Belirtisiz hamilelik olur mu ???

Kuzeyguneyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
496
146
23
Her ay hep belirtiler yaşadım ama hiç gebe kalmadım. Bu ay hic belirtim yok sadece ara baş dönmesi ve halsizlik hariç... son adet tarihim 15 ocaktı 26 ile 28 gunde 1 oluyorum dün ve bugun ucuz testlerden yaptim negatif. Aslında idrar testi yapmadan kan verecektim 29.gun ama dayanamadım. Hala adet belirtim yok normalde belim cok agrir goguslerim agrir hissederim ama bu ay hicbir sey hissetmiyorum şu 2 gün nasıl gececek hiç bilmiyorum artık çok yoruldum gercekten cok yoruldum.... spora başladım onda bile korkuyorum belki hamissem die ama galiba ben hamile kalamicam

Hamilelikte burda yazılan hiç bir belirtiyi yaşamadım hatta ve hatta 2 ay hamile olduğunu bildiğim halde adet olacakmışım gibi gittim lavaboya. Belirti arama kuzum. Spora gelince de bence sporun zararı değil yararı var. Yumurta tembelliğini önlüyor. Ben gebe kaldığım ay günlük en az 6 bin adım yürüdüm bol su ve parklardaki spor aletlerini kullandım. Olacaksa sakınsanda oluyor hor yaşasan da

Aslinda bende öyle dusunuyorum hic hazirliksiz hamile kalan arkadaslarim var ben gecen subattan beri istiyorum.. hele simdi en cok istedigim sey amaaa bilmiyorum cocukkende cok korkardim cocugum olmazsa diye simdi saliya kadar adet olmazsam carsamba kan vercem umarim adet olmam . Cunku hic belirtim yok normalde heray olurdu hep hamileyim sanirdim

Rabbim beklediğine kavuştursun inşallah. Beklemeyi bilen için her şey zamanında gelir demişler. Sadece sana tavsiyem çocuk istiyorum diye sadece ilişkiye girme. Git herşeyine baktır. Ovulasyonla yumurtlamanı tam kestir. Burda aylarca çocuk için uğraşıp doktora gittiğinde en basitinden vitamin eksikliğinin had safhada olduğunu gören bunun da hamileliği geciktirdiğini öğrenen anneler varç Baştan dişe kadar her şey etkin

Gittim gittim yumurtalar gayet iyi endometriom kalinligi iyi adetlerim düzenli yumurtlama testi yaptigimda hepsi iyi hormonlarin hepsi iyi bi tek rahim filmi cekinmedim. Esimin sperm ileri hizi ilk basta dusuktu biraz artti muhtemelen sebebi o galiba bilmiyorum yada acaba iliskide biseymi yanlis oluyor bilmiyorum bazen kasiyirum kendumi

Adet oldum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…