Bebek İkinci El BELİS MARKA AHSAP ASANSORLU BEYAZ LAKE SALLANAN BESİK

papatya3459

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
858
5
118
İstanbul
asinma dolayisiyla bebegimin hic kullanilmamis besigini satiyorum. 70×140 cm internetten arastirabilirsiniz. Fotograf bi tane var ne yazikki istanbu icin kisa sureligine elden teslim edilebilri. 350 TL ALINMISTIR.UyGun fiyata satilacaktir. ISTENIRSE ORTOBATIK YATAK 150 tl Alinan FOtoGrafTa GORDUGUNUZ 180 Alinmis uyku setide istenirse ayrica uygun fiyata satiir.Eki Görüntüle 1249219

BELİS MARKA LAKE ASANSORLU,SALANAN diğer markalara gore boyutları daha genıştır.onundeki cubukşarı daha sonra kaldırılabilir ve 5 yasına kadar dahi kullanılabilir ,ben bu yuzden buy besiği tercıh etmitim,besik suanda sokulmus bir vaziyettır bundan dolayı baska fotografı ne yazıkki yoktur.dileyenlere yakından adrese gelip gorebilirlerde en ufak bi çizigı bile bulunmamaktadır.
istanbul içi eger uygun olursa elden teslim yapılabilir.

uyku setı 1 yıl once 280 tl alınmıştır.180 tl olarak yanlış yazılmıştır,dilersenız aynı modeli fiyat olarak internetten kıyaslayabilirsiniz.kalpli yastıkları duz küçük yastıgı,yorganı,ve beşiğin ustune tekrar yorgana benzer ortusu bulunmaktadır.ürün ne yazıki kullanışmamıştır .bu yuzden siz muadillerıyle ,yada bunun aynısını fiyatını incelersenız 280 tl alındıgını öğrenebilrisiniz..
evime gelen herkez bebeiğimin odasında uyku setını cok begenmişti ,ama ne yazıkki ağız tadı ile kullanmak nasip olmadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…