• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları belis bebek odası kullanan var mı?

bende kızım için bakıyorum canım belis kaliteli diye biliyorum ama yinede belli olmaz ama sonucta 2 yıl garantisi de var çoğu markanın yok

fotoları cok güzel görünüyor, forumda bi arkadas cilek bebe odasını söylemiş ama bana pahalı geldi biraz. çilekte bi beşik bi gardrop fiyatına beliste şifonyer dahil alabiliyorsun...

bencede canım ama yınede çok pahalı bence 1500 e falan bulamıyorum taksit yapıncada vade farkı koyuyorlar 1750 oluyor

merhabalar benim 3 yaşında kızım var..belisin fabrika satıs mağazası bizim eve yakın..hamileyken orayada baktık ve çok beğendik..3 senedir hiç bir sorun yaşamadık..çok kalteli gerçekten..

ben bebefixten baktım begendiğim büyüyen modeller 1700 civarı..canım belisin fabrika satış magazası istanbulda nerede? annemler istanbulda benim eğer dısarıye göre cok farkediyorsa fiyatı oradan alayım:)

canım belis n kendi sitesi var ordan da bak fiyatlarına ben buse bebek odasını beğendim sen hangisini düşünüyorsun

benim de oğlumun odası belis çok memnunum malzemeleri çok kaliteli.

Bende kızıma belisten papatya modelini aldım. çok memnunuz. Sağlam ve kullanışlı.

bebeğimin yatağı beliş bebe.ben çok memnunum.kaliteli.tavsiye ederim

canım ben denizci büyüyen, papatya ya da sevimli hippo istiyorum:) hepsi 1700 civarında amamafoldumben

benim kızımada belisten aldık elma vitraylı model sanırım yeni o cünkü bizim aldıgımız gün magazaya yeni gelmişti yatakla beraber büyümeyen beşige 690 milyon verdik takımı 1750 falandı sanırım .ama kaliteli

ben de kızıma kurbağalı modelden aldım unisex olsun diye. ben de çok memnunum bir kere çok fazla şey alıyor. kızımın çok fazla kıyafeti var yazlık kışlık hepsini sığdırdım. ayrıca yatağına bağlı komodini çook derin içine oyuncaklar dışında evdeki fazlalıkları da koydum.

adana çocukistan'dan peşin paraya 1300e almıştım.

bu arada ben de evvela çilek'ten alacaktım ama adana turgut özal çilek'teki çalışan kadın canımı sıktığı için almaktan vazgeçtim iyi ki de vazgeçmişim orası belise göre çok pahalı. kızım biraz büyüyünce çilek'ten altı çadırlı yatağı alabilirim onun dışında da girmem oraya.

benim de oğlumun odsı Belis'in kurbağa modeli.memnunum.bi sorun çıkmadı şu ana kadar.2 ay sonra 1 sene olucak inşaAllah:)

ben baya bi arastırdım arkadaslar belise kötü diyen de hiç olmadı, bu markadan alıcam oğluşuma inşallah:)

Back
X