Belsoğukluğu (gonore)

miyavhanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
6
1
1
25
Öncelikle tüm forum üyelerine merhaba, ne zaman bir konu hakkında herhangi bir şey öğrenmek istesem mutlaka ziyaret ettiğim bu platformda ilk sorumu sormak bugüne nasipmiş. Alacağım cevapların içimi rahatlatmasından medet umarak sizlere danışmak istiyorum…
Erkek arkadaşımla yaklaşık iki hafta kadar önce ilk korunmasız ilişkimizi yaşadık, 4 gün sonrasında da 2. Kez korunmasız birlikte olduk. İlişki esnasında canım yansa da bunu sevgilimin sertliğine vererek dikkatimi işin zevkine yoğunlaştırmaya çalıştım, fakat acı hissi bir türlü geçmedi. Birlikteliğimizin üzerinden 3/4 gün geçti ve hafif pembemsi bir akıntıyla karşılaştım. Gebelik olabilmesi ve yerleşme kanaması olmasından çok korktum çünkü zaten düzensiz ve istisnasız gecikerek regl olan ben 3 hafta önce regl olmuştum. Yani regl olabileceğime ihtimal vermezken 2 gün sonra falan söküldüm, içim gebelik ihtimalinin ortadan kalkmış olmasına karşın rahatlamış olsa da her zamanki adet döngümden farklı bir şeyler olduğu barizdi. Bir defa olağan döngüm min 35 gün. Ben 20 gün sonra falan regl oldum ki acaba regl mi, ara kanama mı, başka bir şey mi ondan da emin olamıyorum. Ayrıca kanamaya ek olarak vajina bölgemde aşırı derecede bir kaşıntı ve idrara çıkarken hafif yanma hissi mevcut…
Tüm bunları araştırdığımda belsoğukluğu ihtimalinden başka bir şey aklıma gelmiyor. Bana benden yıllar önce birden fazla kişiyle birlikte olduğunu itiraf etti bu süreçte. İlişkimiz 7 aylık bu arada, bundan önce bu konuları hiç açmamış sonuçta geçmiş geçmiştir diye düşünmüştüm. Söylediği hiçbir şeye güvenmiyorum, söylediklerinden de fazla birliktelik yaşadığını düşünüyorum. Korunmasız ilişki yaşayacak cahilliği nasıl yaptım kendime de çok kızıyorum. Hem ilişkimdeki güven problemi hem de sağlığım olarak yaşadığım tedirginlik psikolojimi mahvetmiş durumda. Kadın doğum polikliniğine randevu aldım iki gün sonra gideceğim fakat derdimi burada da paylaşmak istedim. Sizce belsoğukluğu olarak net bir tanı alabileceğim bir pozisyon söz konusu mu bu durumda? Enfeksiyon, mantar vb. Başka bir şey olabilir mi veya… görüşleriniz kıymetli benim için, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve herkese iyi forumlar diliyorum.

Sevgilin daha önce birçok kişiyle birlikte olmuş ve korunmasız ilişki sonrası yanma olduğu için enfeksiyon ya da mantar olduğunu düşünüyorum. Jinekoloji randevusu almışsın zaten mutlaka muayene ol kan ve idrar testi ver. Ayrıca güvenmediğin biriyle cinsellik yaşamaman daha sağlıklı olur, ayrılman daha iyi. Çok geçmiş olsun .

Sistit ve mantar olduğunu düşünüyorum ben. İlişki sonrası bunlar görülebiliyor. Fazla evham yapmayın muayenenizi olun ve güvenmediğiniz biriyle ilişkinize devam etmeyin

Kesinlikle size katılıyor ve cevabınıza, desteğinize çok teşekkür ediyorum. Tam olarak ayrıldık diyemesem de bende bir şeyler bitti, dediğiniz gibi güvenmediğim biriyle ne kadar daha devam edebilir ki zaten? Hastalık bulaştırmış olabileceği için ciddi anlamda mahvetmek istiyorum onu. O derece nefret…

Sistit ve mantar olduğunu düşünüyorum ben. İlişki sonrası bunlar görülebiliyor. Fazla evham yapmayın muayenenizi olun ve güvenmediğiniz biriyle ilişkinize devam etmeyi

Sistit ve mantar olduğunu düşünüyorum ben. İlişki sonrası bunlar görülebiliyor. Fazla evham yapmayın muayenenizi olun ve güvenmediğiniz biriyle ilişkinize devam etmeyin
Umarım öyle bir şeylerdir cevabınız içimi biraz olsun rahatlattı. Uzun bir süre kimseyi hayatıma almayacağım. Çok teşekkür ediyorum

Mantar olabilir gibi geldi idrar yanması ve kaşıntı bunu düşündürdü. Artık herkese söylüyorum gerçekten cinsel birliktelik yaşanmadan daha öncesinde aktif cinsel hayatı olan ister kadın ister erkek olsun tüm testlerini yaptırsın.

Bu olay bana öyle bir ders oldu ki bundan sonra gereken titizliği fazlasıyla göstereceğim. İnşallah mantardır o da kötü bir şey sonuçta ama öyle bir şey olmasına dua eder haldeyim resmen… teşekkür ederim cevabınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…