Bebek İkinci El Belis pembe bebek karyolası

70-110 YADA 80-120-130 cm ölçülerinde bir park yatak ile takas yapabilirz
İstanbul içi olursa takas için daha uygun olur

Istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum.içinde yatağı mevcut mu fiyat verirmisiniz.5 aylık hamileyim kızım olucak

canım sanırım seninkide kız yatağa uygun pembeli uyku seti varmı varsa onunda resmini yüklermisiniz.istanbul elden teslim mi edersiniz.kargoya mı verirsiniz.

canım sanırım seninkide kız yatağa uygun pembeli uyku seti varmı varsa onunda resmini yüklermisiniz.istanbul elden teslim mi edersiniz.kargoya mı verirsiniz.

Uyku setimiz var ama onu kullnıyoruz alıcağım park yatakla kullanmaya devam edicem.
İstanbul içi elden teslim düşünüyorum kargosu çok tutar hemde alan kişi görerek alırsa içine sinerek satın almış olur diye düşünüyorum zaten tertemiz hiçbir sorunu yok fiyat olarakta 250 tl düşünüyorum yeni alıcağım yatağın bir kısmını en azından buran aldığımla ödeyebilmeliyim o yüzden fiyat sondur.

Beşiğin kenarı asansörlü ilk aylar alt kademede ilerde yukarıda kullnılabiliyor

70-110 80-130 yatak aradığınızı belirtmişsiniz. Sattığınız beşikle aradığınız beşik arasında çok bir fark yok çok özel olmazsa
nedenini öğrenebilirmiyim.

70-110 80-130 yatak aradığınızı belirtmişsiniz. Sattığınız beşikle aradığınız beşik arasında çok bir fark yok çok özel olmazsa
nedenini öğrenebilirmiyim.

Bizim kullandığımız satmayı düşündüğüm beşik 60-120 ve mobilya kızım biraz deli yatıyor ve bu yüzden çok sık uyanıyor
Bazen kafasını ayak ucuna koymuş oluyor dört dönüyor uyurken
Bende park yatak alırsam yanlar esnediği için dönmesi kolay olur diye düşündüm.

teşekkürler canım açıklama için bu akşam eşim ile görüşüp size geri döneceğim.semt neresi yakınmıyız acaba ben gaziosmanpaşada oturuyorum.
bayrampaşada çalışıyorum.

Arkadaslar aynı besikten bende kullandim.Oğlum 4 yaşına kadar yattı.Oğlum suan 7 yasinda ve nasipse birde kızım olacak bir ay içinde,beşik hala sapa sağlam duruyor dün tekrar kurdurdum onu kullanacağım.Kullanan biri olarak yazmak istedim.

dün akşam o boyutlarda beşik baktık mağazada bana küçük geldi.daha büyük bir beşik bakıcağız.ilginiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…