• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belki bir umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Meraba kizlar ya ben belki bir umuttur diye konsumak istedim beyaz sumuk gibi kalin akintim var ve bel ve kasik agrim var sizce nedir bu durumu yasayan var mi ?

Adetin yakin heralde canim.
Seni üzmek istemem ama o dedigin akintı adetten bikac gün once geliyor.sonra adet oluyorsun
Heray böyle olmayabilir.
Ins gelecek ay hamile.kalirsin canim.

Meraba kizlar ya ben belki bir umuttur diye konsumak istedim beyaz sumuk gibi kalin akintim var ve bel ve kasik agrim var sizce nedir bu durumu yasayan var mi ?
Yumurtlama dönemindesiniz büyük ihtimal eğer çocuk istiyorsanız bu günlerde birlikte olursamız kalma ihtimaliniz yüksek

Bende de böyle su an, 2 gün flan kesilmişti şimdi yine başladı bu akıntı bu gün adet günüm ama olmadım, test aldım negatif cıktı bel agrısı kasık agrısı hafif var adet olcam sanırım.

canim benimde yumurtlama gunumden beri hergun bir iki defa sumuksu akintim oluyodu onun disinda da hep su gbi yada krem kivaminda akintim oluyodu bir iki gun kesildi akinti ama 2 gundur yine var adete de 5 gun kaldi bende test yaptim negatif cikti ki zaten varsa bile simdi cikmaz ama bende bi umut yaptim iste insallahh hamileyimdir rabbim butun isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah

Amin canim ya insallah vardir bende test yaptim ama bakin isterseniz bi

Adetin yakin heralde canim.
Seni üzmek istemem ama o dedigin akintı adetten bikac gün once geliyor.sonra adet oluyorsun
Heray böyle olmayabilir.
Ins gelecek ay hamile.kalirsin canim.
11 ocata adet oldm canim iste

Aksam yaptim sabah aticaktim dikkatimi cekti 11 ocaltada adet oldm iste

Eklentiler

• 20180125_155209.jpg
    20180125_155209.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 70
ahh kizlar keske bnimde testimde ince silik bi cizgi ciksa ama hep tek hep tek adet gunlerimi saymaktan yoruldum artik ama allahtan umut kesilmez diyip sabretmeye calisiyorum

Aksam yaptim sabah aticaktim dikkatimi cekti 11 ocaltada adet oldm iste
11 ocakta adet olduysanız 24 ocak gibi yumurtlama tarihinizin olması gerekiyor eğer düzenli adet görüyorsanız.

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
Eğer tam olarak 28 günde bir oluyorsanız bugün olmanız gerekir ama bazen have değişimi,stres gibi faktörlerden etkilenebiliyor

Back