Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bosalmadan once geldi akinti.ama her gun bosaliyodi onlarni biriktii acaba.boyle tam krem kivami yaCanim belki akinti esin bosalmistir icine
yok o ayri .her zaman gelen bisi degil.ilk defaSenden de gelir canm eger kivama zevke geldiysen
Insaallah kotu birsey degildir ama bnm bildigim devamli kizlarda bosalma olmuyorsa birikmistr birden gelince olmusturyok o ayri .her zaman gelen bisi degil.ilk defa
Ne kadar geldi az mi cok muzannetmiyorum bende bosalma gerceklesiyor.yumurtlama gunumdeyim bugun acaba ondanmi dicemde bilmiyorum
cokk geldi iliskiye girmeyince gelmiyor ama girince disari disari kremsi bi sekilde cikiyor.Ne kadar geldi az mi cok mu
Can'ın acıyor mu ilişki sırasında ? Öyleyse mantar Çünküyokmu basina gelen
az once esimle birlikte olurken krem kivaminda beyaZ seyler geldi benden.bayada fazlaydi.kokusu yoktu.mantar mi acaba ya moralim cok.bozuldu varmi basina gelen.ayrica bugun yumurtlama gunum
hayir acimiyor.ki bugun hic gelmedi mesela.acaba yumurtlama gunu diyemi geldiCan'ın acıyor mu ilişki sırasında ? Öyleyse mantar Çünkü
Mantar değil o Zaman. Mantar da pArça parça minik beyaz ufalanmış peynir gibi olur akınıhayir acimiyor.ki bugun hic gelmedi mesela.acaba yumurtlama gunu diyemi geldi
evet daha once basima gelmisti.tedavi olmustum.bu farkli.bisi amaMantar değil o Zaman. Mantar da pArça parça minik beyaz ufalanmış peynir gibi olur akını