Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dönemindesiniz büyük ihtimal eğer çocuk istiyorsanız bu günlerde birlikte olursamız kalma ihtimaliniz yüksekMeraba kizlar ya ben belki bir umuttur diye konsumak istedim beyaz sumuk gibi kalin akintim var ve bel ve kasik agrim var sizce nedir bu durumu yasayan var mi ?
Meraba kizlar ya ben belki bir umuttur diye konsumak istedim beyaz sumuk gibi kalin akintim var ve bel ve kasik agrim var sizce nedir bu durumu yasayan var mi ?
11 ocata adet oldm canim isteAdetin yakin heralde canim.
Seni üzmek istemem ama o dedigin akintı adetten bikac gün once geliyor.sonra adet oluyorsun
Heray böyle olmayabilir.
Ins gelecek ay hamile.kalirsin canim.
Ince bi cizgi var ama daha erken gibi.ins.canim hamilesindir.biliyormusun bende senin kader arkadasinim.Aksam yaptim sabah aticaktim dikkatimi cekti 11 ocaltada adet oldm iste
testin üzerinden yarım saat geçince test geçerliliğini kaybediyor. Yeniden bi test yapın ya da biraz daha bekleyin. Adetinize biraz daha var gibi. İnşallah hamilesinizdir.Aksam yaptim sabah aticaktim dikkatimi cekti 11 ocaltada adet oldm iste
11 ocakta adet olduysanız 24 ocak gibi yumurtlama tarihinizin olması gerekiyor eğer düzenli adet görüyorsanız.Aksam yaptim sabah aticaktim dikkatimi cekti 11 ocaltada adet oldm iste
Eğer tam olarak 28 günde bir oluyorsanız bugün olmanız gerekir ama bazen have değişimi,stres gibi faktörlerden etkilenebiliyorKızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim