Bella ayes (temporal lift) rhinoplasty yaptıranlar yeşillendirelim ne olur🙏

yesilimton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
3
0
1
32
Merhaba yüzümdeki yorgun ifadeden ve göz kapağı düşüklüğünden, birde yıllarca burun ameliyatı istiyordum bunlardan dolayı tam 3 hafta önce burun ameliyatı ve temporal lift aynı anda oldum ilk bir hafta aşırı ödemli ve şiştim ilk 4 gün gözlerim ödemden açılmıyordu 9. Günde ödemler hala vardı ama hafiflemişti gözlerim açılıyordu bantlar azaltıldı yenilendi burun tamponum alındı ilk 1-2 ay pokerface olmam gerekiyormuş mimiksiz doktorum ortalama 2-5 yıl kalıcılığı olduğunu cilt yapısına göre değiştiğini söyledi ancak bu kadar komplike bir ameliyat olduğunu bilsem yaptırır mıydım bilmiyorum başka yöntemleri denerdim sanırım. 2 ila 6 ay içerisinde oturacakmış. Şimdilik süreci anladım sabırla bekliyorum sadece yüzümde çukurluklar ve hissizlik var bunu da doktor bantlarımı açmadan bazı noktalarda çukurlaşmalar görebilirsin bunlarda 4-5 ay içerisinde geçecek dedi ben yine de burada deneyimi olanlar süreci geçirenler var ise çukurlaşmalar geçiyor mu yoksa kalıcı mı bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler

Evet doğru söylüyorsun hatta internet de araştırıldığında da bu şekilde bilgi veriyor ancak doktorum bana böyle söyledi. Ben ufak bir işlem olduğunu düşünerek okeylemiştim işin doğrusu böyle olacağını bilsem 2-5 yıl için yaptırmazdım. Birde 3 hafta oldu kafamı sallayınca ve oynatınca içeride bişeyler oynuyor hissiyatı oluyor bunu yaşayan var mı? Ödemden mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…