BELLAFİLL 5 yıl ( en az ) kalıcı yüz dolgusu

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.571
927
Bellafil dolguyu İstanbulda yapan doktor var mı ? Hidrojel veya hyaloronik asit dolgu değildir. Eski Artecoll dolgunun isim değiştirmiş halidir. Fda onaylı ilk kalıcı yüz dolgusudur. Avrupa ve Amerikada çok popüler ama Türkiye'de yapılıyor mu bilmiyorum. Bir tek nişantaşında bir yer yapıyor ama hem evime uzak hemde güven vermedi. Çünkü dolgu konusunda çok bilgiliyim . Bellafill kalıcı bir dolgudur. PMMA içerir. Kollajen içinde tanecikler vardır. Kollajen 3 ayda erir ve taneciklerin etrafı harika bir şekilde kendi dokunuzla sarılır asıl dolgunluğu bu verir. Telefondaki kadın ısrarla Bellafil dolgu geçici deyince güvenmedim. Yapılış tekniğide özeldir. Sivilce şiarları içinde onaylanan tek dolgudur. Bu dolguyu aranızda duyan ve yapan doktor tanıyan varsa yazsın lütfen.

Sayenizde duyduk, teşekkürler. Ama Türkiye de doktorlar kalıcı dolgu yapmaktan kaçınıyor. Bi doktor yüzünde saatli bomba taşımak ister misin? Bu kalıcı dolgu da bunun gibi.çok uzun süre vücutta kaldığı için Ne zaman sorun çıkaracağı belli olmaz, her vücut da aynı tepkiyi vermez demişti. Baya korktum ben kalıcı dolgudan. Keşke zararsız bi ürün olsa da insanlar her sene kucak dolusu para dökmek zorunda kalmasa.

Canım bu yazdığım dolgu farklı bir dolgu. Yüzü şişirmiyor. Asıl dolgunluğu uyarılan kendi dokumuz yapıyor. Avrupada özellikle acme akar izlerinde kullanılıyor. Tabiki nazolabial bölgede sonuç çok güzel. Aquafilling dolgu gibi enfeksiyon yapan bir şey değil. O nedenle daha güvenli. Kalıcı dolgu konusunda sana hak veriyorum. Ama Türkiyede de estetik doktorları iyice ticarete döktü. Kalıcı dolgu bizde yok diye fiyatları uçurdular. 3 ay dayanan dolguyu 2 sene gider diye yutturuyorlar. Valla kimse yaptırmasın. Kalıcı dolgu zararlı deyip memeye popoya Aquafilling Activegel gibi iğrenç kalıcı dolguları tıkmasını bildiler. Hemde meme kanseri bu kadar yaygınken.....Madem zararlı memeye popoya da yapmasınlar. . Kaç kişinin memesi poposu Aquafilling yüzünden enfeksiyon kaptı iltihap oldu. Kasap bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…