- 10 Mart 2013
- 661
- 874
-
- Konu Sahibi hayalkenti
"Öyle bir aşık oluyor ki insan durup durup şükrediyor insan, hem içinden hem dışından" bu cümleyi bana kocacım kurmuştu gecenin bir yarısında...
Şimdi klavyeden Gözlerimi kaldırıp maç izleyen adama bakıyorum da ne kadar haklıymış....
Şükürler olsun Rabb'ime...
28Kac yasindasin acaba kanka çok merak ettim
Aynen beni de artık hiç bi şey heyecanlandırmıyo..
Her şeyi yaşadığımdan değil de, aman nasılsa bu da bi yamuk yapar diye, kimseye karşı hevesim, isteğim yok Artık.
Allah belanı versin f... :)
Benden de allah belani versin S...
Konuya doneyim, o yildirimlar ucusturan herif de hayatinda ilk kez 26 yasinda asik olmus, beni taniyinca. O yasa kadar kimseden etkilenmemis, cinsellik icerikli takilmisti. (igrenc biliyorum)
Kuzenim 28 yasindayken , isyerinde bir herifle tanismis. Herif de bundan 2-3 yas buyukmus, buna demis ki sen tanidigim herkesten farklisin, cok cok ozelsin, ilk kez 30 yasimda asik oldum
Gordugumuz gibi ilk kez 30 yasinda asik olan bile var.
Olmuyor olamıyor. Bir yerden sonra aşık olacak adam da kalmıyor zaten. Sonra da sevmeyi de sevilmeyi de unutuyorsun işte.
Aşk isteyeceğine git Allah'tan belanı iste.Yemin ediyorum daha az canın yanar.Benden söylemesi.arkadaşlar en son asık olduğumda 22 yasındaydım ondan sonra heyecan duyacağım bırı olmadı cok yakışıklı erkeklerde cıktı ama yıne olmadı eski nişanlıma karsıda olmadı ama ben artık asık olmak ıstıyorum heyecan duymak istıyormu bu imkansızmı? Ask belli bır yastan sonra olmuyormu yoksa?