• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bellona koltukları sağlammı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bellonadan 2 kanepe almıştım 11 sene önce, hala kullanıyorum, birşey olmadı, eskisi gibi duruyor. Da ben sıkıldım artık onlardan alsanaalsanasmile

Kızlar köşe koltuk almayı düşünüyorum,ama uzun yıllar dayansın,çökmesin istiyorum. Bellonayı tavsiye edermisiniz?
sağlam ne demek taş gibi yerden kalkmıyor ama güzel altı silinebiliyor ama dikkat et koltuk kolları dar olsun bellona biraz kaba oluyo kibar modellerinden seç ben golf koltuk takımını kullanıyorum şuan suena çok güzel bence bi bak derim

sağlam ne demek taş gibi yerden kalkmıyor ama güzel altı silinebiliyor ama dikkat et koltuk kolları dar olsun bellona biraz kaba oluyo kibar modellerinden seç ben golf koltuk takımını kullanıyorum şuan suena çok güzel bence bi bak derim

Canım Bellonanın sitesine baktım.Evet kullandığın Golf tk. ve Suena tk. a baktım.Zevkimiz aynı.Güle güle otur.Ama ben köşe koltuk ve tekli olan Linea takımı almayı düşünüyorum. Kenarları ve kol kesimleri deri, yastıklarının bir tarafı kumaş,bir tarafı deri.

saglam cnm annemin evinde tüm mobilyalar bellona ve istikbal baya saglamlar:)

birde real L köşeye bak istersen açılıyormu bilmiyorum ama çok rahat ben yakından koltuk takımını gördüm çok rahat ama senin beğendiğine göre biraz daha spor tabi

Back
X