universite ogrencisiyim. aileme yuk olmamak icin calismaya karar verdim. ancak sigorta istedikleri icin bir is bulamadim. sonra lr cikti karsima. ilk baslarda yapamam o kadar cevrem yok dedim. usteledi beni kayit etmek isteyen abla. tamam dedim deneyelim. kayit oldum. gunden gune hem sosyallestim. hem kazancim artti. suan her ay gelirim 3000den asagi olmuyor ve aldigim prim en az 2000 tl. bi universite ogrencisi olarak her gunum sabahtan kuaforde geciyor artik. 15 tl fon 20 tl manikur parasi. gunde 35ten ayda etti mi 1050 tl. her ay rahatlikla 500 tl giyim alisverisim oluyor. 200 tl ev alisverisi. gunde sigara ve yemegede gidiyor 30 tl ayda etti mi 900 tl telefon faturamda 100 tl etti mi ayda ettimi hepsinin toplami 2750 kaldi elimizde 2250 tl tamamen bosta. istediginizi yapin. ben her ay 750 tlsini bankaya atiyorum. ustune ustluk bir kac ay icinde sirketin verdigi mercedes araca sahip olacagim. inanmak cok zor biliyorum. ama zorlanacaginiz tek seyde inanmak. inandiginizde parada geliyor arabada geliyor. sadece buda degil onur odulleri seyahat odulleri daha bunlar var. ustelik tum kozmetik ve saglik urunlerinide %30 indirimle sahip oluyosunuz. her ayin onbesinde paraniz hesabinizda. benim bu aylik toplam gelirim 6800 tl. universite ogrencisinin bu kazancina inanmak hepten zor biliyorum. ama zoru sizde basarabilirsiniz. hanimlar kendinizden odun vetmeyin. gucunuzu kesfedin. kendinizi gelistirin. saglik kazandirdigini dusundugunuz bi yerinizi duzeltirken diger tarafinizi rahatsizlandiran ilaclardan uzaklasip tamamen bitkisel ve tum dunya saglik orgutlerinin onayladigi yapay kan laboratuvarlarinin onayladigi bu saglik ve kozmetik urunleri hem size hem ailenizin sagligini geri getirirken guzelliginizide hatta maddi bozukluklar yuzunden sarsintiya giren evliliginizide kurtarabilir duruma getirecek. kendinize olan guveninizi geri getirecek. hangi kadin kuafor masrafindan giyim masrafindan kacmak ister ki. kendinizi gucunuzu bulmaniz icin size el uzatmak istiyorum. benimle olun sizde kazanin. cocugunuz sayenizde en guzel okullarda okusun en guzel kiyafetleri giysin. ayni sey tabiki sizin icinde gecerli ve tabiki eslerinizin eline mahkum kalmayin. gucunu kesfetmek isteyen kendine guvenen bayanlardan yorum bekliyorum. kazanc bu kadar yakin.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.