- 15 Ocak 2025
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi yesilimton
Merhaba yüzümdeki yorgun ifadeden ve göz kapağı düşüklüğünden, birde yıllarca burun ameliyatı istiyordum bunlardan dolayı tam 3 hafta önce burun ameliyatı ve temporal lift aynı anda oldum ilk bir hafta aşırı ödemli ve şiştim ilk 4 gün gözlerim ödemden açılmıyordu 9. Günde ödemler hala vardı ama hafiflemişti gözlerim açılıyordu bantlar azaltıldı yenilendi burun tamponum alındı ilk 1-2 ay pokerface olmam gerekiyormuş mimiksiz doktorum ortalama 2-5 yıl kalıcılığı olduğunu cilt yapısına göre değiştiğini söyledi ancak bu kadar komplike bir ameliyat olduğunu bilsem yaptırır mıydım bilmiyorum başka yöntemleri denerdim sanırım. 2 ila 6 ay içerisinde oturacakmış. Şimdilik süreci anladım sabırla bekliyorum sadece yüzümde çukurluklar ve hissizlik var bunu da doktor bantlarımı açmadan bazı noktalarda çukurlaşmalar görebilirsin bunlarda 4-5 ay içerisinde geçecek dedi ben yine de burada deneyimi olanlar süreci geçirenler var ise çukurlaşmalar geçiyor mu yoksa kalıcı mı bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler