• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bella hair removal

setenayberruulucay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
1
0
1
29
Arkadaşlar tüylerle başım baya dertte agda celtimi soyuyor yara yapiyor epilasyon yara yapiyor jilet zaten direk yara yapiyor kullanamıyorum o yuzden yıllardır böyle napicam napicam diye esiyet çekiyorum geçenlerde bu ürüne rastladim ve gercekten cok sevindim tüyleri bir mendil yardimiyla aninda yok ediyormussun acikcasi bir bilgi de bulamadim aranizda kullanan var mi memnun kalan kullanimi nasil oldugunu bilen gercekten cok merak ediyorum eger kullanan varsa memnun olan carsa siparis vericem tukendim artık

Arkadaşlar tüylerle başım baya dertte agda celtimi soyuyor yara yapiyor epilasyon yara yapiyor jilet zaten direk yara yapiyor kullanamıyorum o yuzden yıllardır böyle napicam napicam diye esiyet çekiyorum geçenlerde bu ürüne rastladim ve gercekten cok sevindim tüyleri bir mendil yardimiyla aninda yok ediyormussun acikcasi bir bilgi de bulamadim aranizda kullanan var mi memnun kalan kullanimi nasil oldugunu bilen gercekten cok merak ediyorum eger kullanan varsa memnun olan carsa siparis vericem tukendim artık

Setenay hanım sakın bu mendil sahtekarlarına inanmayın.ben aldım hiç bir işeyaramıyor. Iade etmek istiyorum saçma sapan bahaneler sunuyorlar. Açılmış paketi almayız diyor geri zekalılar. 5 kutu aldım 4 ünü iade edeyim dedim hayır 5 verdik 5 iade edin gibi saçmalıklar. Sakın bu hataya düşmeyin. Haram zıkkım olsun onlara verdiğim para

Satın ALMAYIN ! Ürünü malesef satın alan ve yine malesef deneyimleyen biri olarak söylüyorum, paranızı çöpe atmayın! ürünü satın almayın. Diğer formda da yazdıgım gibi; hem cildiniz zarar goruyor hemde tüyler extra sert çıkmaya başlıyor. Paranıza yazık oluyor. Ürünü iade etmek için çağrı merkeziyle boğuşurken SINIR harbi içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Üstelik ürünü iade edemiyorsunuz.. Dolandırıcılar.

Son düzenleme:
Back