Belli bir yastan sonra ask olmuyormu?

Aşk dönüştüren, değiştiren bir duygu.
Bunun hakkını verebilmek için hem kendini hem dünyayı biraz olsun tanıyor olmak lazım.
18 yaşında kim hossa, kimden yüz buluyorsan ona aşık olursun.
48 yaşında aşık olabilmen için bundan çok fazlası gerekir ve bence o aşk, gençlik aşkından çok daha değerli.

"Öyle bir aşık oluyor ki insan durup durup şükrediyor insan, hem içinden hem dışından" bu cümleyi bana kocacım kurmuştu gecenin bir yarısında...
Şimdi klavyeden Gözlerimi kaldırıp maç izleyen adama bakıyorum da ne kadar haklıymış....
Şükürler olsun Rabb'ime...

ayy çok güzelmiş :))

Aynen beni de artık hiç bi şey heyecanlandırmıyo..

Her şeyi yaşadığımdan değil de, aman nasılsa bu da bi yamuk yapar diye, kimseye karşı hevesim, isteğim yok Artık.

Allah belanı versin f... :)

Aynen beni de artık hiç bi şey heyecanlandırmıyo..

Her şeyi yaşadığımdan değil de, aman nasılsa bu da bi yamuk yapar diye, kimseye karşı hevesim, isteğim yok Artık.

Allah belanı versin f... :)

Benden de allah belani versin S...

Konuya doneyim, o yildirimlar ucusturan herif de hayatinda ilk kez 26 yasinda asik olmus, beni taniyinca. O yasa kadar kimseden etkilenmemis, cinsellik icerikli takilmisti. (igrenc biliyorum)

Kuzenim 28 yasindayken , isyerinde bir herifle tanismis. Herif de bundan 2-3 yas buyukmus, buna demis ki sen tanidigim herkesten farklisin, cok cok ozelsin, ilk kez 30 yasimda asik oldum

Gordugumuz gibi ilk kez 30 yasinda asik olan bile var.

İlk kezse olur da, bizim gibi aşkın yalanını tatmışsa biraz zor :)

İmkansız değil, umarım yani bilmiyorum, ama zor Olacağı belli :)

aşk her yasta olabılır bence sorun ask sandıklarımız..aşk farklı bır boyut ya..herkes en guzel sekılde tatsa keşke

Aşk bir kere olur bence.Onun da ne zaman geleceği belli olmaz.Ben bulacağıma inanıyorum.
Umarım siz de bulursunuz..

aşk her yaşta olur.....aşkı bekleme hayatını akışına bırak sen onu arama aşk seni bulur

Aşk ummadığın zamanda seni bulur
Çıkmamıştır karşına henüz aşık olacağın kişi

Ask zamanla olur bence.ilk goruste begenirsin sadece.o kisinin karekterini tanimadan bilemazsin...

Aşk isteyeceğine git Allah'tan belanı iste.Yemin ediyorum daha az canın yanar.Benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…