belki hiç olmayacak

Üzülme demekki daha çok dua etmemiz lazım ..inş hamilede kalırsın neden bu umutsuzluk ..3yıllık evliyim pko luyum çift rahimliyim eşimde morfolojı sınırda ama bir mucize oldu ...8haftalık hamileym ,ama düşük tehlikem var ..hem kanamam oluyor ..B'nde senin gibiydım eşimle imtıhan erme bni diye dua ederken ,bebek olmamıştı ama sürpriz oldu bize kendiliğinden oldu şükürler olsun ..Müslüman umutsuz olmaz

Doğru söylüyosun zaten birazda bu içimdeki umutsuzlugu yenemediğim için çok kızıyorum kendime .hani nerde kldı sabrın , hani nerde Allaha teslimiyetin ve tevekkülün diyorum kendi kendime ama şimdi biraz daha iyiyim iyi ki burası var yoksa kimse anlamıyo beni.

Bakalım 2 defa daha aşılama hakkım var tüp bebeği eşimde istemiyo bilmiyorum aklım allak bullak
Benimde istemiyor valla ama kendi başıma gittim çıkardım.bi ürolojiye götürene kadar 2 ay uğraştım ama ikna ettim.şimdi hala istemiyo ama napim mecbuuur

Benimde istemiyor valla ama kendi başıma gittim çıkardım.bi ürolojiye götürene kadar 2 ay uğraştım ama ikna ettim.şimdi hala istemiyo ama napim mecbuuur

eşin istemiyorsa bu kadar zorlaman aslında iyi de değil, bırak onunda isteyeceği vakitte gelecektir..çünkü çocuk olsa bişi olsa sen istedin der seni suçlar..ben bebek kararının birlikte verilmesi taraftarıyım...

Evet öyle haklısın..eşim çocukları çok seviyor ama yaramazlıklarını çekemiyeceğini düşündüğü için istemiyor.doğduğu zaman fikrinin tamamen değişeceğine eminim.benim yaş 30 u geçiyor.

haklısın ama biraz kendi haline bırak eşinden kaynaklı ise böyle davranması normal aslında..

Bunu demek bile zor; her işte bir hayır vardır sabret.

Hangi sınav kolay ki?

Bir de doğmuş bir çocukla imtihan olmak doğmamış bir çocukla imtihan olmaktan daha zordur.

Sabret ve Allah’a güven.

Hangi sınav kolay ki?

Bir de doğmuş bir çocukla imtihan olmak doğmamış bir çocukla imtihan olmaktan daha zordur.

Sabret ve Allah’a güven.

Ne kadar doğru her zaman diyorum evladım hayırsız olacağına yok diye ağlıyayım...

Ne kadar doğru her zaman diyorum evladım hayırsız olacağına yok diye ağlıyayım...

Hayırsız olmasından öte bir sürü sağlık sorunu olup ömrü hastanelerde geçebilir.

Bu bir anne için çok acıdır, eminim tarifi yoktur.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Hangi sınav kolay ki?

Sabret ve Allah’a güven.
Doğru, ne zaman bunalsam Rabbim gözümün içine sokuyo sabretmem için .ya engelli bi çocuk görüyorum yada aşırı yaramaz, anne babaya asi gelen çocuklr.hhakkımızda hayırlısı olsun bu da benim imtihanım.

6 sene sonra evladına kavuşan bi anne olarak şunu söyleyim cnm herşeyin bir zamanı var senin sınavında böyle ama Allah büyük inşallah kavuşursun sende

Tüp bebek maddi olarak yorabilir ama niye manevi olarak size uzak olduğunu cidden anlamadım.

Anlatırsanız belki o konudaki deneyimlerimizi de dile getiririz.

Zira yumurta sizin sperm eşinizin manevi bir sıkıntı yok..

Bu aşamada bulunduğunuz durum da manevi olarak sizi daha yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…