• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aceba hamile miyim ?? Yardim

Nehir_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
15
3
1
32
Merhabalar arkdaslar ben yeni evliyim. Yani 2 aylik evliyiz ama cocuk istiyoruz konuya gelmek istiyorum ben 12 aralikta adet oldum ve 16 da adetim bitti 17 de esimle birlikte olduk daha dogrusu 2 gunde bir beraber oluyoruz her seferinde bosalma oluyo sizce hamile kalmis olabilir miyim hic bir belirti yok su an test yapsam cikar mi sizce bana lutfen yardimci olur musunuz :-(

Canım şuan henüz erken adetine sanırım daha 10gün civari var. Adet gününü bekleyip test yapman gerekir.

Olma ihtimaliniz var da adet tarihiniz geçtikten 2,3 gün sonra yapın
Onu beklemek sorun zaten :-( bellirtiler ne zaman baslar ki ?? Ben su an sadece hayrlisiyla olsun diliyorum cunku 14 ocakta eşimin dogum gunu supriz yaparim anlamnda

Onu beklemek sorun zaten :-( bellirtiler ne zaman baslar ki ?? Ben su an sadece hayrlisiyla olsun diliyorum cunku 14 ocakta eşimin dogum gunu supriz yaparim anlamnda

14 ocakta test yapın o zaman :D valla belirtiler arasında kasıkta batma ya da göğüs çemberinin koyulasmasi ve genişlemesi olmuştu bende bi de göğüste baya bi hassasiyet. Ne zaman olur bilmiyorum ama adete 1 hafta kala yaklaşık

14 ocakta test yapın o zaman :KK70: valla belirtiler arasında kasıkta batma ya da göğüs çemberinin koyulasmasi ve genişlemesi olmuştu bende bi de göğüste baya bi hassasiyet. Ne zaman olur bilmiyorum ama adete 1 hafta kala yaklaşık
Cok tesekkur ederim gercekten bu yorum cok onemli benim icin. Dua et nolur esime guzel bi hediye verebilem :-)

Back