Bakalım 2 defa daha aşılama hakkım var tüp bebeği eşimde istemiyo bilmiyorum aklım allak bullakcanım devleti neden düşünmüyorsun? benimde hiç imkanım yok maalesef ama ordan rapor çıkarttım.
Doğru söylüyosun zaten birazda bu içimdeki umutsuzlugu yenemediğim için çok kızıyorum kendime .hani nerde kldı sabrın , hani nerde Allaha teslimiyetin ve tevekkülün diyorum kendi kendime ama şimdi biraz daha iyiyim iyi ki burası var yoksa kimse anlamıyo beni.Üzülme demekki daha çok dua etmemiz lazım ..inş hamilede kalırsın neden bu umutsuzluk ..3yıllık evliyim pko luyum çift rahimliyim eşimde morfolojı sınırda ama bir mucize oldu ...8haftalık hamileym ,ama düşük tehlikem var ..hem kanamam oluyor ..B'nde senin gibiydım eşimle imtıhan erme bni diye dua ederken ,bebek olmamıştı ama sürpriz oldu bize kendiliğinden oldu şükürler olsun ..Müslüman umutsuz olmaz
Benimde istemiyor valla ama kendi başıma gittim çıkardım.bi ürolojiye götürene kadar 2 ay uğraştım ama ikna ettim.şimdi hala istemiyo ama napim mecbuuurBakalım 2 defa daha aşılama hakkım var tüp bebeği eşimde istemiyo bilmiyorum aklım allak bullak
Benimde istemiyor valla ama kendi başıma gittim çıkardım.bi ürolojiye götürene kadar 2 ay uğraştım ama ikna ettim.şimdi hala istemiyo ama napim mecbuuur
Evet öyle haklısın..eşim çocukları çok seviyor ama yaramazlıklarını çekemiyeceğini düşündüğü için istemiyor.doğduğu zaman fikrinin tamamen değişeceğine eminim.benim yaş 30 u geçiyor.eşin istemiyorsa bu kadar zorlaman aslında iyi de değil, bırak onunda isteyeceği vakitte gelecektir..çünkü çocuk olsa bişi olsa sen istedin der seni suçlar..ben bebek kararının birlikte verilmesi taraftarıyım...
Evet öyle haklısın..eşim çocukları çok seviyor ama yaramazlıklarını çekemiyeceğini düşündüğü için istemiyor.doğduğu zaman fikrinin tamamen değişeceğine eminim.benim yaş 30 u geçiyor.
5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
Bunu demek bile zor; her işte bir hayır vardır sabret.
Hangi sınav kolay ki?
Bir de doğmuş bir çocukla imtihan olmak doğmamış bir çocukla imtihan olmaktan daha zordur.
Sabret ve Allah’a güven.
Ne kadar doğru her zaman diyorum evladım hayırsız olacağına yok diye ağlıyayım...
Hayırsız olmasından öte bir sürü sağlık sorunu olup ömrü hastanelerde geçebilir.
Bu bir anne için çok acıdır, eminim tarifi yoktur.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Doğru, ne zaman bunalsam Rabbim gözümün içine sokuyo sabretmem için .ya engelli bi çocuk görüyorum yada aşırı yaramaz, anne babaya asi gelen çocuklr.hhakkımızda hayırlısı olsun bu da benim imtihanım.Bunu demek bile zor; her işte bir hayır vardır sabret.
Hangi sınav kolay ki?
Bir de doğmuş bir çocukla imtihan olmak doğmamış bir çocukla imtihan olmaktan daha zordur.
Sabret ve Allah’a güven.
yok sorun bende maalesef.haklısın ama biraz kendi haline bırak eşinden kaynaklı ise böyle davranması normal aslında..
yok sorun bende maalesef.
cok teşekkür ederim canım allah razı olsunhım anladım canım hayırlısı olsun olacagı varsa 40 yaşında da olur sabırlı olman dileğimle..
cok teşekkür ederim canım allah razı olsun
amiiiiinnnnnbende senden farksız değilim aslında bu konuda hepimizin gönlüne göre olsun..