Allahım ne diyeyim bilemedim şimdi,inşallah bebeğinizi kucağınıza en kısa zaman da alırsınız...sağlık ve sıhhatli bebelerin olur
diğer konu sahibi burayı okusa fena olmuyacak belki ne yazdığının farkına varır.buraya yazmak istemezdim bunu ama gerçekten kızdığım içindir.
konu sahibi sizle ilgisi yok rahat olun lütfen
rabbim dualarınızı kabul etsin
5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
Duygularını okadar iyi anlıyorum ki bende 6 yıllık evliyim,
her hamile haberi aldığımda karşımdaki insan için mutlu oluyorum ama bir tarafım okadar üzülüyor ki,sonrada kendimi fesatmısın sen ne biçim insansın diye telkin etmeye çalışıyorum ama elimde değil.
Bizimde evimizin bi neşe kaynağı olsun istiyorum.
Ama okadar çok umudum kırıldı ki her adet döneminde aynı süşünceler
Bazen eşimle bir sorun olduğu zaman acaba biz boşanıcazda Allah bize o yüzdenmi çocuk vermiyo hayırlı değilmi bizim için çocuk diye düşünüyorum
diğer konuda da yazmış zaten bu arkadaş
oradan etkilenmiş belli ki
Duygularını okadar iyi anlıyorum ki bende 6 yıllık evliyim,
her hamile haberi aldığımda karşımdaki insan için mutlu oluyorum ama bir tarafım okadar üzülüyor ki,sonrada kendimi fesatmısın sen ne biçim insansın diye telkin etmeye çalışıyorum ama elimde değil.
Bizimde evimizin bi neşe kaynağı olsun istiyorum.
Ama okadar çok umudum kırıldı ki her adet döneminde aynı süşünceler
Bazen eşimle bir sorun olduğu zaman acaba biz boşanıcazda Allah bize o yüzdenmi çocuk vermiyo hayırlı değilmi bizim için çocuk diye düşünüyorum
Aslında böyle hissettiren çevre sanki çocuk olmayınca o evlilik bitecekmiş gibi hissettiryorlar..denk geldi biliyorum..bitecek oldu mu çocuklada biter gönlünü ferah tut..güzel yanından bak bir tanıdıgımın 5 sene sonra oldu bebekleri en çok ilgi onun çocuklarındaydı :) herkes üstüne titredi bebeklerin..
Olabilir çünkü çevre baskısı gerçekten çok kötü,Aslında böyle hissettiren çevre sanki çocuk olmayınca o evlilik bitecekmiş gibi hissettiryorlar..denk geldi biliyorum..bitecek oldu mu çocuklada biter gönlünü ferah tut..güzel yanından bak bir tanıdıgımın 5 sene sonra oldu bebekleri en çok ilgi onun çocuklarındaydı :) herkes üstüne titredi bebeklerin..
Size eksik gözüyle bakanların kalplerinde eksiklik var. Vicdan gibi, insanlık gibi, had bilme gibi.Olabilir çünkü çevre baskısı gerçekten çok kötü,
Çok aşırı aşırı çocuk seven bir insan olmamama rağmen çocuğumun olmasını çok fazla istiyorum insanlar sanki bize eksik gözüyle bakıyolarmış gibi.
Öncelikle umudunu yitirme ve pes etme..5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik .hep Allahım bizi birbirimizle imtihan etme derdik .nitekim Rabbim duamızı kabul etti.aama bu duada bi eksiklik vardı ve biz evlatsızlıkla imtihan olduk.çocukları çok severdim önceden de, tanıdık olsun olmasın Ve şimdi kendi evladımı sevebilmek için çırpınıyorum.biliyorum kk da birsürü kader arkadaşım var.bbenim yaşadıklarımı onlar çok iyi anlar.anne deyilsin ya hep bi yanın eksiktir.gittigin her yerde gözünün içine bakılır "çocuk yokmu ne zaman olacak tedavi olmuyomusun "der gibi.yada direk sorarlar.ondan sonra başlarlar tavsiyelere.her kafadan bi ses çıkar ve sen o anda gömüldükçe gömülürsün.sen gibi olmayan anlamaz seni.hele ki eşin evden gidince tek kalırsın.evinin neşesi yoktur.evlatlarını emziren annelere kucağında taşıyan annelere gıptayla bakarsın.hher adetten sonra yeni bi umut olur içinde ve her adette umutsuzluk.
Evet arkadaşlar benim derdim bu biliyorum daha ne dertler var şükretmem gerekiyor bin şükür ama çok sabırsızım.pkoluyum başka bi sıkıntı yok.eeşimde hareketsizlik var fakat dr sorun değil dedi.çok önemli bi sıkıntım olmamasına rağmen çocugum olmuyo ve benim içimden sanki hiç olmayacak gibi geliyo ve bu beni bitiriyo.
aşılama oldum bu ay tutmadı malesef tüp bebekte hem maddi hem manevi çok uzak bana .bilmiyorum ne yaparım Rabbim bilir
artık benim için dua edin.
Size eksik gözüyle bakanların kalplerinde eksiklik var. Vicdan gibi, insanlık gibi, had bilme gibi.
Böyle düşünerek kendinizi üzmeyin, çok üzüldüm böyle hissetmenize.