• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belki konuyu yanlis yere actim ama yasamisliklariniza bilginize ihtiyacim var!

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar ilk once hamis olanlar Allah`im saglikli evlatlar nasip etsin bebis isteyen herkese Allah`im versin .simdi konuma girmek istiyorum belki konuyu yanlia yere actim ama bilginize ihtiyacim var nornal yapi olarak cok takintili bi insanim ve artik bebis istiyoruz bunun icin arastirmalar yaptim cunku ben de polikustik kisler var ve arastirma yaparken hayatinin nasil deisime ugradiginida ogrendim ve bi noktaya yine takilip kaldim gebelikte ve logusa doneminde cinsellik sekteye ugruyo bildiginiz gibi ve bu donemde esini aldatan cok ve ben bu korkum yuzune bebis yapamiyorum cunku esimin beni aldatacagini dusunuyorum o donemde bayanlar bebeginden baskasini dusunmedigi icin esler yanliz kaliolarmis tabi cinsellikte olmuyomus esler korktuklari icinde kendileride yanasmiyomus kizlar bole bisi olmamasi icin nasil bi yol izlemeliyim gebelikte ve logusa doneminde esime nasil davranmaliyim o donemler esimi elimde tutmak icin neler yapmaliyim nolur bana yardim edin biliorum bebis heyecaniyla onlar unutuluyo diceksiniz ama bn esimi 2planda tutmak istemiyorum bebegimle ikisi herseyden onemli olmasini istiyorum bu donemde esime ilgisiz olmak istemiyorum nolur yardim nasil davranmaliyim neler yapmaliyim ?biraz uzun oldu ama simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Eğer hamilelikte Yada loğusa döneminde siz o acıları yorgunlukları fedakarlıkları çekerken sizi aldatabilecek bir eşe sahipseniz çocuk düşünmeyin bence de .. Ki annelik öyle kutsal bir şey ki eşiniz dahil herşeyi seve seve 2. Plana atıyorsunuz keza eşinizde öyle çünkü hayatınızda ortak yapabileceğiniz en güZel şey var demektir fakat siz eşinize olan ilginizin yoğunluğunu kaybetmek istemiyorsunuz o halde anne olmak için yeterli psikolojiye sahip değilsiniz..

Back