Belirtimi bu ? Yardımmmm

Arnavutgelinii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
1.183
1.488
Ay bayanlaaaaaarrr kafayı yiycem. Aslında çok saçma ama kendimi dinleye dinleye bu aşamaya kadar geldim sağ kasığımda pıt pıt pıt atma ve süt beyaz bir akıntım var. Hafif de sancı. Adetime de daha var yani. Yumurtluyomuyum yoksa hamilemiyim bilemedim. Ama bu pıt pıt atma olayı 2 gündür devamlı var. Umutsuzum ama umut arıyorummmmm help meeeeee

ben hamileliğimi ilk hissettiğimde o pıt pıt atmaları hissettim eşimde yok ya ne atması sende bence hamile değilsin demişti

ben hamileliğimi ilk hissettiğimde o pıt pıt atmaları hissettim eşimde yok ya ne atması sende bence hamile değilsin demişti
Aa ciddimisinnn hala sürüyo ve damar atması gibi. Çok şaşırdımm ve sevindim. Ne kadar zaman snra öğrendin hamile olduğunu. İlk defa böyle bişi yaşıyorum..

adet gecikmesinden 5 gün sonra canım. benim ilk hissettiğim belirti buydu canım. inşallah hamilesindir.
İnşallah.. Şu zamana kadar aklımdan çıkarmıştım. Acaba dedim? Bu pıt pıt atmalar duygulandırdı da biraz beni ama adetime daha var. Çok saçma ruh halleri içindeyim :) inşallahhh çok sağol umut oldun .. :)

canım ne demek inşallah hamilesindir. buraya yaz merak ederim ben. ne zaman adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…