- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Canım bu yazdığım dolgu farklı bir dolgu. Yüzü şişirmiyor. Asıl dolgunluğu uyarılan kendi dokumuz yapıyor. Avrupada özellikle acme akar izlerinde kullanılıyor. Tabiki nazolabial bölgede sonuç çok güzel. Aquafilling dolgu gibi enfeksiyon yapan bir şey değil. O nedenle daha güvenli. Kalıcı dolgu konusunda sana hak veriyorum. Ama Türkiyede de estetik doktorları iyice ticarete döktü. Kalıcı dolgu bizde yok diye fiyatları uçurdular. 3 ay dayanan dolguyu 2 sene gider diye yutturuyorlar. Valla kimse yaptırmasın. Kalıcı dolgu zararlı deyip memeye popoya Aquafilling Activegel gibi iğrenç kalıcı dolguları tıkmasını bildiler. Hemde meme kanseri bu kadar yaygınken.....Madem zararlı memeye popoya da yapmasınlar. . Kaç kişinin memesi poposu Aquafilling yüzünden enfeksiyon kaptı iltihap oldu. Kasap bunlarSayenizde duyduk, teşekkürler. Ama Türkiye de doktorlar kalıcı dolgu yapmaktan kaçınıyor. Bi doktor yüzünde saatli bomba taşımak ister misin? Bu kalıcı dolgu da bunun gibi.çok uzun süre vücutta kaldığı için Ne zaman sorun çıkaracağı belli olmaz, her vücut da aynı tepkiyi vermez demişti. Baya korktum ben kalıcı dolgudan. Keşke zararsız bi ürün olsa da insanlar her sene kucak dolusu para dökmek zorunda kalmasa.