• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belki bi gün sizce??

isimsizpery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
10
1
1
29
Arkadaslar sevgilim var ve cok uzaktan akrabayız. Yakın bir tarihte de abisi vefat etti . Aileside evlen diye tutturuyordu (saglik durumularindan dolayi) Karar verdik ve adım attık ailelerle konustuk. Ama oyle konusmalarda tartsma konusu çıkarıp büyütüyor ki ne yapacağımı sasriyorum. Alttan alıyorum ama hala devam ediyor aynı şekilde devam etmeye. Hatta çıkardığı bir tartışma arkadasima cirkef dedi ve sacma sapan konusma dedigim icin küstü. Ne yapmalıyım sizce

Derdini anlamadım. Seninle olan kısım ne tartışmada arkadaşına çirkef demiş bu mu derdin?

Derdini anlamadım. Seninle olan kısım ne tartışmada arkadaşına çirkef demiş bu mu derdin?
Benimle olan kısmı sacma sapan konuşma dediğim için tartıştı ve küstü. Yani en küçük sorunlari büyük sorun haline getiriyor ve sizce ne yapmalıyım...

Uzaktan akraba ne kadar uzaktan? Kan baginiz mi var yoksa evlilikler yoluyla mi akrabasiniz? Kan baginiz varsa olmaz cunku

Yoktan yere küsen kazık kadar insanların evliliği hangi yöne gider bence bunu bir düşünün.
Ayrıca derdiniz ne tam olarak?

Hangi konularda tartışıyorsunuz? Konularin onemi büyük. Bilmeden ne diyelim simdi biz?
Mesela ben ailesinden farkli bir şehirde yaşıyorum ve annesi ameliyat oldu pazar ziyaretine gittim ve haftaya bir daha git diyor . babam izin vermedigini dile getiriyorum yakin bir tarihte giderim diyorum anlamiyor . kucuk bir mesele ve bunun icinde küstü. :/ sirf gidemediğim icin...

Saglik sorunu yuzunden mi evlenmesi gerek?Niye?
Kim arkadasa hakaret etti?konudan birsey anlayan??

Yoktan yere küsen kazık kadar insanların evliliği hangi yöne gider bence bunu bir düşünün.
Ayrıca derdiniz ne tam olarak?
Yoktan yere küsen o. Ben her ne kadar alttan alsamda olaylari buyuk sorun haline getiriyor . abisinin vefatindan sonra aşırı derece de sinirli bir insan oldu cok cabuk sinirlenen . mesela a dedin diye niye a dedinde b demedin diye sıkıntı çıkardığını düşünün o sekil bi dert . her dedigim cümle onun icin tartsma konusu oluyor resmen .

Mesela ben ailesinden farkli bir şehirde yaşıyorum ve annesi ameliyat oldu pazar ziyaretine gittim ve haftaya bir daha git diyor . babam izin vermedigini dile getiriyorum yakin bir tarihte giderim diyorum anlamiyor . kucuk bir mesele ve bunun icinde küstü. :/ sirf gidemediğim icin...

E daha sevgiliyken bu ne sikbogazlik :işsiz: simdi 1 haftada bunu yapan evlenince her gun gideceksin der herhalde :silah:

Isterse en uzaktan akraba olsun, akrabayla evlenme sakin. benim en uzak akrabam bile ben kardesim abim gibi gorurum boyle seylere cok karsiyim

kaç kaç.

Komşu çocuğuna nikah düşmeyen bir yerde büyüdüğüm için, sırf akraba olduğunuz için bu evliliği tekrar düşünün derim. (Annenin halasının torunu, 3.kuşak kuzen. İleride bebeğinizde sağlık sorunları yaşatabilir)

Diğer yandan, sürekli saçma şeylere trip yapan insanlar ömür yer,bitirir. Ruh sağlığınıza önem verin derim.

Back
X