• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Aldırırken Doktora Nasıl Güvenmeliyim?

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.304
15
358
İstanbul
Benimde yüzümde benler var. Kimi çıkıntılı kimisi koyu güneş lekesi gibi . Günlük hayatta aynaya bakınca pek rahatsız etmiyor beni ama özellikle fotoğraflarda cok rahatsız oluyorum. 2 yaşında bir kızım var yüzümde onları toz sanıp temizlemeye çalıştıkca çok kötü hissediyorum kendimi :sinifsinif:
Önceden benini aldıran arkadaşların tecrübelerini okudum. Açıkcası ssk hastanesine başka bölümlere gittiğimde doktorun ilgisinden tedavisnden pek memnun kalmadığımdan ben için ssk yada devlet hastanesine gidersem ön yargılı gideceğim.. Ucuz olacak ama ya yanlış yönlendirirse ya benimi hatalı alırsa? Devlet hastanesinde aldıranlar nasıl güvendiler nelere dikkat ettiler.

özel hastane içinde aynı durum olabilir tabi. Bu konuyu araştımadım Hiç bir dr.la görüşmedim şimdilik. Nasıl yapsam dr.la görüşürken nelere dikkat edeyim? Benim aklımda 2 soru var tehlikesi varmı , iz kalırmı? bunun haricinde tedavi yöntemleri ile ilgili nasıl sorular sorayım.
Ben Alman Hastanesine gitmeyi planlıyordum. tavsiye edermisiniz? Bir arkadaşta Şişli Florans.ta Bekir Beyi önermiş. Sizlerin dr önerisi var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Canım öncelikle beninizi plastik ceraha aldırın ki,iz kalmasın.
belli belirsiz elbette iz kalacaktır ama sizi rahatsız edecek boyutta olmayacaktır...
özel hastanelerde fazla fiyat farkı çıkacağını sanmıyorum,çünkü
genel anestezi yapmayacaklar,lokal yapacaklar...
evet doktor ve hastane seçimi çok önemli,
size farklı şehirlerde olduğumuz için hastane ve doktor tavsiye edemeyeceğim ama
basit bir işlem,canınızı sıkmayın ve fazla irdelemeyin derim...
sevgiler...

bende dermatoloğa gittim bana plastik cerraha gitmemi söyledi. iz kalmasın diye. sizede plastik cerraha gitmeni tavsiye ederim .özel hastane daha güvenilir olur galiba.. ben en kısa zamanda aldırcacağım doktorla görüşünce sizede bilgi veririm innşallah.

Canım öncelikle beninizi plastik ceraha aldırın ki,iz kalmasın.
belli belirsiz elbette iz kalacaktır ama sizi rahatsız edecek boyutta olmayacaktır...
özel hastanelerde fazla fiyat farkı çıkacağını sanmıyorum,çünkü
genel anestezi yapmayacaklar,lokal yapacaklar...
evet doktor ve hastane seçimi çok önemli,
size farklı şehirlerde olduğumuz için hastane ve doktor tavsiye edemeyeceğim ama
basit bir işlem,canınızı sıkmayın ve fazla irdelemeyin derim...
sevgiler...

cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bende dermatoloğa gittim bana plastik cerraha gitmemi söyledi. iz kalmasın diye. sizede plastik cerraha gitmeni tavsiye ederim .özel hastane daha güvenilir olur galiba.. ben en kısa zamanda aldırcacağım doktorla görüşünce sizede bilgi veririm innşallah.

cok sevinirim. ben aldıracaklara ne denir aklıma gelmedi şimdiden geçmiş olsun diyeyim haberlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

Benimde yüzümde benler var. Kimi çıkıntılı kimisi koyu güneş lekesi gibi . Günlük hayatta aynaya bakınca pek rahatsız etmiyor beni ama özellikle fotoğraflarda cok rahatsız oluyorum. 2 yaşında bir kızım var yüzümde onları toz sanıp temizlemeye çalıştıkca çok kötü hissediyorum kendimi :sinifsinif:
Önceden benini aldıran arkadaşların tecrübelerini okudum. Açıkcası ssk hastanesine başka bölümlere gittiğimde doktorun ilgisinden tedavisnden pek memnun kalmadığımdan ben için ssk yada devlet hastanesine gidersem ön yargılı gideceğim.. Ucuz olacak ama ya yanlış yönlendirirse ya benimi hatalı alırsa? Devlet hastanesinde aldıranlar nasıl güvendiler nelere dikkat ettiler.

özel hastane içinde aynı durum olabilir tabi. Bu konuyu araştımadım Hiç bir dr.la görüşmedim şimdilik. Nasıl yapsam dr.la görüşürken nelere dikkat edeyim? Benim aklımda 2 soru var tehlikesi varmı , iz kalırmı? bunun haricinde tedavi yöntemleri ile ilgili nasıl sorular sorayım.
Ben Alman Hastanesine gitmeyi planlıyordum. tavsiye edermisiniz? Bir arkadaşta Şişli Florans.ta Bekir Beyi önermiş. Sizlerin dr önerisi var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

doğru müdahele edilmede rahatsız edilen benlerin riski hep vardır . onun için ilk adres cildiye yada dermotoloci olmalı
İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR.

YARA BAKIMI VE İZ KALMA DERECESİ:

YANİ sigara alkol guneş ışınlar iz kalmasını acayip etkiliyo. bandajların erken açılması doktorun izni olmadan yani bunların hepsi olumsuz etkiliyo cildi.
bunlara dikkat edersen izleri her daim nemli tutarsan nem çok önemli sertleşmemesi ve büzüşmemesi bakımdan......
birde 1 kaç dakika izi elinle ütüler gibi scarfade contaxtube gibi scar izi düzeltici kolajen arrttırıcı kremleride kullanırsan yok denebilecek kadar az minik izcikler kalıyo okadar

Back
X