- Konu Sahibi daisybutton
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir bekleme döneminin ardından şuan 6 haftalık hamileyim. Burada belirtileri merak eden çok fazla kişi olduğunu bildiğim için paylaşmak istedim durumumu. Çünkü bende hamilelikten önce devamlı takip ediyordum yeni bişey var mı diye. Benim son adet tarihim 4 Eylüldü. Hamile kaldığım ay yumurtlamadığımı bile düşünüyordum. O yüzden hiç beklemediğim bi aydı. Yumurtlama testleri hep silik çıkmıştı. Göğüslerim yumurtlama döneminde hep şişerdi hiç şişmemişti. Ve adet tarihime kadar hep adet sancıları yaşadım. Heran olacakmış gibiydim. Ve başka hiçbir belirti yoktu. O yüzden anladım adet gününe kadar hiçbir belirti olmayabilir. Günüm geçtikten bir hafta kadar sonra göğüs uçlarım acımaya başladı, ardından biraz şiştiler. Ve uyku hali başladı. Yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi. Gebelik testinde ancak 10 gün geçtikten sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi yaptırdım sonra ve pozitif çıktı çok şükür. 6 haftalık olduğunu söyledi doktor. Allahım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir. Burada bekleyen herkes için dua ediyorum. Beklemek sabır gerektiriyor. İsteyen herkes bebek sahibi olsun inşallah. Dualarım her zaman sizinle. Siz de bana dua edin. Yolun çok başındayım. Bir olumsuzluk yaşamadan hayırlısıyla bu yolculuğu tamamlıyım.