Bella swan & Edward Cullen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lilithh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

Lilithh

Ziyaretçi
biliyorum ki çok seven var bu ikiliyi zemuszemus
şey pardon edwardı seven bellayı sevmeyen dicektim:)))
Hem resimlere bakmış oluruz hemde giydiklerini göz önünde bulundururuz diye düşünerekten açıyorum bu topiği:)))
Söylemeden geçemicem tarzlarıda hoş yaniopuyorumnanaktan

Daha fazla resim eklenicek:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kız gerçekten güzel değil yaaaaa :sinifsinif:

Kristen Stewart sürekli ağlamaklı ifadesi ,donuk bakışlarıyla Bella karakteriyle hiç ama hiç örtüşmüyor. Yerine daha bir çok isim seçilebilirdi anlamış değilim.
Dış qörünüşü hakkında bişeyler söylemek gerekirse yüzü hoş ama fiziği kötü..
Kristen ın giyim tarzı qzl özellikle siyah saç yakışıyor :)

Edward Cullen filmde qerçekten çok ama çok karizmatik ama Robert Pattinson için aynı şeyi söyliyemiyeceğim :) Twilight izledikten sonra mrk edip hemen resimlerini araştırdım ama değişik qeldi baya.. o hep yüzüne beyaz pudra sürsün :)))

Yaaa :S Kusura bakılmasın o zaman ama ya ben arama yapmayı bilmiyorum onun için bilmeden açtım konuyu :S

Bu kızı edvırt :) için çok mu aradılar acaba ???

Biraz daha zayıflasam ben bu kızdan daha çok yakışırım edfırt'ın yanına

İzleyenler de ikimiz için izlerdi filmi :))

innova canım merk ediyorum sen kimleri beğeniyorsn. Nerdeyse burda konusu açılan bir çok ünlü için. çirkin beğenmiyorum vs. yorum yapmışsın :))?

bence ikiside cok yakısıyor.. tarzları yuz tipleri cok birbirlerine cok uyum saglamıslar

innova canım merk ediyorum sen kimleri beğeniyorsn. Nerdeyse burda konusu açılan bir çok ünlü için. çirkin beğenmiyorum vs. yorum yapmışsın :))?

beni takip ettiğini bilmiodum :roflol: üşenmedim sırf senin için yorum yaptığım ünlüleri saydım ve hangilerini beğenmediğimi de saydım cvp veriorum sana 19 ünlüye yorumum var ve sadece 7 tanesini beğenmemişim açıklayıcı oldu umarımyerimseniben

takip etmedim canım tesadüfen imaj bölümünde arka arkaya yazdıklarını qördüm :)) 19 da 7 oda qzlmiş .. :)

Back