belli bir sermaye ile iş kurmak

amyes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
938
660
138
İstanbul
merhaba arkadaşlar ,
kendime bir işletme açmak istiyorum , organizasyon işleri olabilir , bayilik alıp yürütebileceğim bir iş olabilir , sizin elinizde ne kadar birikim olsa nerede, nasıl bir işletme açardınız , önerileriniz var mı bana , yardımlarınızı bekliyorum

bu arada daha önce bir firmada yönetici kadrosunda görev aldım . Kendime o konuda güveniyorum

yok mu kimsede bir fikir

ben de aynı düşüncedeyim, bir iş kurmak istiyorum ama kafam karışık ne yapsam diyorum sürekli araştırıyorum... sen enrde kurmyı düşünüyrosun. Benim aklımdan bebek eşyaları mağazası geçiyor.acaba ne kadara malolur bilgin varmı ?

istanbulda , siz nerede düşünüyorsunuz , yani şöyle istanbulda açıkçası semtine göre işletme yeri kirası değişiyor , bir de bebek eşyaları olsa bile sadece giyim mi ya da oyuncak mı vs bunları da düşünmek gerekiyor , hazır giyim mi alıp satacaksınız yoksa konsept yani kişiye özel mi düşünüyorsunuz maliyet buna göre değişir bence

oyuncak değil,kıyafet ve biberondu emzikti falan.bayilikler biraz maliyetli sanırım.peki sen ne açmayı düşünüyorsun.aklından geçen şeyler varmı ? ben de istanbuldayım ama istanbul biraz maliyetli...

oyuncak değil,kıyafet ve biberondu emzikti falan.bayilikler biraz maliyetli sanırım.peki sen ne açmayı düşünüyorsun.aklından geçen şeyler varmı ? ben de istanbuldayım ama istanbul biraz maliyetli...

ben de aslında organizasyon üzerine düşünüyorum . ama kararsızım

Merhaba uzun yıllar calısip ben de bebekten dolayi issiz kalinca cok dusundum arastirdim bir organizasyon fimasi kurmayi parti dunyasi veya partisepeti tarzinda cocuk partilerine yonelik bir frinchise olmayi ama cok maliyetliydi olmadi. Muzipo kids oyun aktivite merkezi acmakta cok mantikliydi yine maliyeti yuksekti o da kaldi. En basta maliyetli gibi gozukse de frinchise daha iyi baslangic icin, saglam bir destek ve reklam acisindan...

Tavsiyem cok iyi arastirip icinize sinen isi secmeniz...

Kizim sizden haber bekliyor dort gozle, sevgiler:)

Bebegimden dolayi hep cocuklara yonelik soyledim ama bulundugum cevremde bebekli aile o kadar cok ki gelecek vaadettigini gormemek imkansiz bu islerin.. is.anadolu yakasi potansyel ir merkezde frinchise kres anaokulu bile olabilir aslinda... e.bebek magaza subesi de super olur o bolgede yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…