Cilt Bakımı Ürünleri ben 24 yaşındayım ve...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
selam hatunlar.24 yaşındayım birkaç seneye kadar ilk kırışıklıklarla,sarkmalarla tanışacağımı biliyorum.bu aralar aşırı stresli bir dönem geçiriyorum belki daha erken tanışabilirim saydıklarımla.hangi önlemleri almalıyım?yüzümün şimdiki dolgunluğunu korumak için?nivea Q10'e takıldı aklım.reklamları ilgi çekici.bu zamana kadar hiçbir bakım ürünü kullanmadım o yüzden soruyorum.cildim öyle problemli değil.her türlü öneriye açığım doğal ya da kozmetik.şimdiden teşekkürlera.s.

herhangi bir sorun yoksa yüzünde başlama derim daha
ama cildini hergün temzilemeyi ve ardından nemlendirici sürmeyi ihmal etme ben 26 yaşındayım göz çevresi için başlasaamı diyorum sonra daha erken deyip vazgeçiyorum

anladım canım teşekkür ederim.çalıştığım için her gün makyaj yapıyorum gerçi ağır değil sadece pudra kullanıyorum ama makyajdan dolayı erken mi yıpranır diye düşündüm onun haricinde bir problemim yok.

ben cildinde bir problem yoksa pudra sürmemeni tavsiye ederim daha genceciksin gözenekleri tıkayıp erkenden yıpranmasına nedne olursun
benden söylemesi bende sivilce izleri var sadece o izlerin üzerine sürüyorum o kadar

Neden göz kreminden öcü gibi kaçınıyorsunuzki
Kırışıklık kremi olması şart değil sadece nemlendirme amaçlı hafif yapılı göz çevresi kreminin kullanılmasının şart olduğunu düşünüyorum.
Çünkü göz çevresi cildimizden 7 kat ince ve hassas yapıdadır. Ben 23 yaşındayım ve uzun bir süredir neutrogena'nın gözçevresi kremini kullanıyorum. Çok hafif yapıda güzel nemlendiren bir ürün heleki makyaj yapıyorsuanız jel bazlı gözkremi şart.:hulya:

Unutmayın ki kırışıklılar oluştuktan sonra bu kremler hiçbirişe yaramaz amaç zamanında güzelce nemlendirip kırışmasına izin vermemek.vereliniortak

cilt lalışırsa sürekli ister bırakırsam daha kötü olur diye tedirginim kırışıklık yok çok şükür ama göz altımda koyu halkalar var en çok da onun için isitiyorum ama dediğim gibi tedirginim

cilt lalışırsa sürekli ister bırakırsam daha kötü olur diye tedirginim kırışıklık yok çok şükür ama göz altımda koyu halkalar var en çok da onun için isitiyorum ama dediğim gibi tedirginim

Tedirgin olacak bir şey yok canım. Önemli olan yaşına, cildine ve problemine uygun bir ürünü seçebilmek.
Benim gözçevremde bir sorun yok şimdilik şükür ve göz makyajı yapan biriyim. İster istemez makjyajı temizlerken ve yüzümüzü jelle yıkarken gözçevresini kurutuyoruz ve yıpranıyor. Nemlendirmek gerekli diye düşünüyorum.
Benim kullandığım neutrogena'da koyu halkaların görünümünü hafifletir yazıyor ama ne kadar doğru bilemeyeceğim dediğim sadece nemlendirme açısından oldukça iyi
Bir de la roche posay'in ürünleri iyidir. Bir araştır derim canım. Sadece kozmetik ve ağır kırışıklık ürünlerinden uzak dur. Yoksa jel bazlı bir nemlendiricinin zararı olmaz.vereliniortak

X