok şaşırdım, bana bakar doktorlarda yüzeysel olduğunu söylemişti eskiden çok solaryuma girerdim tabi sonradan çıkıyor .

devlet hastanesinde plastik cerrahide de alınıyormuş benler, ücretsiz. ben üsküdar devlet hastanesinde 2 tane aldırdım bakalım nasıl olacak.

Lazer ile ben aldıranlar tecrüblerini anlatabilir mi?
Bazılarında lazerden bir süre sonra tekrar çıkıyormuş.
Lazer uygulanan ben yerinde çukurluk oluşuyormuş. Bunlar ne kadar doğru??

Lazer ile ben aldıranlar tecrüblerini anlatabilir mi?
Bazılarında lazerden bir süre sonra tekrar çıkıyormuş.
Lazer uygulanan ben yerinde çukurluk oluşuyormuş. Bunlar ne kadar doğru??
lazerle alındığı zaman beni patolojiye göndermek mümkün olmadığı için doktorların tavsiye etmediği bir yöntem. benlerin mutlaka patolojiye gitmesi gerekiyor çünkü bir nevi kist onlar.

Kolumda çok derin ve ciddi kesikler vardı estetikten baska şans olmaz diyordum ama contraxtubex ile resmen silindi.inceciik ve hafif çizgi kaldı. Ben 3 ay cok düzenli kullandım hem de çok düzenli bu arada yaram kapandıgı halde 2 günde bir tendürdiyorladım mutlaka bazen sabunla yıkadım. Orta büyüklükte ki tüpten aldım..bu 3 boyut çünkü. Yarısı bile bitmedi. Çok bereketli. İnan yaram çok çok detindi. Kabus gibiydi. Derinlik bazıları 10 cm bazılatı daha fazllaydı resmen parcalanmıstı kolum. Hala agrım var ama izlere inanamadım. Doktorumun adını bilsem kosarak gıdecegım çok profosyonel dikmiş. Yani ilac çok iyiydi bence. Bu yarada bıle yok denecek iz bıraktıysa normal izleri siler atar diye düşünüyorum. Fiyat 50 tl miydi unuttum. Ama değer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…